Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
koekjes koken baken - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: koekjes koken bakenSpel > koekjes koken baken
Andere koekjes koken baken spelletjes:
In dit spel leer je de lekkerste regenboogkoekjes maken.
In dit spel mag je je handen vuil maken om jam koekjes te bakken. Bak deze heerlijke gelei koekjes en hou daarna het recept bij om de cookies in het echt te maken als je toestemming hebt van je ouders.
Versier deze koekjes als de monsters uit Sesamstraat!
In dit spel kan je chocoladekoekjes bakken. Je vindt ook het recept om daarna de koekjes met je ouders in het echt te maken!
In dit spel heb jij een eigen koekjeswinkel! Versier de koeken zoals je klanten het vragen en bedien hen op tijd!
Voor Kerstmis kan je kaneelkoekjes met chocolade maken. Volg de instructies in dit spel en je maakt lekker koekjes op de computer. Om daarna de koekjes in het echt te maken, kan je het recept gebruiken.
Versier hier de lekkerste Paaskoekjes in de vorm van een echt Paaskonijn!
Help Minnie Mouse de mooiste hartjes muffins voor Mickey Mouse te bakken!
Bak tijdens je vakantie nog de heerlijkste koekjes in de mooiste vormpjes. Versier deze koekjes en het hele huis ruikt lekker.
Bak de lekkerste Valentijnskoekjes voor je vriendje, vriendinnetje of familie en smul er samen van.
Bak de lekkerste pannenkoekjes in dit spel. Volg de instructies en voor je het weet heb je een stapel heerlijke pannenkoeken voor je neus!
In dit spel kan je leren hoe je je zelf je eigen Twix moet maken: heerlijke koekjes met chocolade en karamel!
Eerst waren er cupcakes, de leuke minicakes in vrolijke kleuren, nu is er de hype van de whoopie pies. Het zijn 2 koekjes, die, met een vulling ertussen, als een sandwich op elkaar worden gelegd. Oefen hier alvast in het...
Droom mee met Strawberry Shortcake de lekkerste droom vol met snoep en aardbeien. Vlieg door de lucht en verzamel de heerlijke koekjes en snoepjes.
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.
Samen met Dora kan je de heerlijkste gerechten koken. Kies of je het in het Spaans of in het Engels wil horen.
Howdy poker friends! Klaar voor een echte pokerwedstrijd in het ruige Texas, de state of poker? Probeer je tegenspelers kokend van woede te maken, omdat je hen allemaal verslaat. Word daarna gouverneur van de pokerstaat....