Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: kerstman bobble en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: kerstman bobbleSpel > kerstman bobble
Andere kerstman bobble spelletjes:
Hou een race tegen een andere in Kerstman in je slee!
Speel dit Kerst Sudoku spelletjes online. Geef elke Kerstman 1 slee, maar zorg ervoor dat er nooit 2 keer een slee naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar komt te staan. bij elke rij en kolom zie je hoeveel...
De Kerstman heeft een winkeltje waarin hij allerlei lekkernijen heeft. Help de Kerstman om dit snoepgoed aan alle brave kinderen uit te delen. Geef wat de kinderen graag zouden willen!
De Kerstman wordt vrolijk wanneer hij bij alle kindjes pakjes bezorgd heeft.
In dit spel kan je de Kerstman helpen om zijn pakjes te verzamelen. Schaats rond en let op dat de geschenken niet op het hoofd van de Kerstman komen!
Kleed de vrolijke Kerstman aan voor Kerstavond!
De Kerstman wil op tijd aankomen in het dorpje in het dal om pakjes uit te delen. Een spannend avontuur, slee je mee?
Kleur deze mooie plaat in met de Kerstman erop die met Rudolf het rendier en zijn slee pakjes gaat bezorgen aan lieve kindjes in de sneeuw!
Hij komt eraan in zijn slee met rendieren! Santa Claus is coming to town, dus wees maar braaf en geef hem een leuke outfit!
De Kerstman brengt pakjes bij de kinderen op kerstavond. Door de sneeuw sleurt hij zijn zware zak vol speelgoed. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent te zien van de Kerstman. Je kan de puzzel moeilijker of...
Vuur de kerstman zo ver mogelijk af. Je hebt verschillende raketten die je kan gebruiken. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen, dit doe je door verder dan je tegenstander te vliegen.
In dit spel moet de Kerstman heel wat spruiten eten om voldoende winderigheid te veroorzaken om boven de daken te kunnen vliegen.
De Kerstman heeft een eigenaardige hobby, hij laat af en toe eens graag met zich werpen of gooien. Gooi de Kerstman zo ver mogelijk weg en behaal op die manier zoveel mogelijk punten
Een bubble bobble variant met de kerstman. Alle slechterikken moet de kerstman weten te overwinnen om op tijd alle pakjes te leveren.
Help de Kerstman en zijn rendier om de kadootjes in de schoorsteen te slingeren. Gebruik de katapult in het gewei van het rendier!
Help de pinguin Badtz Maru van Hello Kitty alle pakjes op te vangen die de Kerstman uit zijn slee laat vallen.
Help de Kerstman om alle kadootjes in zijn vrachtwagen op tijd af te leveren. Verzamel onderweg ook de bonuspunten!
Kleed de vrouw van de Kerstman aan!
Maak je huis supergezellig voor Kerstmis zodat de Kerstman het er ook naar zijn zin heeft!
Op de Noordpool woont de Kerstman en is alles Kerstachtig. Jij kan de Noorpool hier in dit spel inrichten.
Op Kerstavond brengt de Kerstman overal pakjes bij kinderen. Hier is Mickey Mouse de Disney Kerstman.
Een ondeugende Elf kruipt op Kerstavond in de Slee van de Kerstman. De slee zit vol pakjes die de Kerstman dringend nodig heeft. Help de Kerstman magische sterren te werpen naar de slee en zo de pakjes te verzamelen. Let...
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.
Deze Kerst elf help de Kerstman met het bezorgen van pakjes in de huisjes. Het rendier wacht hem op om de elf weer naar de Kerstman en zijn slee te brengen.
Op Kerstavond brengt de Kerstman pakjes naar de kinderen. Vanop zijn slee werpt hij de geschenken in de schouw. Zorg ervoor dat je de juiste pakjes in de juiste schoorstenen werpt!
Help het jongste rendier van de Kerstman met zijn rode neus, Rudolph, alle pakjes te verzamelen!
Op Kerstavond kan de Kerstman niet overal pakjes brengen, want sommige schoorstenen zijn niet echt. Zorg ervoor dat de Kerstman van de schoorsteen in het huis kan!
De helpers van de Kerstman zijn elfjes met puntoortjes en vaak lange gestreepte sokken. Jij mag 2 van de Kerstman's elfjes aankleden.
Het is nog even voor Kerstmis en de elfjes van de Kerstman hebben heel veel werk om op tijd alle pakjes in te pakken. Wil jij hen helpen?
Alle pakjes vallen uit de lucht. Laat de Kerstman de kado's opvangen, maar let op dat hij geen sneeuw opvangt. Gebruik je muis om de Kerstman te laten bewegen. Wacht tot het spel geladen is, klik dan op het driehoekje en...
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
De pakjesfabriek van de Kerstman zal er min of meer zo uitzien. Help de Kerstman en vang alle pakjes op en werp hen in de grote mand.
De Polar Express rijdt overal rond om de kerstman verder te helpen. Neem de Polar express en geniet van het spel.
In dit vrolijke Kerstspel speel je de Kerstman. Breng alle pakjes bij de huizen voor het ochtend is.
De Kerstman strooit ook graag met snoepjes. Ga ernaar op zoek en maak jezelf en de Kerstman gelukkig.
Speel het allereerste spel van Draakje bubble of Bubble bobble hier!
Speel het bekende spel Bubble Bobble met dit lieve draakje!