nextJe zocht op: meiden spelen elk spelSpel > meiden spelen elk spel
Andere meiden spelen elk spel spelletjes:
K3 - Meiden van de Brandweer <br /> <i> uit het album Eyo!</i>
In dit spel kan je alle Bratz meiden een echte strand outfit geven. Maak jij echt beach diva's van hen?
Kleed Barbie aan voor op de cover van dit mode magazine in dit meiden spelletje!
Geef de meiden van Witch een leuke outfit voor hun spannende avonturen!
In dit spel moeten de meiden van Witch hun tegenstanders verslaan. Kies een kracht uit en mik op tijd!
Wanneer de Bratz meiden naar het Westen gaan, doen ze dat in stijl. Maak deze Bratz Rodeo puzzel!
Speel dit Sudoku spel met de meiden van Totally Spies: Sam, Alex en Clover!
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
Bij de Eifeltoren in Parijs staan er drie mysterieuze meisjes: het zijn Sam, Alex en Clover, de meiden van Totally Spies! Ontdek samen met hen Parijs, de buurt van de Eifeltoren, door deze puzzel ineen te zetten!
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Speel dit hippe en leuke Winx opmaken spelletje. Kies tussen de meiden van de Winx Club, Stella, Bloom of Flora, en kies uit hun magische garderobe de leukste en coolste outfit. Laat je fantasie en creativiteit er op los en...
De Bratz meiden zijn steeds in de mode. Kleur deze prent in en let op de kleuren van de kleren: als ze fashionable genoeg zijn, verschijnen ze misschien wel in het populaire modeblad Runway!
Maak het huis van de Winx Club meiden op en plaats ze erin, evenals enkele knappe jongens. Versier alles zo mooi mogelijk naar je eigen fantasie. Laat de magie maar de ronde doen!
Help jij de Winx meiden een super outfit te geven? Maak ze zo mooi mogelijk op, jij mag zelf kiezen hoe!
Ben jij een echte casanova? Oefen hier alvast om de knappe meiden te kussen!
Kleed de hippe meiden van Bratz aan met de coolste outfit die jij zelf mag samenstellen en creeren. Je kan kiezen of je Yasmin, Cloe, Jade of Sasha met je eigen creaties gaat aankleden. Laat ze maar eens schitteren in hun...
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!
Zin om de Winx meiden eens een echte fashion outfit te geven? Hier op ik.be kan het! Jij mag nu kiezen wie welke kleren aandoet!
Kleur deze prachtige plaat in met de meiden van Winx erop! Je kan heel veel kleuren in deze prent!
Sinterklaas karaoke - Dag Sinterklaasje welkom<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Samson en Gert - Wij zijn op elkaar <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Voor Kerstmis kan je kaneelkoekjes met chocolade maken. Volg de instructies in dit spel en je maakt lekker koekjes op de computer. Om daarna de koekjes in het echt te maken, kan je het recept gebruiken.
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
Let goed op onder welk konijn het muntstuk verstopt wordt.
De bedoeling is dat Mittens zoveel mogelijk hot dogs opvangt en in het winkelkarretje kan werpen.
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Kleur deze prent met Susan in, fee van vogels en natuur in het algemeen, zorg ervoor dat de kleuren in harmonie met elkaar worden gebracht.
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Dit is een leuke puzzel voor alle puzzel liefhebbers: het is een abstracte puzzel wat het puzzelen een beetje moeilijker maakt. Lukt het jou om deze abstracte puzzel in elkaar te puzzelen?
Speel dit leuke Flintstones memory match spelletje en verbeter je geheugen. Onthou goed waar Pebbles en BamBam liggen en duid dan elke keer dezelfde prentjes aan!
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Help Dora om deze wereld om te toveren in een wereld van bloemen, bomen en kleur. Overal waar ze gaat, zullen er prachtige, kleurrijke planten verschijnen. Bereik het doel in elke level en let op voor slechteriken en...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Dit is een puzzel van Monsters Inc van Disney. Verplaats alle stukjes tot ze in elkaar passen en enkele vriendelijke monsters laten zien.
Ga zwemmen met je vriendje en geef elkaar kusjes in het zwembad, maar let op dat je niet betrapt wordt.
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Gisteren heeft Fred Flintstone een nieuwe wagen gekocht en hij wil ermee racen. Laat hem elk level uitspelen.
Als je de puzzelstukjes juist in elkaar legt, verschijnt Neytiri van Avatar op je scherm.
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Leg alle puzzelstukjes tegen elkaar zodat er een superlieve panda verschijnt in deze puzzel!
Luister naar Peppa Pig en onthoud in welke volgorde hij welke muziekjes afspeelt. Hoe goed is jouw geheugen?
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!