nextJe zocht op: jane hotelSpel > jane hotel
Andere jane hotel spelletjes:
Ondertussen zijn Tarzan en Jane 1 jaar samen. Daarom wil Tarzan haar verrassen met diamanten. Hij gaat op zoek in de jungle, tussen allerlei gevaarlijke dieren en op spannende plaatsen. Help Tarzan om zoveel mogelijk...
Kleed Blu aan uit de film Angry Birds Rio. De papegaai Blu wordt meegenomen naar Rio de Janeiro, waar hij allerlei avonturen beleeft en zijn angsten leert overwinnen.
Op het Hotel Transylviana kunnen alle monsters rustig op vakantie komen bij Vampier Dracula en zijn dochter Mavis. Maak de online monster puzzel!
Maak deze legpuzzel van de hilarische animatiefilm Hotel Transylvania: het hotel voor monsters!
Hotel 13 - intro
Dit is een legpuzzel van Frankenstein, de beste vriend van Dracula in de animatiefilm Hotel Transylvania (2012).
De beroemde vampier Dracula is eigenlijk heel lief. Hij heeft een hotel, Hotel Transylvania, waar monsters op vakantie komen. Speel dit Hotel Transylvania spel en maak deze online legpuzzel.
Deze legpuzzel is een plaatje van Mavis, de 118 jarige dochter van de vampier Dracula uit de grappige animatiefilm Hotel Transylvania!
Herken jij al deze monsters, de vrienden van Dracula, die op bezoek zijn in Hotel Transylvania?
Vind jij alle verborgen letters tussen de plaatsjes van monsters in dit Hotel Transylvania spel?
Een nieuwe legpuzzel van de Hotel Transylvania animatiefilm!
Samson & Gert - Naar zee <br /> Van de Cd Hotel op Stelten (2008)
Een Amerikaans meisje is in Parijs en ze wil samen met haar lief hondje Coconut de baan oversteken, van haar hotel naar het postkantoor. Let op, want het is een drukke baan, daarna kan je nog op de boten springen en de...