Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
leerwereld spelletjes school gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: leerwereld spelletjes schoolSpel > leerwereld spelletjes school
Andere leerwereld spelletjes school spelletjes:
Wil je graag een School makeover zoals een beroemdheid? Kies dan uit Selena Gomez, Taylor Momsen of Taylor Swift en doe de quiz!
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
Kleed dit meisje leuk aan om naar school te gaan, gewoon om er cool uit te zien of misschien wel om indruk te maken op een bepaalde jongen.
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
Er zijn spoken op School en jouw hondjes zijn in de School gelopen! Haal hen terug, maar let op dat je op tijd de spoken uitschakelt. (Tip: klik voor het eerste spook op de grote poort)
Geef dit meisje een leuk schooluniform om weer naar School te gaan!
Vind alle verborgen hartjes en cijfers in prentjes van de Barbie film Barbie en de Prinsessenschool (2011).
In dit spel kan je het leslokaal van de Winx Pixies opmaken! Versleep alles en maak er een gezellige kamer van.
Leer vliegen in de pinguin vliegschool van Madagascar!
Luister naar dit gedichtje over school. Lees mee met je kind!
Ook Obelix gaat weer naar school. Samen met de andere leerlingen heeft hij een boekentas en staat hij in de rij.
Maak deze mooie puzzel van High School Musical 3.
In dit High School Musical spel moet je vragen beantwoorden over de Disney film met onder andere de knappe Zac Efron, de mooie Vanessa Anne Hudgens en de mooie Ashley Tisdale. Daarna kan je een basketbal spelletje spelen!
De HSM en Disney fans kunnen eindelijk van de derde film van de kaskraker genieten! Heb je High School Musical al in de cinema gezien? geniet dan hier nog wat na met deze fantastische kleurprent!
Kleur deze vrolijke Babar kleurplaat van koningin Celeste en haar kinderen die naar school gaan in!
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
Kleed Apple White, de dochter van Snow White, uit de mini series Ever After High aan. Kies een andere kapsel of behoud haar weelderige lokken, je hebt keuze uit haar koninklijke jurken en speciale accessoires die ze...
In dit spelletje kan je Madeline Hatter, de dochter van Mad Hatter uit Alice in Wonderland, aankleden voor een schooldag op Ever After High.
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Je hebt een Hollywood beauty salon en er komen heel veel beroemdheden langs. Nu blijkbaar actrice Vanessa Hudgens (High School Musical). Geef haar een perfecte manicure!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
Monster High's Toralei wil cool gekleed naar school. Help haar een outfit te kiezen.
Kleur deze vrolijke prent in waarin Mickey Mouse lesgeeft op de eerste nieuwe schooldag!
Ook Tom en Jerry moeten de klas opruimen! Probeer voor de schoolbel gaat alle voorwerpen weer op hun plaats te krijgen. De spullen die er niet thuishoren, mogen in de prullenmand.
Bugs Bunny, Martin Martian en Lola Bunny gaan terug naar school. Maak deze leuke Looney Tunes puzzel weer heel!
In dit spel kan je Vanessa Hudgens en Zac Efron een makeover geven. Ze zijn een tijdje een koppel geweest. Je kent hen vast uit de Disney films "High School Musical"!
Kleed Blair Willows (Barbie) aan voor haar eerste dag in de Prinsessen school!
Ron is laat om een werkstuk in te leveren op school. Samen met Kim Possible springt hij uit een vliegtuig om toch op tijd te zijn. Maar helaas, alle pagina's van het werkstuk zijn weggewaaid. Aan jou om Ron te helpen deze...
Draculaura is de hippe dochter van Dracula. Ze wil graag de mooiste, coolste zijn en hoog scoren op de Monster High Coolmeter. Help haar de meest hippe meid op school te worden.
Debby Ryan is vooral bekend van Disney Channel. Bijvoorbeeld van de serie "The Suite Life on Deck". Hier is haar naam "Bailey Pickett" en ze zit samen met Cody, Zack, London en Woody op "Seven Seas...
Geef populaire Zac Efron (of Troy Bolton in High School Musical) een make over.
Ashley Tisdale werd bekend toen ze in 2005 een rol kreeg in de succesvolle Diney Channel serie "The Suite Life of Zack & Cody". Ze deed auditie voor Maddie Fitzpatrick en London Tipton, ze kreeg de rol van...
Puzzel de prenten van actrice Ashley Tisdale weer ineen. Ashley is vooral bekend van High School Musical (Sharpay) of Disney series zoals The Suite Life of Zack and Cody.
Geef de actrice en zangeres Ashley Tisdale een makeover. Kies haar kledij en make up zodat ze weer kan schitteren in films zoals high School Musical als Sharpay.
Dit meisje is Vanessa Anne Hudgens, ze is geboren in Amerika op 14 december 1988. Vanessa is een Amerikaans model, actrice en zangeres. Vanaf haar achtste speelde ze in musicals als zangeres en actrice. Ook speelde ze in...
Jij kan deze twee actrices uit de populaire High School Musical films opmaken in dit Before and After spel. Jij kan zien hoe Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens er voor de make over uitzagen en nadien.
Het meisje wil graag honing verkopen om schoolboeken te kunnen geven aan de school. Hoeveel potten honinh kan jij maken en verkopen? Doe je best en produceer steeds meer.
Kleed deze ster uit High School Musical aan! Er komt weer een grote musical aan en Sharpay wil er schitterend uitzien. Kan jij haar helpen om te stralen op het podium?
High School Musical - Start of Something New
Speel dit Harry Potter Lego spel. Harry Potter heeft de sluipwegwijzer of marauder's map in handen. Het is een plattegrond van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Op de plattegrond is het hele kasteel van...
High School Musical 2 - Everyday
High School Musical 3 - Can I have this dance
High School Musical - We are All in this Together
Ooit al een celebrity aangekleed? Hier kan je in elk geval oefenen. Kies uit de coole garderobe van Vanessa Hudgens en zorg ervoor dat ze er super uitziet om te spelen in High School Musical! <br /><br
Kleur Zac Efron en Vanessa Hudgens, de acteurs die het schattigste koppel vormen, uit de film High School Musical in zoals jij het wil. Maak er een romantische kleurplaat van!
Amuseer je met het veranderen van de look van deze super ster! Ashley Tisdale, vooral bekend als Sharpay in de superfilm High School Musical (HSM) van Disney.
Kleur deze prent in van High School Musical waarin Sharpay en Ryan (Ashley Tisdale en Lucas Grabeel) hun liedje \'What I\'ve been looking for\' zingen!
Speel dit romantische Valentijn spel met het schattigste koppel Zac Efron en Vanessa Hudgens, van de Disney film High School Musical. Denk aan degene op wie jij verliefd bent en oefen om een stijlvolle outfit samen te...
Oefen hier met dit fantastische spel om een real life styliste te worden. Maak dit meisje, de knappe actrice en zangeres Vanessa Hudgens uit onder andere de Disney films High School Musical, zo mooi mogelijk op, kies de...
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!