Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met kapsels nieuwjaar bekom je hier
 
nextJe zocht op: kapsels nieuwjaarSpel > kapsels nieuwjaar
Andere kapsels nieuwjaar spelletjes:
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
In dit spel wil Dora haar look volledig veranderen. Jij bent haar haarstyliste en je mag verschillende spullen gebruiken, zoals een krultang, een stijltang, 24 verschillende kleuren en nog andere dingen.
In dit spel wil Prinses Rapunzel eens een andere haarstijl. Verzorg haar haar, knip het, kleur het als je wilt en versier het.
Geef het meisje een kapsel make over zodat ze met haar vriendje kan afspreken.
Kies je eigen krullen en de kleur van haar om de leukste, sprankelende kapsels te hebben!
Speel dit superleuke zeemeerminnen spel. Doe eerst enkele kleine mini spelletjes, waarmee je geld kan verdien om kleren, kapsels en juwelen te kopen. Kleed daarna je zeemeermin aan zoals jij het wilt!
In dit spel kan je je lievelings Disney heldin proberen na te maken of een eigen heldin creëren! Je kan kapsels kiezen, zelf kleding ontwerpen en heel veel meer!
Verzorg de kleding, make up en kapsels van de drie Disney Channel sterren Selena Gomez, Miley Cyrus en Nick Jonas.
In dit spel kan je het meisje volledig glam maken! Gebruik bling, glinsters en sprankels en laat ze schitteren. Je kan nagels lakken, kapsels maken, opkleden en schminken.
Voor feesten bestaan er mooie, lange avondjurken. Kies hier uit enkele cocktailjurken, accessoires, make up en kapsels voor een mooi festijn!
Je bent Eva en hebt een haarstudio. Doe je best en maak leuke kapsels. Verdien ook de sterren voor je kapsalon door het haar juist na te knippen.
Probeer de laatste looks uit van kapsels en make up! <br /><br
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Kleed je heel stijlvol aan om het nieuwe jaar goed te beginnen!
Vier Chinees Nieuwjaar en laat alle lampions oplichten door de draak op tijd vuur te laten spuwen.
Het wordt een spetterend Nieuwjaarfeest. Je mag hiervoor wel een speciale outfit dragen met glitter en opvallende accessoires. Bekijk in dit spel al wat je wil aandoen.
Heb jij tijd om je nog snel om te toveren voor het Nieuwjaarsfeest?
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Op Nieuwjaarsavond kan je ook feest vieren. Geef Sky Breeze en Laling leuke kleren voor het feestje.
Welke Engelse woorden ken jij die met Nieuwjaar te maken hebben? Kan jij het antwoord raden? Je mag op een aantal letters klikken om te zien of die voorkomt in wat je moet raden. Bovenaan aan de ballonnen zie je hoeveel...
Wil jij voor Nieuwjaar je misschien wel Japans opkleden? Bekijk eens deze Japanse kledij!
Wees snel en klik op de pakjes, beertjes en ballonnen die voorbij komen. Hoeveel punten heb jij?
Marco Borsato, Danny de Munck, Sandra Reemer en Sjoukje Smit - Surprise Nieuwjaarslied
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!
Kleur deze vrolijke Kerstmis- en Nieuwjaarskleurplaten in!
Nog even Kerst- en Nieuwjaarsinkopen doen. Ontwerp de mooiste jurken en neem leuke geschenken mee naar huis.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Wil jij spetterend vuurwerk zien met Nieuwjaar? In dit spel kan je van een mooie show genieten. Zorg ervoor dat de pijl hoog genoeg geraakt om te ontploffen!
Voor Oudejaars avond en Nieuwjaar wil je leuke kleren aandoen. Droom even weg!
Www.ik.be wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar met spetterend vuurwerk! Klik snel op het vuurwerk om heel wat moois te zien, wees snel, voor het vuurwerk beneden komt!
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!