nextJe zocht op: kussen met mr bienSpel > kussen met mr bien
Andere kussen met mr bien spelletjes:
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!
Mr Bean wordt niet graag gekust. Help zijn vriendin om Mr Bean kusjes te geven, wanneer hij droomt...
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Speel dit spel en laat Prinses Rapunzel boef Flynn kussen, zonder dat de boze Moeder Gothel dit ziet!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
help Finn Hudson van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Help Noah Puck Puckerman van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Speel dit bejeweled spel van Disney Prinses Assepoester. Elke keer als je iets goed doet, krijgt assepoester een kusje van haar droomprins.
Help de Bratz Girls hun vriendjes stiekem te kussen waar dan ook! <br /><br
Kus de secretaresse van je baas tijdens het werk. Kus zoveel mogelijk, maar let op: zorg ervoor dat je baas het niet ziet! Good luck!
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Laat Justin en Selena elkaar kussen zonder dat de paparazzi het zien!
Help Popeye en Olijfje om stiekem te kussen! Let op dat ze dus door niemand gezien worden.
De populaire zanger Justin Bieber wilt op een eiland trouwen. Hij wilt graag zijn bruid kussen, maar hij wilt niet dat iedereen kijkt. Klik op de mensen of dieren, zodat ze ophouden met staren. Eet ook het kiwifruit. Na...
Help Jerry op het strand om zijn vriendinnetje te kussen zonder dat Tom de poes hen ziet. Wanneer Tom kijkt, moet je stoppen, anders zo snel mogelijk kussen. <br /><br
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
Kleine Tiana hoort van haar ouders het verhaal over de Kikkerprins. Een kikker kussen vindt ze maar een beetje raar.
Ben jij een echte casanova? Oefen hier alvast om de knappe meiden te kussen!
Britney Spears - Sometimes
Verzorg je klant met een wellness behandeling met groene cosmetica: gezichtsbehandeling en nadien een ader kapsel en mooie make up.
Austin Mahone - Say Somethin
Je hebt 9 seconden om de aarde te redden samen met de Muppets!
De Citroen Metropolis is een nieuwe hybride concept car. Maak deze coole puzzel!
Bella Thorne en Zendaya - Something to Dance For / TTYLXOX (Mash Up)
Kleur deze prent van Barbie met haar Pony in!
Kleed Juliet uit Gnomeo en Juliet aan!
Voel de Romantiek. Vul 2 namen in en kijk wat er gebeurt.
Benieuwd naar hoe deze Liefdesmeter jouw Liefde aangeeft Probeer het spel en je weet het!
Sita en Dean - Something that i want <br /> van de Disney film Rapunzel - Tangled
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.
Wil jij graag weten of je bij je vriendje past, vul dan jullie namen in.
Selena Gomez - Tell me Something I don't know <br> Uit de Disney film Another Cinderella Story
Deze Kerst elf help de Kerstman met het bezorgen van pakjes in de huisjes. Het rendier wacht hem op om de elf weer naar de Kerstman en zijn slee te brengen.
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
High School Musical - Start of Something New
Kies de leukste kleren uit en laat een foto van je nemen met Hannah Montana, Michael Phelps of Sharapova, de beroemdheid die je het liefste hebt! <br /><br
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.
Ben je verliefd? Ga hier na of er een kans bestaat dat jullie een super relatie hebben. Vliegen de spetters eraf? Hangt er magie in de lucht? Kijk hier na of er love is in the air, dankzij de Bratz Liefdesmeter!