nextJe zocht op: maan roos vis spelletjesSpel > maan roos vis spelletjes
Andere maan roos vis spelletjes spelletjes:
Sinterklaas karaoke - Zie de maan schijnt<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Samson en Gert - Wij gaan naar de maan <br /> uit het album: 20 jaar Samson & Gert (2010)
Dit is een spelletje waar je de acteurs van Twilight New Moon kan aankleden.
Werp een minion naar de maan en probeer hem steeds omhoog te houden. Onderweg kan je ook nog alle bonusvoorwerpen verzamelen!
Ghoulia Yelps is het slimste meisje van Monster High. Maar ze is ook een beetje verlegen. Help haar mooi te kleden voor haar afspraakje bij maanlicht.
Dit is een kleurplaat van een koppel dat op de maan woont.
Elke nacht wil Garfield toch minstens negen uur slapen. Zorg ervoor dat de schaapjes op hem belanden zodat hij verder kan rusten. Laat de schapen ook belanden op andere stripfiguren die Garfield uit zijn slaap willen...
Zij, cat girl, is enorm mysterieus. Ze lijkt wel half poes, half meisje. Kleed haar aan voor haar nachtelijke avonturen bij volle maan. Dit is misschien ook wel een verkleed idee voor met Halloween.... !
Deze legpuzzel vertelt het verhaal van Doornroosje.
Maak deze mooie legpuzzel van Prins Philip en Prinses Aurora (Doornroosje).
Zoek alle verborgen voorwerpen in dit spel van de Schone Slaapster!
Doornroosje maakt een wandeling met haar Droomprins in het bos dat ooit honderd jaar lang sliep .... Zie je nu hoeveel leven er is en hoe de diertjes leuk spelen?!
Kleur deze mooie bloem in voor jouw mama voor Moederdag en print hem uit!
Kathleen - Roosje m'n Roosje
Kleur de plaat in van Doornroosje en haar prins, een mooi sprookje van Charles Perault, dat door Disney later verfilmd werd.
Op de boerderij vind je veel dieren, waaronder uiteraard varkens. Kleur deze kleurprent in en maak er een schattig, roos varkentje van!
Help Jef zijn boog goed te leren gebruiken en schiet in de roos!
Help dit hondje met boogschieten en mik in de roos!
Maak deze Disney Prinses legpuzzel van Doornroosje!
Vind de gelijkenissen in deze prentjes van 2 Disney prinsesjes: Mulan en Doornroosje (Aurora).
In dit spel moet je ZielePiet troosten, want hij heeft heimwee. Geef hem wat speelgoed dat hem niet aan Spanje doet denken en maak hem weer vrolijk!
Dit is een kleurplaat van Asterix en Maestria uit het album "De roos en het zwaard".
Peter Pan moet het opnemen tegen Kapitein Haak in dit spannende spel. Jij kan Peter Pan helpen om de pijltjes in de roos te werpen! <br
Help prins Philip alle spinnewielen in het koninkrijk te vernietigen en zo Doornroosje te redden.
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Welkom in het huisje van Hello Kitty, maak het zo gezellig mogelijk! Het lijkt wel alsof roos Kitty White's lievelingskleur is :)
Sprookjes zijn mooi en romantisch, zoals Doornroosje die 100 jaar lang slaapt en dan haar droomprins tegen komt! 100 jaar lang slapen ...., waar moet je dan allemaal over dromen? Kom het snel te weten!
Prinses Aurore uit het sprookje 'Doornroosje' wordt ook de schone Slaapster genoemd. Dit komt omdat ze 100 lang geslapen heeft, door een betovering van een boze heks. Wanneer je honderd jaar slaapt, moet je wel veel...
Dit meisje is vrolijk en verliefd. Ze staat tussen roosjes en lacht. Maak jij de puzzel af?
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
Ga vissen en probeer zoveel mogelijk visjes van de juiste soort te vangen om hen uit de vervuilde zee te halen. Let op dat je enkel de juiste visjes vangt! Speel deze variant op Goudzoeker en verdien bonuspunten met de...
Deze legpuzzel is een plaatje van Mavis, de 118 jarige dochter van de vampier Dracula uit de grappige animatiefilm Hotel Transylvania!
Geef deze magische eenhoorn vis een sprookjesachtige uitstraling!
Big Time Rush - Invisible <br /> <i>uit het album: Elevate</i>
Leer snel typen dankzij dit leuke en leerzame spel! Geef de hongerige inktvis zo snel mogelijk eten door op de juiste toetsen te drukken.
Maak de heerlijke visrolletjes van Lisa klaar. Doe wat gevraagd wordt en snij de groentjes zoals het hoort!
Oscar is een arme vis, die graag beroemd en rijk zou willen worden. Hij werkt bij een walvissen-wasstraat, de Whale Wash. Help hem bij zijn werk.
Probeer binnen de tijd het nodige bedrag aan diamanten en juwelen op te halen in dit goudzoeker spel.
Vind je weg in dit letter doolhof door alle letters volgens het alfabet te verbinden. Uiteindelijk zal er een mooie vis verschijnen. <br /><br
Kan jij de cijfers in de juiste volgorde aanwijzen? Je kan een mooie prent als beloning krijgen! <br /><br
Help mee met Lilo en Stitch om babyvisjes eten te geven. Let op voor de andere vissen!
Verzorg de visjes van de Bratz babyz heel goed. Je kan medicijnen aankopen en een hele mooie viskom maken!
Help jij Piet Piraat de leukste vissen te vangen? Je houdt je vangnet klaar en als er een visje voorbijkomt, klik je erop, zodat die verdwijnt. Probeer zo veel mogelijk vissen te vangen, zodat je naar een volgende level mag...
Dit is een legpuzzel van Pinga de pinguïn, het kleine zusje van Pingu, bekend van op televisie.
Kleur Pingu de pinguïn in zodat hij weer kan gaan spelen met zijn vriendjes en kan gaan vissen in het ijs!
Help Dora om het strand en de zee proper te houden. Met een superkrachtige stofzuiger kan je alle blikjes, papier en andere rommel opzuigen. Op die manier maak je het strand weer mooi en als zeemeermin Dora help je zo alle...
Op het Hotel Transylviana kunnen alle monsters rustig op vakantie komen bij Vampier Dracula en zijn dochter Mavis. Maak de online monster puzzel!
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.
Help Dory om Nemo te vinden. Laat Dory overzwemmen, maar let op voor alle vissen en schildpadden die al in de zee zwemmen.
Goudvissen? Nee hoor, de goudvissen van Timmy Turner uit de Nickelodeon serie \\\"Fairly OddParents\\\" zijn eigenlijk feeën. Het zijn Cosmo en Wanda en ze vervullen elke wens van Timmy! Maak deze coole...
Speel dit mooie en leuke memoryspel vol diertjes: nijlpaard, giraf, kikker, beertje, walvissen en nog veel meer!
Help het visje de sterren te vangen. Let op voor de andere vissen!
Puzzel snel alle 12 stukjes van de televisieserie Thomas de Stoomlocomotief weer ineen!
Mischa Anne Marsden Barton (Londen, 24 januari 1986) is een Brits-Amerikaanse actrice. Ze speelt onder andere Marissa Cooper in de populaire televisieserie The O.C..
Voor Vaderdag gaan Papa Beer en zijn zoontje vissen in de beek. Maak deze mooie puzzel.