Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je kook spelletjes bakken? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: kook spelletjes bakkenSpel > kook spelletjes bakken
Andere kook spelletjes bakken spelletjes:
Kinderliedjes - Taart bakken
Dit meisje bakt graag potten! Geef haar kleren voor tijdens haar hobby!
Help Hello Kitty met het bakken van de heerlijkste muffins en versier ze met kaneelsuiker!
Wat is er nog lekkerder dan chocolade of aardbeien? Wel, een brownietaart met aardbeien natuurlijk! In dit spel leer je een echte brownietaart met aardbeien en nootjes bakken. Gebruik daarna het recept in je eigen keuken.
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
In dit spel mag je je handen vuil maken om jam koekjes te bakken. Bak deze heerlijke gelei koekjes en hou daarna het recept bij om de cookies in het echt te maken als je toestemming hebt van je ouders.
In dit spel kan je de heerlijkste pannenkoeken met bosbessen bakken. Maak eerst het beslag door de aanwijzingen op te volgen. Daarna kan je de pannenkoeken in de pan bakken. Tenslotte serveer je ze aan tafel. Smakelijk!
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
In dit spel leer je hoe je een Smurfin taart kan bakken. Let goed op, want dankzij het recept, kan je het gebak ook in het echt maken. Vraag wel eerst je ouders om toestemming!
In dit spel kan je chocoladekoekjes bakken. Je vindt ook het recept om daarna de koekjes met je ouders in het echt te maken!
Help Polly Pocket ervoor te zorgen dat de waterval niet vervuild geraakt. Recycleer alles in de juiste vuilbakken.
Ken jij het lekkere gebak met aardbeien al? Het heet Strawberry Shortcake, het is een aardbeientaartje dat jij nu zelf kan maken! Vraag aan je ouders of je mag bakken, vraag hulp bij het recept en verras hen met een...
Help Minnie Mouse de mooiste hartjes muffins voor Mickey Mouse te bakken!
Verveel je je een beetje op een regenachtige dag? Dan is het de moment om leuke cup cakes te maken! Oefen hier alvast en daarna kan je het recept printen en met een volwassene klaarmaken. Wanneer de muffins gebakken zijn,...
Blijkbaar weet deze Zwarte Piet niet dat pepernoten gebakken moeten worden in plaats van gekookt, dus zorg ervoor dar de pepernoten niet in het water komen!
Eigenlijk heeft Sneeuwwitje het heel erg naar haar zin bij de zeven dwergen: ze bakken samen, spelen samen, kleuren samen en vertellen elkaar verhaaltjes!
Help Bob de Bouwer om op Spud te slaan met een hamer, wanneer hij zich laat zien uit 1 van de vuilnisbakken. Wees snel, want Spud gaat steeds sneller weg!
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!