Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
ketnet spelletjes blokken - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: ketnet spelletjes blokkenSpel > ketnet spelletjes blokken
Andere ketnet spelletjes blokken spelletjes:
Ketnet Pop Juniors - Samen Sterk
Ketnet - Move tegen Pesten
De titelsong van Amika, een een door Ketnet uitgezonden programma dat gemaakt wordt door Studio 100. Er hangt een groot misterie rond Amika.Welk misterie? I don't know!
Amika is een ketnetserie gemaakt door Studio 100. Amika gaat over de band tussen een meisje en haar paard. Er hangt een groot misterie rond Amika, wat dit misterie is verklappen we je ... niet!
Speel een variant van tetris met Marie van de Aristokatten!
Help Po zijn honger te stillen en alles op te eten. Klik op 2 of meer gelijke blokken die naast elkaar liggen en ze zullen verdwijnen.
Speel dit spelletje strategisch, zodat je kan uitspelen. De bedoeling is om alle figuren weg te krijgen. Je kan prentjes wegklikken als er meer dan drie dezelfde elkaar raken. Wees snel, want de tijd loopt!
Speel dit nieuwe mahjongspel: mahjongg 3D. Klik op 2 dezelfde vrijliggende blokjes en speel zo heel de blokkenstapel weg!
Speel dit leuke mahjong spel met speelgoed. Elke keer als je het spel speelt, worden de blokken in een andere vorm gezet, wat het spel spannender maakt!
Speel Dinky Smash! Het is een leuke vorm van tetris. Het lijkt ook op een spelletje van op de kermis. Eigenlijk is het een modernere versie van tetris met hoofdjes in plaats van blokken. Leg drie dezelfdje hoofdjes bij...
Dit online tetris spel is een variant op de klassieke tetris. In plaats van blokken zijn er hier gezichtjes. Probeer minstens 4 gezichtjes aan elkaar te linken. Dan zullen ze verdwijnen. Let op dat het scherm niet vol...
Speel online dit K3 spel met Josje, Karen en Kristel. Het is tetris! Er komen K3-blokjes naar beneden. Zorg ervoor dat de blokjes een horizontale lijn maken. Als een horizontale lijn vol is, verdwijnt deze en krijg je 10...
Speel dit spel. Denk goed na en leg de blokken op de juiste plaats zodat het treintje kan verder rijden.
Help ons vriendje de pinguin en leg de ijsblokken op een goede manier, zodat onze pinguin kan oversteken alvorens hij met sneeuwballen omver gekegeld wordt door een andere pinguin.
Het aloude Chinese blokkenspel. Zorg ervoor dat je een match vind, dus twee dezelfde blokken en klik ze aan met je muis. Uiteraard is de bedoeling om het bord volledig leeg te spelen. Mahjongg kan je uren bezig houden!
Speciale soort tetris waar je de blokken niet kan bewegen. Het is de bedoeling dat je telkens 4 blokken van dezelfde kleur rakend tegen elkaar zet om ze weg te krijgen. Naarmate de levels vorderen, komen er meer...
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!