Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met mama beer spelletjes bekom je hier
 
nextJe zocht op: mama beer spelletjesSpel > mama beer spelletjes
Andere mama beer spelletjes spelletjes:
K3 - Mama kan alles<br /><i>uit het album: Engeltjes (2012)</i>
Dit meisje gaat met haar mama buiten spelen. Kleed zowel de mama als het meisje leuk aan voor een gezellig dagje!
Kinderliedjes (BabyTV) - Lieve Mama
Speel dit Dombo Disney spel en maak deze ontroerende legpuzzel over het olifantje Dumbo en zijn mama in het circus!
Kaatje en Kamiel - Mama Olifant
Dit meisje wil eens met haar mama mee naar het nagelsalon. Kleed zowel de mama als het kindje leuk aan!
Jij kan deze leuke en mooie Moederdag puzzel maken van Mama Beer en Broertje Beer.
K2 zoekt K3 - Mama Sé
K3 met Josje - Mama Se
K3 - Je mama ziet je graag
K3 - Heyah mama
Kleur deze vrolijke kleurplaat van Beertje Bruin en zijn mama die aan het picknicken zijn in.
Speel dit Barbapapa memory spel met de gezichten van Barbapapa, Barbamama en de Barbababies!
Dit is een verhaal om zelf te lezen of samen met je mama en papa. Je kan de prentjes en tekst online lezen!
Het kleine olifantje wil naar zijn mama om haar bloemen te brengen. Weet jij de juiste weg?
Kijk, Diddl heeft een mooie bos bloemen geplukt voor Moederdag, Vaderdag of Valentijn. Kleur de prent in, print die af en geef hem aan je mama, papa of vriendjes. <br /><br
Deze vrouw verwacht een baby en er wordt een baby borrel gegeven. Versier alles een beetje en geef de mama een leuke outfit voor deze speciale gelegenheid. <br /><br
Deze dochter vind het leuk om met haar mama mee te gaan winkelen. Op moederdag doen ze steeds hele leuke dingen en maakt de dochter een mooie tekening en is ze heel lief.
Kleur deze mooie bloem in voor jouw mama voor Moederdag en print hem uit!
Kleur deze leuke plaat in van Moeder Konijn en haar kleine konijnen. Je kan deze aan je mama geven voor Moederdag.
Stel een prachtig boeket bloemen samen voor Moederdag en geef die aan je mama want zij zal er heel blij mee zijn. Ook een kusje en een mooie tekening zal haar dag goed maken!
Kleine Dash heeft veel energie en is veel sneller dan de leraren. De enige die hem kan stoppen is zijn mama door hem te kietelen (klikken met de muis).
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Hier vind je een prachtige prent om in te kleuren, af te printen en je mama mee te verrassen op deze speciale dag. Laat haar zien dat je haar de beste mama in de wereld vindt! Vandaag is het moederdag :)
Mama Mia! - Honey Honey
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Voor Vaderdag gaan Papa Beer en zijn zoontje vissen in de beek. Maak deze mooie puzzel.
Verkleed dit Troetelbeertje en word vriendjes!
Vind de verborgen letters in deze beertjesprent!
In dit spel kan je Witje, het baby ijsbeertje leuk aankleden, want zij houdt van mode!
Welke kleuren vind jij het mooiste voor dit geluksbeertje? geef deze Troetelbeertjes kleurplaat een regenboog van kleuren. <br /><br
Kleur deze mooie Troetelbeertjes kleurplaat in en hang hem boven je bed. Dan zal je elke keer mooi dromen over die lieve slaapbeertjes! <br /><br
Verbind de cijfers en er zal een mooie prent te voorschijn komen! <br /><br
Speel een spel volleybal met deze schattige beren.
Deze Care Bears of Troetelbeertjes zijn hele lieve, zachte en mooie beertjes!
Kleed je eigen Troetelbeertje leuk aan, ze zijn zo lief en mooi!
Verkleed het leuke beertje Winnie the Pooh in Tijgetje, Knorretje of in iets anders voor Carnaval! Pret verzekerd!
Een romantische puzzel met twee knuffelbeertjes die elkaar graag knuffelen. Dit is een iets moeilijkere puzzel. Sleep de stukjes op de juiste plaats met je linker muisknop. Draai de stukken indien nodig door op de...
Dit beertje gaat naar Frankrijk en stapt de meest chique winkel in Parijs binnen. Wil jij het beertje helpen omde juiste kleren samen te stellen?
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
Speel nu online lingo en probeer de hoogste score te behalen!
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Vind de 6 verschillen in deze prentjes van de Lorax, probeer ze zo snel mogelijk te vinden!
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Help die gekke mr Bean om zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Probeer dus de lichte voorwerpen vast te houden!
Help mr Bean om zich een weg te banen door allerlei doolhoven om zo zijn lievelingsbeertje terug te vinden.
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel mee met Peppa Pig en laat haar door de modderplassen springen. Probeer in zoveel mogelijk plassen te springen, alvorens Peppa Pig in bad moet.
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.