Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
kruiswoordraadsel winter - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: kruiswoordraadsel winterSpel > kruiswoordraadsel winter
Andere kruiswoordraadsel winter spelletjes:
Ken jij wel voldoende over de Europese Unie om dit kruiswoordraadsel in te vullen? Ga dankzij dit spel je kennis na of breid hem nog meer uit!
Er zijn vele woorden verstopt die over de Flinstones gaan. Jij kan alle woorden vinden in dit kruiswoordraadsel!
Weet jij vele woorden die met de verjaardag van Sinterklaas te maken hebben? Jij mag dan dit kruiswoordraadsel invullen!
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Kies de mooiste trouwjurken uit voor een huwelijk in de winter!
Kerstliedjes - Midden in de Winternacht
In dit spel kan je een winter pedicure doen: doe nagellak aan je voetjes met leuke versieringen voor Kerstmis of de Winter in het algemeen.
Dit is een puzzel van een Boerderij in de Sneeuw.
Richt dit winterdorpje weer in.
Selena Gomez - Winter Wonderland
Kleur deze gezellige winterse kleurplaat in!
Deze mooie puzzel toont een winterlandschap met een sneeuwman en vogels en eekhoorntjes die eten. Geef de diertjes in de winter eten, maar let op dat je hen geen brood geeft wanneer het vriest, want dat is gevaarlijk! Je...
Kleur deze mooie tekening van een winters sneeuwlandschap in!
De nieuwste wintermode kan je hier uittesten, je kleedt je aan en uit en probeert allerlei nieuwe kleren uit.
Het is winter en koning Babar wil ook eens proberen te schaatsen, jij mag deze Babar kleurplaat online inkleuren!
Ook de Backyardigans spelen graag in de sneeuw en gebruiken hun fantasie voor de leukste winterspelletjes! Speel dit Backyardigans spel door de puzzel te maken.
Speel dit leuke winterspelletje en maak een mooie sneeuwboom. Laat je sneeuwboom steeds groeien en verzamel onderweg zoveel mogelijk pakjes!
In Bedrock is het winter en heeft het gesneeuwd. Daarom gaan Fred en Barney in een bobslee afdalen. Kom op tijd bij de finish, pas op voor obstakels en vertragingen. Verzamel de stenen, lepeltjes en gele pijlen!
Het is winter en Winnie de Poeh en zijn vriendjes Knorretje, Teigetje en Ijoor hebben hun schaatsen aangetrokken en gaan naar het vijvertje. Wie kan er goed schaatsen?
Sita en Dean - Walking in a Winter Wonderland
Beleef plezier in de winter samen met Winnie de Poeh en zijn vrienden. Maak deze vrolijke sneeuwpret puzzel!
Wanneer de eerste sneeuw valt, denk je aan de sneeuwfee, want zij is diegene die herfstblaadjes omtovert in verse winterse sneeuw.
Ook in de winter is Belle lief voor de vogeltjes en strooit ze granen, geen brood, want dat is niet goed voor vogels. Brood bevriest, ook wanneer het in de buik van de vogels zit. Maak deze mooie puzzel en denk eraan om...
Beleef een leuke winter samen met het hondje Coconut en het poesje Licorice, verzamel alle lekkernijen en ontwijk de hindernissen. Het spel is ook multiplayer, dus je kan samen met een vriendje spelen.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Bambi wil een leuke Kerstavond beleven, jij kan Bambi helpen door mooie kleren uit te kiezen en het prachtige winterlandschap te versieren!
Kies hoe je eigen gemaakte sneeuwman er zal uitzien en waar hij mag staan: in een romantisch winterlandschap of ergens op een tropisch eiland.