nextJe zocht op: kamer irichtenSpel > kamer irichten
Andere kamer irichten spelletjes:
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Je bent de sleutel van je slaapkamer kwijt, maar dankzij enkele hints kan je de sleutel snel terugvinden. Klik en vind alle aanwijzingen in de slaapkamer!
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.
Richt je eigen kinderkamer in: kies het leukste behangpapier of meest opvallende verf, een origineel bed, cool speelgoed en veel meer!
In dit spel kan je zelf een kinder badkamer inrichten. Kies de verf, de vloer, gordijnen, handdoeken, het bad, de douche en veel meer!
Richt het huis van Wilma en Fred Flintstone eens leuk in!
Speel samen met Polly Pocket en maak haar kamer heel mooi op! Kies de gezelligste spulletjes uit.
Blijkbaar willen sommige Zwarte Pieten alle pakjes al voor pakjesavond uitdelen. Help samen met de Hoofdpiet dit te voorkomen, ontwijk de pakjes met een rood lintje en verzamel de pakjes met een groen lintje!
Geef de Bratz girls de coolste kamer die jij zelf kan creeren.
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
Deze prinses heeft een hele rommelige paleiskamer, maar haar vriendinnen komen langs. Help de prinses om haar prinsessenkamer er opnieuw schitterend te laten uitzien.
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
Hou jij van Apple producten? Dit meisje wel: ze heeft een iPod, iPhone, iPad, iMac en veel meer van Apple. Daarom wordt ze wel eens iGirl genoemd. Kleed haar aan, zodat ze gezellig in haar kamer muziek kan beluisteren. Kies...
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!
Help de feeën Cosmo en Wanda om Timmy's wensen te vervullen. Hou een formule 1 race in Timmy's kamer. Verzamel alle bonuspunten onderweg. Het is een multiplayer spel, dus je kan zowel alleen spelen als met een...
Geef Polly een leuke look om in haar kamer wat te ontspannen, met vriendinnen uit te gaan of in de tuin te relaxen.
In dit spel kan je het leslokaal van de Winx Pixies opmaken! Versleep alles en maak er een gezellige kamer van.
Ook een prinses wil graag een propere kamer. Los snel deze Disney puzzel op en je ziet een prent van Rapunzel die haar kamer proper maakt!
Jarenlang heeft het meisje Rapunzel in een torenkamertje geleefd. Ze heeft wel mooie bloemen aan haar raam en uiteraard heeft ze zelf prachtig lang, blond haar.
Help Buzz Lightyear in zijn missie om Andy's kamer te doorkruisen!
Kleur deze schattige prent van Diddlina met haar knuffelbeertje Pimboli in! Print daarna de kleurplaat uit, leg hem in je kamer en je hebt mooie dromen 's nachts.
Een drukke dag van opruimen en kuisen heeft Assepoester achter de rug. Bijna kan ze niet mee naar het bal, omdat ze geen jurk heeft, maar als ze haar kamer binnenkomt, ziet ze daar een prachtige jurk hangen, gemaakt door...
Welk sprookje vind jij het leukste? Kleur de prent van dat verhaal in, print hem uit en hang het in je kamer! Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen Klein Duimpje, de Kleren van de Keizer, Roodkapje en Raponsje!
Je kan samen met de lieve pony's van My Little Pony een kamer klaarmaken voor een prachtig verjaardagsfeestje! Je kan je ballonnen, gebak, stoeltjes en feesthoedjes kiezen.
Op een dag wordt Harry Potter wakker, omdat er een vliegende auto voor zijn slaapkamerraam hangt. Ron, Fred en George Wemel zitten in de auto en zij redden Harry uit het huis van de Duffelingen. Ze vliegen naar Het Nest,...
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Kleed de hippe meiden van Bratz aan met de coolste outfit die jij zelf mag samenstellen en creeren. Je kan kiezen of je Yasmin, Cloe, Jade of Sasha met je eigen creaties gaat aankleden. Laat ze maar eens schitteren in hun...
Het Bratz meisje gaat naar een foto shoot, je moet de juiste kleren in haar kamer terugvinden om de hippe outfit te krijgen die ze wil aandoen. Onthou goed de keuze van haar droomoutfit.
Help Stitch te verbergen en te redden, door hem exact te verkleden in de persoon die voorbij komt. Klik op de laden en zoek in de kamer de vier dingen die bij de juiste vermomming horen.