Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met mens kan veranderen in dieren bekom je hier
 
nextJe zocht op: mens kan veranderen in dierenSpel > mens kan veranderen in dieren
Andere mens kan veranderen in dieren spelletjes:
Speel nu het bordspel Mens-erger-je-niet online! Doel van het spel is om zo snel mogelijk en voor de andere spelers al je pionnen thuis te krijgen.
Op een leuke wijze leren tellen, kan hier. Duid aan hoeveel mensen er uit de bus stappen en hoeveel mensen er op de bus blijven. Luister goed naar wat er gezegd wordt!
Arwen is een halfelf uit het boek "In de Ban van de Ring" van J.R.R. Tolkien. De elf Arwen, ook Avondster genoemd, wordt verliefd op Aragorn, een mens.
Help de Transformers mensen te beschermen. Help de truck alle goederen naar de basis te vervoeren. Let wel op dat je onderweg niet te veel goederen verliest.
Dit is een spel voor alle Transformers fans. Je kan hier gewoon online je eigen Transformer maken! Je eigen Transformer samenstellen doe je door alle onderdelen te kiezen en hun kleuren. Laat maar zien wat jouw...
Creëer je eigen waterpark! Plaats alle attracties waar je zelf wilt, daarna kan je nog leuk speelgoed kiezen en mensen die natuurlijk je waterpark komen bezoeken!
Tweety van de tekenfilmserie "De Looney Tunes" heeft zich verkleed als Cupido. Hij is nu een Engeltje dat met zijn pijl mensen verliefd laat worden op elkaar. Kleur deze leuke online Tweety kleurplaat in!
Jij hebt een snoepjeswinkel. Met Valentijn komen er heel veel mensen langs om lekkere chocolade voor hun geliefde te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk, zodat ze allemaal heel tevreden van je chocoladewinkel...
Maak magische lippenstift die de kikker kan omtoveren in een knappe prins. Vind jij de juiste samenstelling voor de lippenstift?
De populaire zanger Justin Bieber wilt op een eiland trouwen. Hij wilt graag zijn bruid kussen, maar hij wilt niet dat iedereen kijkt. Klik op de mensen of dieren, zodat ze ophouden met staren. Eet ook het kiwifruit. Na...
Laat je fantasie de vrije loop? Welke dingen kan jij maken uit deze cirkels? het is een educatief spel voor mensen van elke leeftijd!
Blijkbaar wonen er in het kleine huisje in het bos, toch nog mensen, namelijk 7 lieve dwergen. Iedereen is een beetje verlegen, het is de eerste keer dat Sneeuwwitje en de zeven Dwergen elkaar ontmoeten. Kleur jij deze...
Help Miley Cyrus om zich op tijd aan te kleden zoals Hannah Montana, zodat ze naar haar concert kan vertrekken. Bekijk de outfit goed en kleed Miley hetzelfde aan! Je kan dit spel ook met een vriend of vriendin spelen. ...
In het Latijns wordt het sterrenbeeld Waterman ook Aquarius genoemd. Het is het elfde astrologische teken van de dierenriem. In de westerse astrologie is Waterman het zonneteken van mensen die geboren zijn vanaf 21 januari...
Het Sterrenbeeld Ram wordt in het Latijns ook Aries genoemd. Het is het astrologische teken van mensen geboren tussen 21 maart en 20 april. Ram is het eerste teken van de dierenriem en markeert ook het begin van de lente. ...
Kleed Grover uit Sesamstraat aan. Ken jij hem, zijn grootste wens is om mensen in nood te helpen. Op die momenten noemt hij zich Super Grover.
De film Planeet 51 volgt kapitein Charles "Chuck" Baker (Dwayne Johnson), een menselijk astronaut die landt op Planet 51 en denkt dat hij er het eerste levende wezen is. Hij komt er echter gauw achter dat de...
Ben je benieuwd of twee mensen samen passen? Meet hier hun Liefde voor elkaar. Vraag het aan Cupido, want Cupido weet het!
