Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je mini clup .nl? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: mini clup.nlSpel > mini clup.nl
Andere mini clup.nl spelletjes:
Speel gezellig samen met je vrienden en familie minigolf. Lukt het jou om in minder keren het golfballetje in de hole te krijgen dan de bogey?
De Mini Cooper is een sportieve versie van een kleine Britse auto. Hij was oorspronkelijk gebaseerd op de standaard Morris Mini Minor en Austin Seven modellen ontworpen door Alec Issigonis.
Dit is een spannende race met je speedboot rond een zonnig eiland!
Help deze mini monstertjes zich te ontwikkelen. Zorg ervoor dat er minstens drie dezelfde monsters op een rij komen te staan, dan zullen ze samen een monster van een andere kleur worden.
Kleed de Minions uit de film Verschrikkelijke Ikke aan!
Verbeter elke keer je score bij minigolf, oefen goed en speel beter dan de bogey!
Speel samen met Dora minigolf. Klik met je muis om het balletje in de hole te richten. Ondertussen kan je zelfs een beetje Spaans en Engels leren.
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
In dit Wall E spelletje kan je online bejeweled spelen met de robotjes Wall E en Eva door gewoon minimum drie dezelfde prentjes op een rij te hebben.
Kleed Apple White, de dochter van Snow White, uit de mini series Ever After High aan. Kies een andere kapsel of behoud haar weelderige lokken, je hebt keuze uit haar koninklijke jurken en speciale accessoires die ze...
Lijkt het moeras jou een rustige, kleine plaats in de jungle? De kikkers maken er nochtans veel plezier! Help hen en speel zo enkele mini games in dit leuke spelletje.
Speel allerlei giraf spelletjes in dit giraffen avontuur! Je kan minispelletjes spelen zoals rekenen, kleuren per nummer, dokter Bibber, voorwerpen zoeken en puzzelen.
Speel dit superleuke zeemeerminnen spel. Doe eerst enkele kleine mini spelletjes, waarmee je geld kan verdien om kleren, kapsels en juwelen te kopen. Kleed daarna je zeemeermin aan zoals jij het wilt!
Geef pixie Chatta, het mini elfje van Stella, een leuke make-over, zodat ze eens iets anders kan dragen dan groen!
Eerst waren er cupcakes, de leuke minicakes in vrolijke kleuren, nu is er de hype van de whoopie pies. Het zijn 2 koekjes, die, met een vulling ertussen, als een sandwich op elkaar worden gelegd. Oefen hier alvast in het...
Werp een minion naar de maan en probeer hem steeds omhoog te houden. Onderweg kan je ook nog alle bonusvoorwerpen verzamelen!
Doe samen met Winnie de Poeh, Teigetje of Knorretje een spelletje minigolf en laat zien wat je kan!
Nick Jonas and the administration - Who I am
Zin om stinkend rijk te worden? In de goud zoeker spelletjes is dit zeker mogelijk. Druk op je pijltje naar beneden om de muntstukken te nemen en naar boven te halen. Let op de tijd, wees snel en verzamel zo veel mogelijk...
Dit meisje heeft als sterrenbeeld gemini en heeft veel kleren en accessoires, zoals de meeste tweelingen hebben. Dus alle tweelingen, dit spelletje is speciaal voor jullie gemaakt!