Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
loop jerry - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: loop jerrySpel > loop jerry
Andere loop jerry spelletjes:
Help het lieveheersbeestje het einde te bereiken van deze doolhof! Wes snel en denk goed na hoe het kan lukken.
Laat Jerry zo snel mogelijk lopen, weg van Tom de kat die achter hem zit. Verzamel ook de kaas die je tegenkomt en spring over obstakels.
Lukt het jou om de hindernissenbaan succesvol uit te lopen in dit hordeloopspelletje? Buk je, duik of spring over deze springkasteel hindernissen!
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
Dit is een echte boerderij hond. Hij houdt alle dieren in het oog en loopt rond in de wei. Kleur dit braaf hondje in.
Laat je fantasie de vrije loop? Welke dingen kan jij maken uit deze cirkels? het is een educatief spel voor mensen van elke leeftijd!
De poes Tom wil golf spelen, maar Jerry de muis loopt in zijn weg.
Op Sinterklaas stoomboot wordt hard gewerkt. De zwarte Pieten plaatsen alle pakjes samen en zorgen ervoor dat de stoomboot kan blijven varen en niet volloopt met water. Jij mag Zwarte Piet helpen door de kolen en het hout...
Met dit super leuke spel kan je je eigen Winx meisje maken: kies hoe je haar haar wil, de kleur ervan, de ogen, de huid, de kleren en schoenen en veel meer. Probeer dit coole spelletje en laat je fantasie de vrije loop!
Speel dit spelletje strategisch, zodat je kan uitspelen. De bedoeling is om alle figuren weg te krijgen. Je kan prentjes wegklikken als er meer dan drie dezelfde elkaar raken. Wees snel, want de tijd loopt!
In dit online spel kan je de ondeugende Tom en Jerry aankleden!
Werp Jerry zo ver mogelijk weg. Onderweg zullen er voorwerpen zijn die Jerry nog verder helpen. Behaal een leuke score!
Een nieuwe dot to dot of punttekening van Jerry de muis!
Dit is een puzzel van Jerry Lewis, de directeur van WOOHP (World Organization Of Human Protection), waar de Totally Spies werken. Hij is altijd erg serieus en houdt niet erg van verrassingen. Hij is een veteraan uit Engeland...
Help Jerry op het strand om zijn vriendinnetje te kussen zonder dat Tom de poes hen ziet. Wanneer Tom kijkt, moet je stoppen, anders zo snel mogelijk kussen. <br /><br
Verbind de cijfers en leer tellen! Klik je in de juiste volgorde op de cijfers, verschijnt er een mooie prent van Jerry de muis! <br /><br
Samen met Nibbles en Jerry ios het de bedoeling dat je de ijskast leeghaalt zodat Nibbles kan kaas heeft. Wil je liever Tom zijn, is het de bedoeling om waterballonnen te gooien zodat Nibbles en Jerry niet heel de ijskast...
Onze tekenfilmvriendjes Tom en Jerry hebben weer pret. Jij kan deze puzzel ineen steken.
Samen met Tom en Jerry kan je gaan bowling. Probeer zoveel mogelijk kegels omver te werpen.
Onze tekenfilmvriendjes Jerry en Tom beleven vele avonturen. Speel deze puzzel.
Deze slimme muis heet Jerry en weet steeds te ontsnappen aan Tom de kat. Hiervoor heeft Jerry wel een goede outfit nodig. Kies iets waardoor Jerry snel kan zijn!
De poes Tom heeft een doolhof voor Jerry gemaakt. Help Jerry toch de weg te vinden!
Ook Tom en Jerry moeten de klas opruimen! Probeer voor de schoolbel gaat alle voorwerpen weer op hun plaats te krijgen. De spullen die er niet thuishoren, mogen in de prullenmand.
Op strand hebben Tom en Jerry veel waterpret en humor. Kleur deze grappige prent in.
Op het strand maken Tom en Jerry zoals steeds grapjes, want lachen is leuk. kleur deze prent van de 2 deugniet vriendjes in.
Wanneer Jerry slaapwandelt, wil hij ook kaas hebben. Jij moet de pijltjes op de juiste plaats leggen, opdat Jerry de kaas en sleutel verzamelt in zo weinig mogelijk passen.
Geef Tom de poes uit de tekenfilmpjes van Tom en Jerry een juiste outfit, zodat hij snel achter Jerry de muis kan lopen.