nextJe zocht op: kussen spelletjes in bedSpel > kussen spelletjes in bed
Andere kussen spelletjes in bed spelletjes:
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!
Mr Bean wordt niet graag gekust. Help zijn vriendin om Mr Bean kusjes te geven, wanneer hij droomt...
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Speel dit spel en laat Prinses Rapunzel boef Flynn kussen, zonder dat de boze Moeder Gothel dit ziet!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
help Finn Hudson van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Help Noah Puck Puckerman van Glee stiekem zijn vriendin te kussen!
Speel dit bejeweled spel van Disney Prinses Assepoester. Elke keer als je iets goed doet, krijgt assepoester een kusje van haar droomprins.
Help de Bratz Girls hun vriendjes stiekem te kussen waar dan ook! <br /><br
Kus de secretaresse van je baas tijdens het werk. Kus zoveel mogelijk, maar let op: zorg ervoor dat je baas het niet ziet! Good luck!
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Laat Justin en Selena elkaar kussen zonder dat de paparazzi het zien!
Help Popeye en Olijfje om stiekem te kussen! Let op dat ze dus door niemand gezien worden.
De populaire zanger Justin Bieber wilt op een eiland trouwen. Hij wilt graag zijn bruid kussen, maar hij wilt niet dat iedereen kijkt. Klik op de mensen of dieren, zodat ze ophouden met staren. Eet ook het kiwifruit. Na...
Help Jerry op het strand om zijn vriendinnetje te kussen zonder dat Tom de poes hen ziet. Wanneer Tom kijkt, moet je stoppen, anders zo snel mogelijk kussen. <br /><br
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
Kleine Tiana hoort van haar ouders het verhaal over de Kikkerprins. Een kikker kussen vindt ze maar een beetje raar.
Ben jij een echte casanova? Oefen hier alvast om de knappe meiden te kussen!
Er zijn vele woorden verstopt die over de Flinstones gaan. Jij kan alle woorden vinden in dit kruiswoordraadsel!
Speel het lievelingsspel van Fred Flintstone: bowling. Richt juist en probeer een goede score te behalen!
In Bedrock is het winter en heeft het gesneeuwd. Daarom gaan Fred en Barney in een bobslee afdalen. Kom op tijd bij de finish, pas op voor obstakels en vertragingen. Verzamel de stenen, lepeltjes en gele pijlen!
Dit is een verhaal om zelf te lezen of samen met je mama en papa. Je kan de prentjes en tekst online lezen!
Dit is een legpuzzel van de Barbie film de Prinses en de Bedelaar.
Marco Borsato - Dromen zijn bedrog
De bedoeling is dat Mittens zoveel mogelijk hot dogs opvangt en in het winkelkarretje kan werpen.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Hier vind je een online puzzel van De Lorax, de bedoeling is dat je alle puzzelstukjes draait tot de Lorax puzzel helemaal juist is!
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
In dit spel vind je een diamanten puzzel en het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de passende stukjes vindt. Kies een stukje, draai het en leg het op de juiste plaats.
De Flintstones geven een feestje. Het is jouw job om iedereen op tijd te bedienen. Geef hen wat ze vragen en wees snel genoeg.
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Op het Strand heeft iedereen dorst, omdat de zon schijnt. Bedien je klanten met heerlijke fruit mixen. Geef de klanten wat ze vragen uit je fruit bar!
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
Richt je eigen kinderkamer in: kies het leukste behangpapier of meest opvallende verf, een origineel bed, cool speelgoed en veel meer!
Charlie verzorgt zijn zusje Lola, die ziek in bed ligt. Help haar ook een beetje door deze puzzel te maken.
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
Speel dit leuke én leerrijke pacman spel. De bedoeling is dat je de spookjes met de oplossing van de rekensommen eerst opeet!
Jij hebt een poesje gekregen, maar nu is het wel de bedoeling dat je die ook zelf verzorgt! Geef haar de verzorging die ze nodig heeft!
Kleed de familie Flintstone en de familie Rubble uit Bedrock modern aan, want het is feest.
In dit Barbapapa quiz spel is het de bedoeling dat je de Barbababy's hun spulletjes teruggeeft. Weet jij wat bij welke Barbababy hoort?
De bedoeling van honkbal of basebal is om tegen de bal te slaan en die op een juiste plaats te krijgen. Klik hiervoor op het juiste cijfer op je klavier of met je muis in het vierkant wanneer de schaduw van de bal op de...
In dit spel is het de bedoeling dat je heel snel de letters typt die verschijnen, zodat het water niet stijgt!
Help om de vrouwen beneden te redden door van platform naar platform te springen. Lukt het je, krijg je misschien wel een bedankingskus!
Speel deze grappige mengeling van tetris en vier op een rij. Het is de bedoeling dat je drie dezelfde figuurtjes op een rij of kolom krijgt. Dan verdwijnen ze van het speelveld. Zorg ervoor dat de figuurtjes niet de top...
In dit coole Angry Birds spel is het de bedoeling dat je Blu en zijn vriendjes bevrijdt!
In dit spel heb jij een eigen koekjeswinkel! Versier de koeken zoals je klanten het vragen en bedien hen op tijd!
Hello Kitty heeft honger. Jij hebt een restaurant en het is de bedoeling dat je haar het eten geeft dat ze vraagt. Onthou goed de bestellingen en klik op het juiste moment op het juiste eten!
Een leuke variant op Pyramide Solitaire. Het kasteel is bedekt. Speel de kaarten weg om het kasteel zichtbaar te maken!
In dit spel is het de bedoeling dat je aanduidt welke Engelse woordjes beginnen met de medeklinkers die werden gegeven.
Jij hebt een snoepjeswinkel. Met Valentijn komen er heel veel mensen langs om lekkere chocolade voor hun geliefde te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk, zodat ze allemaal heel tevreden van je chocoladewinkel...
Speel table hockey, tafel hockey of airhockey. De bedoeling is dat je het schijfje in de goal aan de kant van de tegenstander krijgt. Succes!
Maak het huis van de Pixies van Winx op. Kies hun bedjes, lampjes en waar alles staat!
Speel dit vier op een rij spel, maar dan met aapjes en bananen. Ook is het de bedoeling dat je er vijf op een rij krijgt!