Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: maja de bij spel en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: maja de bij spelSpel > maja de bij spel
Andere maja de bij spel spelletjes:
nog op http://junior.tv/fileadmin/extern/junior/bosbessenspel/swfgames.php?width=530&height=360%20530x360
Maja De Bij (Free Souffriau) - Daar heb je Maja de Bij
Laat Maja alle lekkere bloesems verzamelen, maar let op voor de andere insecten!
Maja de Bij - intro
Speel deze online legpuzzel van Maya de Bij!
De foto van die lieve Maya de Bij is helemaal dooreen. Kan jij alle stukjes op hun plaats schuiven, dan kan je Maja zien lachen!
Help Maja de Bij om honing te verzamelen, maar let op voor de gevaarlijke spinnen! Speel dit Pacman spelletje met Maya de Bij!
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.
Kinderliedjes - Vlakbij mijn huis
Samson en Gert - Bij Heidi in Tirol <br /> Van de CD Samson & Gert 5 - Feest CD (1995)
Belle en het Beest - Diep in de zee <br /><br /> Meezingliedje
Dit is een Legpuzzel van de strip en de film Asterix bij de Britten.
Prinses en de Kikker - Zo dichtbij
Kleed dit schattige bijtje aan. Kies ook de leukste gitaar voor haar uit.
Hello Kitty wil naar huis gaan, maar er zijn overal bijen! Help Kitty White haar post op te halen en daarna de weg naar huis te vinden en let op voor de bijen! <br /><br
Vang alle bijen op in een luchtbel. Wanneer je meer bijen in 1 luchtbel stopt, krijg je meer punten. Je kan ook de wekker en zeep om bellen te blazen, vangen!
Deze bij zoemt tussen de bloemen op zoek naar nectar. Daarna maakt deze bij honing die wij heel lekker vinden!
Wil je graag de bijenkorf van Barry de bij mooi maken? Begin dan snel dit spel!
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.
Zin in een heerlijk ontbijt? Run in dit spel een bed & breakfast en geef de klanten het ontbijt dat ze graag willen: een eitje met wat brood en boter of custard. Zorg ervoor dat je de bestellingen juist maakt. Smullen...
Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.
Speel dit lingo spelletjes waarbij je op tijd Engelse woorden moet vormen.
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Kleed Cerise Hood uit Ever After High aan. Het is een heel speciaal meisje, ze is de dochter van Roodkapje en van de Boze Wolf?! Geef Cerise Hood een leuke outfit die bij haar karakter hoort.
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Help de Backyardigans bij hun missie op Mars en voer alle opdrachten uit.
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
Hoe ziet jouw droomgebak eruit? Een verrukkelijke chocoladetaart met extra stukjes chocolade erin en karamel erbij? Of heb je liever een Schwarzwald torte met verse rode vruchten? Laat je fantasie de vrije look en versier...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Een strand om bij weg te dromen... Het is de plaats voor een heerlijke vakantie. Puzzel deze droomplaat.
In dit spel mag je je handen vuil maken om jam koekjes te bakken. Bak deze heerlijke gelei koekjes en hou daarna het recept bij om de cookies in het echt te maken als je toestemming hebt van je ouders.
Superleuk is de zomer! Ga een dagje naar het strand, doe je favoriete bikini, badpak of strandkleding aan en ga zonnen in een luie stoel. Nog een heerlijke cocktail erbij en het wordt een ontspannende dag!
Speel Pacman met Homer Simpson en eet alle donuts op voor de buren en anderen bij Homer Simpson kunnen komen.
Het is zomer en dan draait het niet enkel om zonnen. Het is vakantie, dus Polly gaat werken in een burgertent om wat geld bij te verdienen. Werk snel, zodat je meer verdient en het menu beter kan maken!
Een nieuw Angry Birds spelletje waarbij je moet onthouden waar de gele vogels zijn. Het is een beetje zoals het klassieke miner spelletje: klik je te vaak op de andere vogels, dan is het spel gedaan!
Help Pingu en zijn vriendje Robby bij dit memory spel. Kan jij gemakkelijk onthouden waar je hetzelfde plaatje al eens gezien hebt?
Op het Hotel Transylviana kunnen alle monsters rustig op vakantie komen bij Vampier Dracula en zijn dochter Mavis. Maak de online monster puzzel!
Samson en Gert - Wij zijn bij de brandweer <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Hoewel Frankrijk dicht bij ons ligt, ken je misschien toch niet de kleuren van de Franse vlag ofwel? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Ghoulia Yelps is het slimste meisje van Monster High. Maar ze is ook een beetje verlegen. Help haar mooi te kleden voor haar afspraakje bij maanlicht.
Het is tijd om enkele heerlijke uitziende cupcakes te maken! Volg het pijltje om de ingrediënten te mixen en maak de cupcakes klaar. Leg er nog enkele prachtige eetbare bloemen bij en dien de gebakjes op!
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Versier deze lekkere donuts. Wil je vanille- of chocoladedonuts? Giet er een heerlijk sausje over, neem er een cocktail bij en Smakelijk!
Dit is een online kleurboek vol kleurplaten van insecten: lieveheersbeestjes, mieren, bijen, ... Wanneer je klaar bent met kleuren, kan je je kunstwerkjes ook uitprinten!
Speel dit Klokkenluider van de Notre Dame spel waarbij je het verborgen alfabet weer moet vinden!
Dit is een lief Lego koppeltje dat net een huis heeft gekocht. Kies de kleding uit die jij bij hen vindt passen!
Speel dit Kerst Sudoku spelletjes online. Geef elke Kerstman 1 slee, maar zorg ervoor dat er nooit 2 keer een slee naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar komt te staan. bij elke rij en kolom zie je hoeveel...
Speel dit leuke Kerstmis spelletje waarbij je dit meisje de mooiste accessoires en beste look kan geven!
Help zwarte Piet bij zijn klus om de juiste pakjes op tijd in de juiste schoorsteen te steken. Lukt het jou?
Speel dit Muppets spel waarbij je alle verborgen cijfers moet vinden!
Speel Pocoyo memory online. Het wordt elke keer een beetje moeilijker, omdat er steeds meer vriendjes van Pocoyo bijkomen!
Speel dit spel waarbij je de verschillen in deze prentjes van Donald Duck moet vinden!
Ook de Backyardigans vieren Halloween. Kleed hen iets enger aan, bijvoorbeeld als heks of piraat, zoals ze trick or treat kunnen spelen! Kies ook de achtergrond uit en accessoires. Daarna kan je het als kleurplaat (of in...
Speel dit motorcross spelletje waarbij je online allerlei gekke stunts kan uitoefenen.
Piraten gokken graag. Speel dit Piraten gokkast spel waarbij je 1 of 2 muntstukken inzet en iets wint als je de juiste figuren op een rij hebt.