Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met je eigen huis ontwerpen spel bekom je hier
 
nextJe zocht op: je eigen huis ontwerpen spelSpel > je eigen huis ontwerpen spel
Andere je eigen huis ontwerpen spel spelletjes:
Deze vrouw stapt binnenkort in het huwelijksbootje en wil er uiteraard prachtig uitzien op haar huwelijksdag. Voor inspiratie gaat ze naar het Bruidshuis waar je schitterende bruidsjurken vindt. Help jij haar om tussen...
Kinderliedjes - Vlakbij mijn huis
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Samson en Gert - Aap in huis <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
In dit spel kan je online een kaartenhuisje bouwen!
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
K3 - Ik wil naar huis <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Doe deze quiz en kom te weten wat jouw droomhuis is!
Maak je huis supergezellig voor Kerstmis zodat de Kerstman het er ook naar zijn zin heeft!
Maak het huis van de Pixies van Winx op. Kies hun bedjes, lampjes en waar alles staat!
Kleur het huisje van de My Little Ponys in Pony village in!
Welkom in het huisje van Hello Kitty, maak het zo gezellig mogelijk! Het lijkt wel alsof roos Kitty White's lievelingskleur is :)
Nienke van het Huis Anubis - Het Huis Anubis
Kleur deze mooie tekening van een winters sneeuwlandschap in!
Dit elfje woont in een mooi en lekker huisje, een peperkoeken huisje!
Richt dit spookhuis in, let op, in en rond het huis zijn er spoken en een heks!
Kies een poesje of een hondje en geef het een leuke naam. Nadien kan je voor jouw dier zorgen, het eten en drinken geven en ermee spelen!
Help jij de Winx meiden een super outfit te geven? Maak ze zo mooi mogelijk op, jij mag zelf kiezen hoe!
Help meneer Bentley van Bob de Bouwer een huis te maken. Laaat zien wat je kan en nadien kan je de leuke kleurprent schilderen.
Wat een prachtige tijd van het jaar is Kerstmis. Je kan je huis heel gezellig maken en de kerstboom mooi versieren. Vrolijk Kerstfeest!
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
Help Diego met zijn nieuwe missie: met zijn snowboard wil hij baby dieren redden en hen weer naar huis brengen. Let op voor de andere dieren, stoor hen niet in hun rust.
In Griekenland vind je het mooie Santorini met de witte huisjes en blauwe daken. Via deze legpuzzel kan je Santorini online bewonderen.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Ontwerp je eigen zwembad en huis om je goed te kunnen verfrissen deze zomer!
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.
Bereid deze heerlijke authentieke Spaanse Paella. Je hebt het recept dat stap voor stap uitgelegd wordt. Bereid deze paella online, om die daarna thuis klaar te maken (met toestemming van je ouders).
In Barcelona kan je het huis "La Pedrera" of "Casa Mila" van de beroemde architect Gaudi zien. Speel nu dit legpuzzel spel en maak een puzzel van La Pedrera in Barcelona!
De broer van Raven Baxter uit de Disney Channel serie heeft graag heel veel geld. Help hem door zijn spaarvarken al het geld op te rapen in het huis. let wel op dat je niemand tegenkomt en leg je geld op tijd in de kluis!
Als huisdier heb je een varkentje. Ook met varkentjes moet je vaak gaan wandelen. Laat dus jouw huisdier varken uit en kleed het eerst goed aan tegen de regen. Kies ook leuke regenkledij uit voor jezelf!
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!
Help het lieveheersbeestje de weg te vinden naar het huisje in dit bloemen doolhof!
Je hebt een nieuw huisdier gekregen: een labrador puppy! Geef hem een naam, een mooi hok, een grappige hoed en te gekke bril!
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Dit is een lief Lego koppeltje dat net een huis heeft gekocht. Kies de kleding uit die jij bij hen vindt passen!
De drie speciale aardeekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore besluiten hun intrede te nemen in het huis van Dave Seville, een inspiratieloze songwriter. In dit spel kan je een puzzel maken van Alvin de Chipmunk!
Speciaal voor Moederdag wil Fred de taken van zijn vrouw Wilma overnemen. Hij gaat in zijn auto overal naartoe wat op het boodschappenlijstje staat! Zorg ervoor dat hij binnen de tijd terug naar huis kan.
Help net zoals Fred en Barney het ruimtemannetje Gazoo om weer naar huis te gaan!
Dink is het huisdier van Matt en een goed monstertje. Hij praat in een eigen taaltje dat alleen Matt kan verstaan. Hij kan elektrische ontladingen afvuren vanuit de horens op zijn hoofd. Kan jij deze legpuzzel oplossen?
Leg alle puzzelstukjes in deze Matt's Monsters puzzel weer op hun plaats en je zal Matt en zijn huisdier monstertje Dink zien!
Speel nu het bordspel Mens-erger-je-niet online! Doel van het spel is om zo snel mogelijk en voor de andere spelers al je pionnen thuis te krijgen.
Je wilt je Oma en Opa op de boerderij bezoeken, maar ze zijn niet thuis. Vind de sleutel en ontsnap het erf!
Help Assepoester uit het huis te ontsnappen, zodat ze naar het bal kan!
Richt het huis van Wilma en Fred Flintstone eens leuk in!
Ook Tom en Jerry moeten de klas opruimen! Probeer voor de schoolbel gaat alle voorwerpen weer op hun plaats te krijgen. De spullen die er niet thuishoren, mogen in de prullenmand.
Kleur al deze prentjes van Paashazen in! Je kan ze uitprinten om het huis voor Pasen te versieren!
Help Cory Baxter uit de Disney Channel serie om al zijn knikkebollen terug te vinden in het Witte Huis!
Rufus (uit de tekenfilmserie Kim Possible) is een naakte molrat en het huisdier van Ron. Ron heeft hem als huisdier gekozen omdat zijn vader allergisch is voor dieren met een vacht. Hij kan een beetje praten en helpt vaak...
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
Maak een team met je huisdieren Coconut en Licorice om een partijtje voetbal te spelen!
Het is weer bijna Halloween en iedereen wil het huis versieren. Jij hebt een pompoen winkel en maakt de pompoenen speciaal voor de klant. Kies de juiste vorm, ogen, mond en hoed uit en klik daarna op de bestelling van de...
Dit is een puzzel uit de Disney film UP van Russell, de jonge scout die mee in het vliegende huis belandt.
Bak tijdens je vakantie nog de heerlijkste koekjes in de mooiste vormpjes. Versier deze koekjes en het hele huis ruikt lekker.
Nog even Kerst- en Nieuwjaarsinkopen doen. Ontwerp de mooiste jurken en neem leuke geschenken mee naar huis.
Deze lieve en schattige huisdieren, een poes, hondje en konijn, willen speelgoed verzamelen. Gebruik je muis of pijltjes om je lievelingsdier op de vensterbank, daarna op de kast en nadien nog hoger te laten springen, zodat...
Op Pakjesavond komt Sinterklaas over de daken en legt hij pakjes in elk huis. Zorg ervoor dat iedereen geschenken krijgt.