nextJe zocht op: kaartspel paardje rijdenSpel > kaartspel paardje rijden
Andere kaartspel paardje rijden spelletjes:
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
Ben jij goed in kaartspelletjes? Dan zal je dit Phineas en Ferb solitaire spelletje vast wel leuk vinden!
Speel het spel Jungle Fruit dat gebaseerd is op het kaartspelletje Hoger Lager en het bordspel Mahjong. Klik op de vaten vooraan (die klikbaar zijn) als ze een hogere, lagere of dezelfde waarde hebben als jouw vat. Kan je...
Speel mee het populaire kaartspel Patience met de Smurfen!
Speel het Solitaire of Patience kaartspel met de figuurtjes van Angry Birds!
Bevrijd de 101 Dalmatiërs uit de handen van Cruella De Vill, dankzij dit kaartspelletje! Wees snel dan zij en leg je kaarten af.
Speel het populaire kaartspel Uno hier online op www.ik.be en speel bovendien de disney versie met Aladdin figuren!
Speel het klassieke kaartspel Klaverjassen hier online!
Briscas is een echt Spaans kaartspel. Probeer te winnen van jouw tegenspeler door hogere kaarten af te leggen. Let wel op de prentjes om te kunnen winnen!
Speel samen met Tinkerbell en haar fee vriendinnetjes een leuk kaartspel. Klik op de kaarten met hetzelfde nummer die in elkaars buurt liggen. Speel dit spel uit!
Speel een kaartspel met het schattige hondje Coconut. Het is zenuwen. Klik op de stapel links of rechts om een kaart in het midden te krijgen. Leg als eerste zo snel mogelijk je kaarten op de stapels in het midden. Speel...
Speel een zenuwslopend kaartspel met de valse personages uit de Disney films. Wees snel en leg als eerste je kaarten op de stapels!
Speel eens solitaire met Sinterklaas om in de gezellige sfeer van Sinterklaas te komen! Wil jij graag dit patience kaartspel spelen met Sinterklaas, stapel dan de kaarten opeen met de grootste onderaan en de andere...
Heb jij al ooit een zeepaardje aangekleed? Speel dit spel en maak dit zeepaardje elegant!
Geef dit mooie zeepaardje een leuke make over voor in de oceaan!
Dit vrolijk nijlpaardje gaat een uitstapje maken. Kies jij leuke kleren voor Nijlpaardje? Verplaats ook zijn vriendjes en luister naar wat ze zeggen!
Help Oscar de zeepaardjes race te winnen. Let op dat de andere zeepaardjes je niet uit de weg duwen. Haal die gouden medaille binnen!
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
Dit paardje is eigenlijk een magische regenboog eenhoorn! Met zijn hoorn kan hij de mooiste regenbogen tevoorschijn toveren. Maak deze magische eenhoorn stralend op!
Kattengejank of een prachtig paardengeluid? Klik op de paardjes en laat hen zo mooi mogelijk zingen!
Doe mee met deze pony race. Kies het mooiste paardje uit en spring op tijd over de hordes!
Kleed dit fantastisch glitterpaardje aan! Je kan er ook een pegasus of eenhoorn van maken.
In dit spel kan je pony's verzorgen. Het is een opvang voor kleine paardjes die je eten, drinken en veel aandacht moet geven. Kijk naar de prentjes en volg de instructies. Verzorg de pony's goed!
Deze Cowgirl heeft een hele mooie merrie. Kies een kleur voor het paardje en kleed dit meisje aan om te gaan paardrijden.
Probeer alle sterren te bevrijden door de blokjes juist weg te werpen. Denk goed na en het zal lukken!
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Kan jij Caillou helpen om treinbestuurder of machinist te worden? Leg de stukjes van het spoor weer op hun plaats, zodat de trein verder kan rijden.
Prins Philip heeft eindelijk zijn mooie Prinses Aurora kunnen bevrijden. Nu kunnen ze samen een wandeling maken in het bos!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Help Woody de prinses uit de toren te bevrijden. Balanceer heen en weer aan de lasso en laat op tijd los om bij de prinses te komen!
Probeer Edmund uit het kasteel van de Witte Heks te bevrijden. Onder het ijs ligt een sleutel. Werp de stukjes ijs naar het midden, zodat je de sleutel kan bemachtigen.
Je kan meerijden met Polly Pocket om haar vriendinnen op te halen voor een verjaardagsfeestje! Onderweg haal je ook enkele verjaardagspakjes op.
Help de schattige kuikentjes alle andere kipjes te bevrijden en ook Pamela Anderson!
Help mee in de bandencentrale van Guido en Luigi om de banden naar de pomp te brengen. Verplaats eerst de andere banden, zodat je door kan rijden!
Speel dit spel. Denk goed na en leg de blokken op de juiste plaats zodat het treintje kan verder rijden.
In dit spel is Barbie een goede fee die heel snel al haar kleine feetje moet aanklikken om hen te bevrijden!
Speel dit hele mooie spel waarbij je samen met je peuter een trein kan maken. Kies kleuren, vormen of random voor kleuren en vormen. De treinconducteur zal een kleur of vorm zeggen waarop jij dan klikt. Uiteindelijk zal...
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Durf jij mee te rijden in deze spooktrein?
Een romantische avond, alleen met haar droomprins .... Cinderella heeft hier zolang van gedroomd! Plots slaat de klok twaalf uur en moet ze vluchten in haar pompoenkoets! Help Assepoesje goed door de straten te rijden en...
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Help de toeristen om alle gouden munten te verzamelen en hen uit het oude labyrint te bevrijden.
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.