nextJe zocht op: letters lerenSpel > letters leren
Andere letters leren spelletjes:
Vul de juiste letters in om de Engelse woordjes weer volledig te maken.
Vind het alfabet dat verstopt werd in deze Halloween prenten.
Vind jij alle letters verborgen in de fotos van de film Hop (2011)?
Nu is er ook de film van de Smurfen (2011). Bekijk al enkele prentjes uit de film terwijl je naar het alfabet zoekt in dit leuke Smurfen spel!
Vind jij de verborgen nummers in dit Dora spelletje?
Vind de verborgen letters in deze prentjes van de gloednieuwe Disney film Tangled of Rapunzel! <br /><br
Vind de letters van het alfabet in deze prenten van de Dreamworks film Madagascar! <br /><br
Vind de letters van het alfabet verborgen in de prentjes van de Disney film UP. Zoek tussen Carl, Russel, Kevin en Dug de hond het alfabet. <br /><br
Op het heerlijk avondje van Sinterklaas staat Zwarte Piet in het donker op het dak. Er worden chocoladeletters naar hem gegooid, die hij moet opvangen en in zijn zak steken. Het is echter te donker voor Zwarte Piet, hij...
Verzamel samen met Winnie de Pooh letters en leer Engels!
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!
Vind alle verborgen letters in deze plaatjes uit de bekende film \"New Year\'s Eve\"!
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit online spelletje. In de prentjes van de animatiefilm De Lorax zijn alle letters verborgen. Vind ze binnen de tijd allemaal?
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit Happy Feet spel.
Speel dit Monsters Inc spelletje met Mike en Sulley en vind alle verborgen letters in deze prentjes van Monsters en Co.
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
Vind jij alle verborgen letters tussen de plaatsjes van monsters in dit Hotel Transylvania spel?
Speel Galgje in dit Urbanus spel. Help Urbanus op de Kermis om alle 100 titels van de Urbanusstrips te vinden. Let op dat je niet op te veel foute letters schiet!
In dit spel zijn er in plaatjes uit de tekenfilm "Barbie en de 3 Musketiers" de letters van het alfabet verstopt. Kan jij ze allemaal terugvinden?
Speel dit Dumbo spel waarin je alle letters van het alfabet moet zoeken in enkele prentjes uit de Disney tekenfilm Dombo.
In dit spel is het de bedoeling dat je heel snel de letters typt die verschijnen, zodat het water niet stijgt!
In dit spel zijn er allemaal letters verborgen. Kijk goed naar deze prentjes van Kung Fu Panda 2 en vind heel het alfabet!
Vind alle verborgen letters tussen de Paaseieren in de prentjes van de film Hop.
Vind alle letters in de prentjes van de animatiefilm Happy Feet (2006).
Verbind alle letters in de juiste volgorde met elkaar en Popeye komt tevoorschijn!
Vind jij de verborgen letters in deze afbeeldingen van de Kronieken van Narnia: de Reis van het Drakenschip?
Speel dit spel van de Disney film Hoe tem je je draak? Vind alle verborgen letters in de prentjes.
Vind de verborgen letters in deze beertjesprent!
In de spannende avonturen van de Incredibles zijn er letters verstopt en jij mag ze zoeken! <br /><br
Weet jij waar alle letters verstopt werden in dit Kung Fu Panda zoekspel? <br /><br
Vind je weg in dit letter doolhof door alle letters volgens het alfabet te verbinden. Uiteindelijk zal er een mooie vis verschijnen. <br /><br
Verbind de letters van het alfabet en ontdek de dierenprenten!
In de vakjes kan je de ontbrekende letters van het alfabet invullen en op deze manier leer je het alfabet.
In het bos spelen Konijn, Teigetje en Uil een leuk spel. Neem eens een kijkje en misschien mag je wel meedoen. Uit een grote doos haalt Teigetje letters, jij moet het voorwerp aanduiden dat overeenkomt met het woord.
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.
Welke Engelse woorden ken jij die met Nieuwjaar te maken hebben? Kan jij het antwoord raden? Je mag op een aantal letters klikken om te zien of die voorkomt in wat je moet raden. Bovenaan aan de ballonnen zie je hoeveel...
Weet jij wat er in de zak van Sinterklaas zit? Plaats de letters op de juiste plaats en kijk welk speelgoed er is!
Ben jij een echte sudoku krak? Probeer deze puzzel dan maar eens op te lossen. Je kan zelfs kiezen om met letters en cijfers te werken!
Een soort pacman spel. Hierbij leer je ineens woorden te vormen, dus is het ook een educatief spel. Gebruik je pijltjes om naar de juiste letters te lopen, in de juiste volgorde. Verzamel onderweg de pindanootjes en ontwijk...
Leer de coolste en hipste danspasjes. Je moet op je toetsenbord de letters (of pijltjes) induwen die bovenaan het scherm in het hartje verschijnen. Zie dat je de danswedstrijd wint! Feel the groove, ready? Let's dance!
Laat panda de grappigste kunstjes doen door de letters die op het scherm verschijnen in 1 keer op je toetsenbord in te drukken. Klik eerst op "c'est parti", daarna kan je een moeilijkheidsgraad kiezen, gemakkelijk...
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Help Polly Pocket ervoor te zorgen dat de waterval niet vervuild geraakt. Recycleer alles in de juiste vuilbakken.
Leer de klok lezen in dit spel! Dit is een heel leerrijk spel. Als ouder kan je ook de instellingen aanpassen. Je hoort ook iemand voorlezen, zodat echt de allerkleinsten het kunnen spelen.
Deze clown oefent met zijn ballen voor zijn show jongleren. Hij werkt in het circus, dat vindt hij leuk! Probeer samen met hem zoveel mogelijk ballen de lucht in te houden!
Luister goed en tel mee. Hoeveel mensen zitten er op de bus? Klik het juiste cijfer aan met je muis.
Leren kan zeker leuk zijn! Reken de sommen uit en neem de kleur die bij de uitkomst staat. Ben je klaar met het berekenen van de tafels en met kleuren? Dan heb je een mooie tekening! Klik op 'controleer' en als je...
Op de eerste dag van maart begint het al zacht weer te worden. De moment dus om je lentekleren alvast boven te halen.
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna een makeover! Wie houdt er niet van suikerspinnen op de kermis? De makeup en kleren zijn gebaseerd op de felle en vrolijke kleurtjes van suikerspinnen en ander snoepgoed. ...
Het is warm en dit koppeltje wil huwen op het strand. Geef hen prachtige kleren voor een mooi huwelijk op het strand.
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Geef Tinkelbel het feetje eerst een uitgebreide gelaatsverzorging met gezichtsmaskers en uiteindelijk make-up en leuke kleren!
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
In dit educatieve spelletje kan je de kleuren in het Engels leren! Sleep de juiste kleurpotloden naar de Engelse woorden. Klik daarna op "check" om na te kijken of je alles juist hebt.
Help Musti om het hek te verven. Dit is een uitstekend spelletje om je peuter de kleuren aan te leren! Klik op het hek om te beginnen spelen. Klik op de verfborstel en daarna op de juiste kleur van verf. Schilder de...