Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: mickey kerstfeest en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: mickey kerstfeestSpel > mickey kerstfeest
Andere mickey kerstfeest spelletjes:
invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Maak deze online legpuzzel van Baby Mickey Mouse, hij is heel schattig!
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
Ook Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun kindjes vieren Kerstmis gezellig samen in deze legpuzzel.
Kleur deze vrolijke prent in waarin Mickey Mouse lesgeeft op de eerste nieuwe schooldag!
Verbind de puntjes in deze punttekening (van punt naar punt) en Mickey Mouse zal verschijnen!
Kleur deze prent in door de rekensommen op te lossen. Ga met je muis over een plaats en er verschijnt een rekensom. Klik op de juiste kleur en daarna weer op de plaats van de tekening van Mickey en zijn vriendjes.
Op Kerstavond brengt de Kerstman overal pakjes bij kinderen. Hier is Mickey Mouse de Disney Kerstman.
Vier samen met Mickey Mouse en Donald Duck een leuke Halloween dag!
Help deze robot van Mickey Mouse de uitgang te vinden in dit spookhuis! Maak een weg met de pijltjes en help Mickey naar buiten. Denk eraan dat de robot elke eerste keer naar voor gaat. Plaats de pijltjes zo strategisch...
Onze vriend Pluto heeft honger, daarom wil Mickey Mouse hem een bot geven. Jij moet ervoor zorgen dat het botje bij Pluto kan komen. De bedoeling is dat je een weg aanlegt met behulp van de stukken die je rechts vindt. ...
Samen met Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en alle andere vrienden kan je een superleuke beach party houden! Blaas de waterballonnen op en laat ze ontploffen!
Hoe mooi! Het regent en Minnie Mouse en Mickey Mouse maken samen een romantische wandeling. Maak deze lieve tekening weer heel.
Geef deze leuke Disney kleurplaat de mooiste kleuren en laat de twee vrienden lachen.
Help Mickey om de mooiste appels op te vangen om nadien een heerlijke appelvlaai te maken!
Mickey en zijn vriendjes gaan een spannende wedstrijd racen! Kies je favoriete Disneyfiguur en de leukste auto die je mooi kan maken en vertrek!
Het is Carnaval en Mickey Mouse wil zich ook graag verkleden. Hij zoekt leuke verkleedkleren, zodat Minnie Mouse blij zal zijn!
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Ga samen met Kwik, Kwek, Kwak, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck naar Londen. Maak deze online legpuzzel en je zal de Big Ben en een double decker bus zien!
In deze puzzel zingen Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Max Goof en de familie Duck kerstliedjes!
Vier een vrolijk Kerstfeest met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto, Donald Duck en Daisy Duck.
Jij bent Donald Duck en mag ping pong spelen tegen Mickey Mouse. Wie zal er winnen?
Mickey Mouse, Minnie en hun vriendjes zitten in de bobslee in het pretpak. Het lijkt wel heel leuk! Kleur deze vrolijke Disney kleurplaat in!
Help Minnie Mouse de mooiste hartjes muffins voor Mickey Mouse te bakken!
Heel gezellig maken Mickey en Minnie een Sleeritje met Pluto tijdens de Kerstvakantie!
Mickey Mouse - Clubhouse intro
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
In dit spel kan je samen met Mickey een magische tekening maken. Klik als je klaar bent op de tovenaarshoed en kijk wat er gebeurt!
Jij kan in dit spel een prachtige Disney kalender maken. Kies uit Mickey Mouse en zijn vrienden, Bambi of Winnie de Poeh. Pas de kleuren van de kalender aan als je wil en print hem uit! Ook kan je elke keer nog een ander...
Kies Mickey Mouse of Donald Duck en hou de voetbal zo lang mogelijk omhoog. Bij tricks kan je zien hoe vaak je de bal opnieuw omhoog hebt gegooid. Verbreek je eigen record!
Wanneer het Carnaval is, is iedereen vrolijk en is het feest. Ook Mickey Mouse en zijn vrienden vieren Carnaval, kijk maar naar hun speciale kleren en de vele kleuren.
Vier Valentijn, een romantische dag, samen met iedereen van wie je houdt! Ook Mickey Mouse heeft Minnie Mouse voor een romantisch boottochtje georganiseerd en zelfs Donald Duck heeft zijn best gedaan voor Daisy Duck.
Ken jij patchwork? Bij patchwork naai je lapjes katoenen stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar. Jij kan dit nu doen in de vorm van Donald Duck, Goofy, Finding Nemo of Mickey Mouse, kies de leukste eruit en...
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Kleed de schattige Minnie Mouse aan om er prachtig uit te zien voor Mickey Mouse, want ze gaan samen een leuke wandeling maken!
Organiseer je in je huis een Kerstfeest? Oefen hier alvast op welke kleren je draagt.
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Ook de Bratz girls vieren Kerstmis samen. Geef Yaasmin een make over voor een super kerstfeestje onder vriendinnen.
Welk mooie outfit kies jij om op een Kerstfeestje te dragen?
De Bratz meisjes vieren ook dit seizoen in dit Bratz Christmas Fashion spel. Kies een stijlvolle outfit en make up die bij Kerstmis passen en style je favoriete Bratz personage voor een mooi kerstfeest!
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
Wat een prachtige tijd van het jaar is Kerstmis. Je kan je huis heel gezellig maken en de kerstboom mooi versieren. Vrolijk Kerstfeest!