nextJe zocht op: maaltafel ijsSpel > maaltafel ijs
Andere maaltafel ijs spelletjes:
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Een heerlijk ananasijsje voor in de zomer. Volg de instructies en maak dit lekkere ananasijs!
De Sprookjesboom - Reuzenijs
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Laat de walrus over het ijs glijden. Hoe ver geraak jij?
Help Donald Duck om de beste ijscoman te worden: Stapel alle ijsbollen op elkaar en bouw het hoogste ijsje in de wereld!
Help de pinguin naar de andere kant te geraken door over de ijschotsen te springen!
In dit spel kan je yoghurt ijs versieren zoals jij het lekker zou vinden!
In dit spel kan je lekker aardbeien ijs maken!
Maak de juiste ijsjes voor Polly Pocket klaar binnen de tijd!
Speel dit strategische H20 spel samen met Rikki, Cleo en Emma. Zorg ervoor dat alle bellen van het veld verdwijnen. Doe dit door de juiste kracht te kiezen. Laat de bellen vollopen of maak ze leeg. Wanneer een bel vol of...
In dit spel kan je Witje, het baby ijsbeertje leuk aankleden, want zij houdt van mode!
Verbind de cijfers en er zal een mooie prent te voorschijn komen! <br /><br
Een Amerikaans meisje is in Parijs en ze wil samen met haar lief hondje Coconut de baan oversteken, van haar hotel naar het postkantoor. Let op, want het is een drukke baan, daarna kan je nog op de boten springen en de...
Deze mooie ijsbeertjes willen samen met jouw een prachtig liedje maken. Ga met je muis over de ijsberen en luister!
Bij de Eifeltoren in Parijs staan er drie mysterieuze meisjes: het zijn Sam, Alex en Clover, de meiden van Totally Spies! Ontdek samen met hen Parijs, de buurt van de Eifeltoren, door deze puzzel ineen te zetten!
Word Bratz ijskampioen: kies zelf je moves en routines, je muziek en schaats er op als een echte mooie ijsprinses.
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Het kleine zusje van Pingu de pinguïn is Pinga. Samen met de beste vriend van Pingu, Robbie de zeehond, sleet ze van de ijsberg af op hun houten sleetje. Puzzel deze Pingu prent weer heel!
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Waar kan je beter feesten in de zomer dan op strand? Het is er warm, gezellig en ze hebben er heerlijke ijsjes en cocktails. Wat denk je van een lekkere Piña Colada?
Kleur Pingu de pinguïn in zodat hij weer kan gaan spelen met zijn vriendjes en kan gaan vissen in het ijs!
Een klein Europees landje is Luxemburg, maar ken je ook de kleuren van de Luxemburgse vlag. Bewijs het door deze online kleurplaat in te kleuren. <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Ben jij snel? Bewijs het door dit klaslokaal van de kleutertjes op tijd op te ruimen!
Speciaal voor Moederdag wil Fred de taken van zijn vrouw Wilma overnemen. Hij gaat in zijn auto overal naartoe wat op het boodschappenlijstje staat! Zorg ervoor dat hij binnen de tijd terug naar huis kan.
Help dit vuurdraakje om fruit te verzamelen. Richt naar de blokjes, ontdooi het ijs en vang het fruit op!
Help Spongebob zijn vaarbewijs te halen. Let op dat hij nergens tegen vaart, maar verzamel wel de dingen onderweg voor meer energie en meer punten!
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
Vind de cijfers in prentjes uit de film Despicable Me (2010). De film gaat over de man Gru, die tegen elke prijs de grootste superschurk ter wereld wil worden in de hoop zo eindelijk het respect te winnen van zijn moeder,...
Probeer Edmund uit het kasteel van de Witte Heks te bevrijden. Onder het ijs ligt een sleutel. Werp de stukjes ijs naar het midden, zodat je de sleutel kan bemachtigen.
Vlucht voor de wolven samen met de helden uit Narnia, de Leeuw, de Heks en de Kleerkast. Probeer zover mogelijk te geraken op je ijsschots en ontwijk de andere stukken ijs!
In het land waar Strawberry Shortcake woont, Aardbeienland, lijkt het wel een paradijs. Je vindt er heerlijk fruit, goed ruikende bloemen en mooie vlinders. Probeer jij mee vlinders te vangen met Strawberry Shortcake?
Kleur deze Eenhoorns in hun paradijs in!
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.
In dit spel worden jouw zenuwen getest. Ben jij sneller dan de computer? Ok, bewijs het maar!
Kleed dit meisje aan voor een belangrijke schaatswedstrijd. Laat haar schitteren op het ijs voor haar publiek!
Bekijk Remy in zijn restaurant in Parijs!
Samen met Nibbles en Jerry ios het de bedoeling dat je de ijskast leeghaalt zodat Nibbles kan kaas heeft. Wil je liever Tom zijn, is het de bedoeling om waterballonnen te gooien zodat Nibbles en Jerry niet heel de ijskast...
In Ponywereld vind je overal lieve Little Pony's. Samen spelen ze allerlei spellen, drinken lekkere ponycocktails en eten heerlijke pony ijsjes. Neem een kijkje in Ponyland en versier hun wereld.
Ken jij Bugs Bunny van de tekenfilmpjes van de Looney Tunes? Bugs is een konijn of haas met een grijs-witte vacht. Hij draagt meestal geen kleren, met uitzondering van witte handschoenen. Wel verkleedt hij zich vaak. Jij...
Er zijn drie Koningen die elkaar tegenkomen. Allen zijn ze op zoek zijn naar een nieuwe koning die net geboren werd. De Koningen hebben geschenken bij. Ze zien alle drie helder de ster die hen de weg wijst.
Jij kan in dit spel zelf een prachtige sneeuwvlok of ijsster maken! Gebruik je muis en snijd vormen uit de pegel. Je krijgt op het einde een prachtige ijs ster te zien die je zelf geknutseld hebt!
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
Het lijkt wel alsof deze keer Mystery Inc niet op het spoor van een spannend mysterie zit, maar eerder wil genieten van een lekker ijsje.
Vlucht voor de tijger samen met Scrat of Scratte in een ijsluchtbel! Vlieg hoger zonder dat de bel kapot gaat. Bereik de gouden eikel om een hoger level te spelen.
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Wijs de paashaas de weg in verschillende regionen, verzamel alle heerlijke paaseitjes en bereik de finish!
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Grote Smurf heeft in zijn smurfenhuisje heel wat spulletjes staan. Kijk goed wat er al op de grond staat, want het licht gaat uit en er wordt iets nieuws op de grond gezet. Jij moet raden wat het nieuwe voorwerp is en daarop...
Help jij Remy uit de Disney - Pixar film Ratatouile en het Gusteau team het restaurant goed te runnen? Je moet op eens plaats in het restaurant klikken om de klanten een plaats te geven. Je klikt op het eten dat ze willen,...