nextJe zocht op: jasmijn spelletjesSpel > jasmijn spelletjes
Andere jasmijn spelletjes spelletjes:
In dit spel kan je prinses Jasmijn aankleden voor een avondje uit met Aladdin of een avontuurlijke wandeling!
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Help jij Aladdin om indruk te maken op prinses Jasmijn? Kies de leukste kleren uit voor hem!
Deze Disney Prinses is verliefd. Ze is verliefd op Aladdin en vraagt Geest om hulp bij haar outfit. Geest heeft prachtige kleren, accessoires en schoenen voor Prinses Jasmijn, maar hij weet niet welke de beste zouden zijn...
Het Magisch kleedje van Aladin kan prinses Jasmijn helpen hem te redden. Vang alle diamanten en gebruik je pijltjes om Kleedje te bewegen en om de prinses op te vangen!
In het Oosten zul je een vrolijke prinses tegenkomen. Jij kan alvast enkele leuke kleurplaten van Prinses Jasmijn inkleuren!
Help prinses Jasmijn en prinses Ariel hun kleur terug te vinden!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.