Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
kika en bob spelletjes en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: kika en bob spelletjesSpel > kika en bob spelletjes
Andere kika en bob spelletjes spelletjes:
Help Sikari, Karen, Kika en Bob in Kenia! Ze moeten de Afrikaanse Savanne oversteken tussen de Antilopen en Samba bereiken. Wees snel, voor opa eraan komt!
Bibaboerderij - Kikakusje<br /><i>uit het album: Lilaliedjes (2008)</i>
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Assepoester - Bibbidi Bobbidi Boo<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Help om van Spongebob een proper sponsje te maken door alle bacteriën weg te wassen met zeep. Wees snel genoeg, want de bacteriën vermenigvuldigen zich heel snel!
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.
Speel dit Spongebob spel en spring hoger en hoger dankzij de wolkjes. Ondertussen kan je Patrick Ster en Octo Tentakel tegenkomen, die je punten kunnen verdubbelen!
Bob de Bouwer - intro
In Bedrock is het winter en heeft het gesneeuwd. Daarom gaan Fred en Barney in een bobslee afdalen. Kom op tijd bij de finish, pas op voor obstakels en vertragingen. Verzamel de stenen, lepeltjes en gele pijlen!
Maak deze legpuzzel van de populaire Spongebob!
Mickey Mouse, Minnie en hun vriendjes zitten in de bobslee in het pretpak. Het lijkt wel heel leuk! Kleur deze vrolijke Disney kleurplaat in!
Luister naar dit verhaal en lees zelf bepaalde woordjes mee! De woordjes die je zelf moet voorlezen, zijn afgebeeld.
Leer samen met Bobo de klok lezen. Hoe laat is het? Zet je wijzers van de klok op de juiste plaats!
Lukt het jou om deze puzzel heel te krijgen? Nou en of!
In dit spel vind je de leukste en aller coolste kleurprenten van Spongebob Squarepants verzameld. Waar zou je anders nog zulke vele en mooie tekeningen vinden dan op www.ik.be! Open het kleurboek en begin te kleuren! Klik...
Speel mee verkleden samen met Spongebob!
Slee mee met Winnie de Pooh en Knorretje of Teigetje en Iejoor door de sneeuw, het wordt een echte sneeuwrace!
Probeer samen met Barbie en Spongebob je geheugen te trainen door de prentjes te onthouden!
Beleef een leuke winter samen met het hondje Coconut en het poesje Licorice, verzamel alle lekkernijen en ontwijk de hindernissen. Het spel is ook multiplayer, dus je kan samen met een vriendje spelen.
Spongebob wil ook wel eens wat anders dragen en jij mag mee zijn outfit kiezen!
In dit spel heb je een heel kleurboek met allemaal platen van Spongebob! Klik op de pijltjes links onderaan op je scherm voor meer tekeningen!
Help meneer Bentley van Bob de Bouwer een huis te maken. Laaat zien wat je kan en nadien kan je de leuke kleurprent schilderen.
Bob de Bouwer heeft enkele leuke prenten voor jou. Er is maar 1 probleem, de plaatjes zijn in stukjes. Je kan de stukjes draaien door er met je muis op te klikken, totdat de stukken goed liggen. Kan jij deze mooie puzzels...
Spongebob wil een leuke sneeuw man maken. Zorg ervoor dat hij de sneeuw oprolt en een mooie bal maakt. Hij gaat steeds naar rechts, maar door op de spatiebalk te drukken, kan je ervoor zorgen dat hij naar links gaat. Let op...
Help Bob de Bouwer om op Spud te slaan met een hamer, wanneer hij zich laat zien uit 1 van de vuilnisbakken. Wees snel, want Spud gaat steeds sneller weg!
Speel de Spongebob versie van het coole spel zeeslag. Je moet enkele Spongebob figuren plaatsen in plaats van schepen. Je kan kiezen of je alleen speelt of niet. Als je alleen speelt, mag je om de beurten met de computer een...
Bob de Bouwer! Kunnen wij het spelen? Bob de Bouwer! Nou en of! Help Scoop de 10 pakjes te vinden die over het dorp verspreid liggen. Je kan draaien met behulp van je pijltjes. Als je alle pakjes vindt, zal Bob de Bouwer...
Probeer zoveel mogelijk punten te behalen in dit Spongebob bowling spel!
Een vlieg in het huis en Titus de poes jaagt erop! Zo breekt Titus vanalles. Wie kan dit maken? Bob de Bouwer, nou en of!
Wendy heeft hulp nodig in haar huis. Bob de Bouwer kan het maken!
Kan jij de prent van Spongebob herstellen? Speel deze schuifpuzzel!
Een bubble bobble variant met de kerstman. Alle slechterikken moet de kerstman weten te overwinnen om op tijd alle pakjes te leveren.
Pompoenen, griezelige figuren, schrikken, je verkleden. Dit zijn allemaal kernwoorden die bij Halloween passen. Of SpongeBob bij halloween past, daar moet je zelf over oordelen. Fun verzekerd in deze bomberman variant van...
Help Spongebob te slagen voor zijn Wiskunde examen! Duid de juiste reken tekens aan en behaal een goede score!
In dit spel kan je Barbapapa online kleuren samen met Barbabob!
Speel het allereerste spel van Draakje bubble of Bubble bobble hier!
Speel het bekende spel Bubble Bobble met dit lieve draakje!
Help Spongebob zijn vaarbewijs te halen. Let op dat hij nergens tegen vaart, maar verzamel wel de dingen onderweg voor meer energie en meer punten!
Ga mee met Spongebob en Patrick op piratenavontuur! In de oesters zitten wapens.
Ga mee met Spongebob op zoek naar schatten op de zeebodem. Verzamel alle leuke voorwerpen en let op voor de zeemonsters!
Speel mee met Bobo het konijn in de fithut. Kies een spel uit trampoline springen, een lekker drankje maken of memory spelen. Luister naar wat Bobo je vertelt!
Leer tellen met Bobo en kijk in de hut rond welke spelletjes je kan spelen.
Ga naar de Kermis met Patrick en Spongebob, speel de leukste spelletjes en laat zien wat je kan!
Help Bob de Bouwer deze puzzel van Scoop te maken!
Geef het juiste gereedschap aan Bob de bouwer. Kijk rechtsboven welk gereedschap Bob nodig heeft.
Voor het laatste project van Bob de Bouwer was Muck hout gaan halen in het bos. Plots was Muck de weg kwijt, maar jij kan hem terug naar Bob brengen!
Speel Tic, Tac, Toe of Boter, Kaas en Eieren met Boer Nijhof van Bob de Bouwer!
Wil jij Bob het aapje helpen om de cocosnoten naar de overkant te brengen? Elke keer kan je een cocsnoot naar het andere eiland brengen, maar let op dat je niet in het water komt.
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!