nextJe zocht op: kikker aankleedenSpel > kikker aankleeden
Andere kikker aankleeden spelletjes:
Help deze kikker zo hoog mogelijk te geraken. Hoe hoog geraak jij?
Probeer zo snel mogelijk op de kikkers te klikken zoals het gevraagd wordt! Wees snel, hoe sneller je bent, hoe beter je score!
Luister naar het sprookje van de Kikkerkoning.
Vind hier kleurplaten van de Disney film de Prinses en de Kikker, geef ze kleur!
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
Wil jij leuke plaatjes van de film over de Prinses en de Kikker bekijken? Je kan ze hier vinden en alle stukjes weer op de juiste plaats krijgen.
Een mooie puzzel over het sprookje van de Kikkerprins en het sprookje van Rapunzel!
Kleur deze mooie plaat in van Plons de kikker in het meer, de sloot of de dijk. Klik op de kleur en daarna op de tekening. Nadien kan je je mooie kleurprent nog afprinten!
Lijkt het moeras jou een rustige, kleine plaats in de jungle? De kikkers maken er nochtans veel plezier! Help hen en speel zo enkele mini games in dit leuke spelletje.
De Prinses en de Kikker - Volg Onze Lichtjes Maar<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Geef Kermit de Kikker allerlei grappige outfits voor tijdens de Muppet Show!
Probeer alle Kermit de kikkers te vinden in dit Muppets spel!
Kleur online leuke kleurplaten in van de Muppets personages zoals Kermit De Kikker en Miss Piggy. Ook kan je enkele figuren uit Sesamstraat inkleuren, zoals Elmo.
Kinderliedjes (BabyTV) - Kikkertje gaat trouwen
Speel dit mooie en leuke memoryspel vol diertjes: nijlpaard, giraf, kikker, beertje, walvissen en nog veel meer!
Maak deze online Muppets legpuzzel van de populaire Kermit de Kikker!
Kleur het bekende personage Kermit de Kikker van de Muppets in!
She drives me crazy gezongen door Miss Piggy en Kermit de Kikker
Maak magische lippenstift die de kikker kan omtoveren in een knappe prins. Vind jij de juiste samenstelling voor de lippenstift?
Prinses en de Kikker - Zo dichtbij
Dit is een puzzel van Naveen de Kikkerprins en Tiana de Prinses uit de Disneyfilm The Princess and the Frog! <br /><br
Speel dit spel en vind de gelijkenissen in de foto's van Tiana uit de film De Prinses en de Kikker en Jasmine uit de film Aladdin.
Vind jij zo snel mogelijk alle verschillen tussen de prentje van de mooie Disney film De Prinses en de Kikker (the Princess and the Frog?) <br /><br
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Kleine Tiana hoort van haar ouders het verhaal over de Kikkerprins. Een kikker kussen vindt ze maar een beetje raar.
In deze puzzel vind je een prentje van Tiana, het meisje uit de Disney film De Prinses en de Kikker. Jij kan het plaatje weer ineen puzzelen.
Kan jij van krokodil Louis uit de Disney film De Prinses en de Kikker een muzikant maken? In dit spel Louis' band on the bayou zal het je wel lukken!
In de cinema kan je nu de film "The Princess and the frog" of "De Prinses en de Kikker" zien. In dit spel kan je memory met de plaatjes van de Kikkerprinses film spelen.
Plons - Plons de gekke kikker
Hier kan je prentjes van het schattige poesje Kitty White en haar vriendjes, zoals een kikkertje, naaien. Je kan zelf kiezen welk plaatje je maakt!
In dit spelletje beleef je heel wat sneeuwpret samen met Diddl. Diddl gaat schaatsen en wil een sneeuwpop maken. Vang de sneeuw op, de handschoenen en andere dingen om de sneeuw man te maken. Pas op voor de kikkers. Speel de...