nextJe zocht op: kerstmis quizSpel > kerstmis quiz
Andere kerstmis quiz spelletjes:
Samson en Gert - Dan is het kerstmis <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Vier Kerstmis met de Looney Tunes door deze kerstpuzzel te maken!
In Shrek the Third kerstspecial is het Kerstmis in het moeras! Vind jij alle 6 Shrek personages en weet jij wat ze zingen?
De Bratz meisjes vieren ook dit seizoen in dit Bratz Christmas Fashion spel. Kies een stijlvolle outfit en make up die bij Kerstmis passen en style je favoriete Bratz personage voor een mooi kerstfeest!
In dit spel kan je de mooiste kleurplaten over Kerstmis vinden, inkleuren en afprinten!
Bambi wil een leuke Kerstavond beleven, jij kan Bambi helpen door mooie kleren uit te kiezen en het prachtige winterlandschap te versieren!
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
Speel dit spelletje strategisch, zodat je kan uitspelen. De bedoeling is om alle figuren weg te krijgen. Je kan prentjes wegklikken als er meer dan drie dezelfde elkaar raken. Wees snel, want de tijd loopt!
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
Kleur de mooiste Kerst plaatjes in van Hello Kitty. Kom in de sfeer van Kerstmis en sneeuw. Je kan tussen verschillende prentjes van Kitty White kiezen, kleur ze in door rechts kleuren te kiezen en print de plaatjes af!
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Kleur deze vrolijke Kerstmis- en Nieuwjaarskleurplaten in!
Geef Barbie een Kerstmis makeover!
Ook Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun kindjes vieren Kerstmis gezellig samen in deze legpuzzel.
Speel dit leuke Kerstmis spelletje waarbij je dit meisje de mooiste accessoires en beste look kan geven!
In dit spel kan je een winter pedicure doen: doe nagellak aan je voetjes met leuke versieringen voor Kerstmis of de Winter in het algemeen.
Maak je huis supergezellig voor Kerstmis zodat de Kerstman het er ook naar zijn zin heeft!
Ook deze baby&#039;s vieren Kerstmis, hun eerste keer. Geef hen schattige kleedjes voor deze speciale gelegenheid.
Voor Kerstmis kan je kaneelkoekjes met chocolade maken. Volg de instructies in dit spel en je maakt lekker koekjes op de computer. Om daarna de koekjes in het echt te maken, kan je het recept gebruiken.
Puzzel deze vrolijke legpuzzel en kijk hoe de Flintstones Kerstmis vierden met hun buren in Bedrock!
Vier Kerstmis met alle Disney figuren! Maak deze sfeervolle Disney Kerstpuzzel.
Alle Disney figuren zitten op de speciale Disney Kersttrein om samen Kerstmis te vieren! Spring er mee op en maak deze legpuzzel!
Speel dit leuke Kerstspel en ga shoppen voor Kerstmis. Kies de leukste Kerstoutfit, de mooiste shoenen, funny accessoires en juwelen, ga naar de kapper en neem een fotoshoot van jezelf!
Ook de Bratz girls vieren Kerstmis samen. Geef Yaasmin een make over voor een super kerstfeestje onder vriendinnen.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Hoor jij ook de prachtige Kerstmis bellen luiden? Je kan de leukste liedjes zelf spelen. Precies een engelenkoor!
Geef Bloom een leuke outfit voor een magische Kerstmis en tover haar om in een Kerst feetje!
Op Kerstavond kan enkel Merlijn de Elf Kerstmis nog redden. Alle pakjes vliegen door de lucht. Help jij Merlijn met het verzamelen van de geschenken?
Wanneer je met Kerstmis een dennenboom versiert, kan je hier alvast oefenen. Indien je er normaal geen in huis zet, kan je hier genieten van een prachtige, eigen versierde Kerstspar!
Het is nog even voor Kerstmis en de elfjes van de Kerstman hebben heel veel werk om op tijd alle pakjes in te pakken. Wil jij hen helpen?
Speel deze mooie Kerstmis Sudoku met allerlei leuke Kerstprentjes en kom in de gezellige Kerstsfeer!
Wat een prachtige tijd van het jaar is Kerstmis. Je kan je huis heel gezellig maken en de kerstboom mooi versieren. Vrolijk Kerstfeest!
Dit speciale en mysterieuze Kerst meisje bezorgt iedereen een leuke Kerstmis! Geef haar de kleren die jij het mooiste vindt of probeer er verschillende uit!
Doe de Stijl quiz van London Tipton of Brenda Song en je krijgt de beste tips voor jouw eigen kledingstijl! Er zijn ook nog enkele make-up tips voor jouw huid en gezicht!
Ben jij een echte Directioner? Dan ken jij Harry Styles van 1D vast goed! Laat je One Direction kennis zien in deze leuke Harry Styles quiz!
In dit Barbapapa quiz spel is het de bedoeling dat je de Barbababy's hun spulletjes teruggeeft. Weet jij wat bij welke Barbababy hoort?
Ken jij alle namen van de landen van Afrika en de rivieren en woestijnen? In dit spel kan je je kennis testen en bijleren!
Speel dit spel, een leuke en interessante quiz over iets waar eigenlijk iedereen meer over zou moeten weten: de Europese Unie. Ga na of jij op minstens de helft van de vragen juist kan antwoorden en leer ook heel wat bij!
In dit leuke spel kan je enkele vraagjes over K3 oplossen. Hoeveel weet jij van K3?
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
Wil je graag een School makeover zoals een beroemdheid? Kies dan uit Selena Gomez, Taylor Momsen of Taylor Swift en doe de quiz!
Doe deze quiz en kom te weten wat jouw droomhuis is!
Kom elke dag kijken wat voor soort feestbeest of party animal jij bent! Doe de quiz en kies uit twee prentjes hoe jij je voelt vandaag!
Doe deze karakter quiz en leer mee over jezelf dankzij Brother Bear.
Doe de quiz en ontdek wie jij bent, ben jij van karakter een strijder of eerder een prinses?
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!