De broer van Miley of Hannah Montana wil graag een nieuwe auto kopen, maar daarvoor heeft hij natuurlijk geld nodig! Hij moet op het strand binnen de tijd zoveel mogelijk mensen bedienen. Denk jij dat het hem zal lukken?
Wil jij Bling voor je gsm? Hier kan je alvast enkele prachtige accessoires bekijken, waarmee je je droomgsm kan samenstellen
Speel dit spannende bordspel van de Flintstones in Bedrock. Je kan het spel met meerdere mensen spelen. Het is in het Engels, maar je zal de meeste dingen wel begrijpen. Zo leer je misschien nog meer Engelse woordjes :)
Zijn er meer mensen op de bus of aan de halte? Een leuke manier om te leren tellen!
Leer hier tellen tot 10. Je kan zien hoeveel mensen op de bus stappen. Luister goed en leer bij!
Cupido het kleine engeltje dat ervoor zorgt dat mensen op elkaar verliefd worden. Wil jij een kusje krijgen, maak dan deze puzzel. Sleep alle stukje op de juiste plaats met behulp van je muis.
Luister goed en tel mee. Hoeveel mensen zitten er op de bus? Klik het juiste cijfer aan met je muis.
Tijd voor glitter en glamour voor Bloom: jij mag haar kleren samenstellen en wie weet zorg jij voor een nieuwe mode in Magix!
Speel dit gevaarlijke pizza spel: een avontuur waarin de pizza kok allerlei monsters moet verslaan, zodat hij zijn pizza's kan bemachtigen en deze bij de juiste mensen kan bezorgen!
Kleed de hippe meiden van Bratz aan met de coolste outfit die jij zelf mag samenstellen en creeren. Je kan kiezen of je Yasmin, Cloe, Jade of Sasha met je eigen creaties gaat aankleden. Laat ze maar eens schitteren in hun...
K3 - Mama kan alles<br /><i>uit het album: Engeltjes (2012)</i>
Piet Piraat - Is op vakantie
Help deze kangoeroe te ontsnappen aan de lava van de vulkaan!
Phineas en Ferb beleven altijd de leukste dingen tijdens hun zomervakantie. Kleur deze prent in terwijl jij je inbeeldt dat je net zo'n speciale vakantie hebt als hen!
K3 - Alles kan in Wonderland <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Voor Kerstmis kan je kaneelkoekjes met chocolade maken. Volg de instructies in dit spel en je maakt lekker koekjes op de computer. Om daarna de koekjes in het echt te maken, kan je het recept gebruiken.
Dit vakantiekoppel brengt graag een dagje op het strand door. Kleed het meisje superleuk aan voor een zonnige vakantie!
Sesamstraat - Elmo kan vliegen
Kus de secretaresse van je baas tijdens het werk. Kus zoveel mogelijk, maar let op: zorg ervoor dat je baas het niet ziet! Good luck!
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
De bedoeling is dat Mittens zoveel mogelijk hot dogs opvangt en in het winkelkarretje kan werpen.
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
In dit spel kan je samen met je favoriete My Little Pony in de achtbaan gaan, ondertussen kan je vlinders vangen. Hoe meer vlinders, hoe meer punten.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
In dit puzzelspel vind je een mooie foto van de Golden Gate Bridge in San Francisco, je kan zelf het aantal puzzelstukjes kiezen!
In Griekenland vind je het mooie Santorini met de witte huisjes en blauwe daken. Via deze legpuzzel kan je Santorini online bewonderen.
In dit Wall E spelletje kan je online bejeweled spelen met de robotjes Wall E en Eva door gewoon minimum drie dezelfde prentjes op een rij te hebben.
De schattige Paashaas is eigenlijk een hele goede danser! Help hem om een coole dans outfit uit te zoeken, zodat hij een speciale Paasdans kan maken!
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om de familie van Peppa Pig in een trein te kunnen zien. Je kan zelf het aantal puzzelstukken kiezen in deze Peppa Pig online puzzel.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Op een podium voelt Violetta zich goed. Dan kan ze met haar vrienden zingen en dansen, haar hobby's dus. Deze online Violetta legpuzzel laat zien hoe graag ze een ster is!