nextJe zocht op: minni mouse taart bakkenSpel > minni mouse taart bakken
Andere minni mouse taart bakken spelletjes:
Kleur deze leuke online kleurplaat van Minnie Mouse tussen de dolfijnen in!
Help Minnie Mouse de mooiste hartjes muffins voor Mickey Mouse te bakken!
Hoe mooi! Het regent en Minnie Mouse en Mickey Mouse maken samen een romantische wandeling. Maak deze lieve tekening weer heel.
Kleed de schattige Minnie Mouse aan om er prachtig uit te zien voor Mickey Mouse, want ze gaan samen een leuke wandeling maken!
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Ga samen met Kwik, Kwek, Kwak, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck naar Londen. Maak deze online legpuzzel en je zal de Big Ben en een double decker bus zien!
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
In deze puzzel zingen Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Max Goof en de familie Duck kerstliedjes!
Ook Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun kindjes vieren Kerstmis gezellig samen in deze legpuzzel.
Vier een vrolijk Kerstfeest met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto, Donald Duck en Daisy Duck.
Mickey Mouse, Minnie en hun vriendjes zitten in de bobslee in het pretpak. Het lijkt wel heel leuk! Kleur deze vrolijke Disney kleurplaat in!
Heel gezellig maken Mickey en Minnie een Sleeritje met Pluto tijdens de Kerstvakantie!
Vier Valentijn, een romantische dag, samen met iedereen van wie je houdt! Ook Mickey Mouse heeft Minnie Mouse voor een romantisch boottochtje georganiseerd en zelfs Donald Duck heeft zijn best gedaan voor Daisy Duck.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Speel samen met Donald Duck, Daisy Duck, Micky Mouse, Minnie Mouse, Goofy of Pluto een spelletjes pong of tennis!
Het is Carnaval en Mickey Mouse wil zich ook graag verkleden. Hij zoekt leuke verkleedkleren, zodat Minnie Mouse blij zal zijn!
invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Maak deze online legpuzzel van Baby Mickey Mouse, hij is heel schattig!
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Kleur deze vrolijke prent in waarin Mickey Mouse lesgeeft op de eerste nieuwe schooldag!
Jij bent Donald Duck en mag ping pong spelen tegen Mickey Mouse. Wie zal er winnen?
Verbind de puntjes in deze punttekening (van punt naar punt) en Mickey Mouse zal verschijnen!
Op Kerstavond brengt de Kerstman overal pakjes bij kinderen. Hier is Mickey Mouse de Disney Kerstman.
Mickey Mouse - Clubhouse intro
Vier samen met Mickey Mouse en Donald Duck een leuke Halloween dag!
Help deze robot van Mickey Mouse de uitgang te vinden in dit spookhuis! Maak een weg met de pijltjes en help Mickey naar buiten. Denk eraan dat de robot elke eerste keer naar voor gaat. Plaats de pijltjes zo strategisch...
Jij kan in dit spel een prachtige Disney kalender maken. Kies uit Mickey Mouse en zijn vrienden, Bambi of Winnie de Poeh. Pas de kleuren van de kalender aan als je wil en print hem uit! Ook kan je elke keer nog een ander...
Onze vriend Pluto heeft honger, daarom wil Mickey Mouse hem een bot geven. Jij moet ervoor zorgen dat het botje bij Pluto kan komen. De bedoeling is dat je een weg aanlegt met behulp van de stukken die je rechts vindt. ...
Samen met Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en alle andere vrienden kan je een superleuke beach party houden! Blaas de waterballonnen op en laat ze ontploffen!
Kies Mickey Mouse of Donald Duck en hou de voetbal zo lang mogelijk omhoog. Bij tricks kan je zien hoe vaak je de bal opnieuw omhoog hebt gegooid. Verbreek je eigen record!
Wanneer het Carnaval is, is iedereen vrolijk en is het feest. Ook Mickey Mouse en zijn vrienden vieren Carnaval, kijk maar naar hun speciale kleren en de vele kleuren.
Ken jij patchwork? Bij patchwork naai je lapjes katoenen stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar. Jij kan dit nu doen in de vorm van Donald Duck, Goofy, Finding Nemo of Mickey Mouse, kies de leukste eruit en...
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Wat is er nog lekkerder dan chocolade of aardbeien? Wel, een brownietaart met aardbeien natuurlijk! In dit spel leer je een echte brownietaart met aardbeien en nootjes bakken. Gebruik daarna het recept in je eigen keuken.
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
Bak een verrukkelijke Pecan Pompoentaart. Volg de instructies en je kan snel smullen van een heerlijk pompoengebak met pecannootjes.
Kinderliedjes - Taart bakken
Niets is lekkerder dan een frisse citroentaart op een warme zomerdag. Leer in deze gratis kook workshop hoe je dit heerlijk citroengebak kan maken.
Lust jij graag worteltaart? Maak dan een heerlijk gebak met worteltjes in dit spel!
De Sprookjesboom - Reuzentaart
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
Speciaal voor Halloween maak jij een spookachtige taart, versier die ook heel leuk!
In dit spel leer je hoe je een Smurfin taart kan bakken. Let goed op, want dankzij het recept, kan je het gebak ook in het echt maken. Vraag wel eerst je ouders om toestemming!
Versier deze Disney Prinses cake zo leuk en lekker mogelijk!
Ken jij het lekkere gebak met aardbeien al? Het heet Strawberry Shortcake, het is een aardbeientaartje dat jij nu zelf kan maken! Vraag aan je ouders of je mag bakken, vraag hulp bij het recept en verras hen met een...
Maak deze prachtige taartpuzzels van Strawberry Shortcake, Lemon en veel meer vriendinnen!
Bij deze feestdagen past een heerlijk en mooi versierd gebak!
Jij kan in dit spel de prachtigste verjaardagstaart of het mooiste huwelijksgebak versieren. Wil je gewoon een grote cake maken, kan dit ook. Laat je ouders of vriend zien welk bruiloftsgebak jij wil hebben.
Varkentje is jarig en heeft een hele grote en lekkere taart gekregen. Help jij varkentje zijn taart in te kleuren?
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
Het is nog vroeg op de boerderij, maar deze haan kukelekuut er alvast op los! Hij is dan ook de ster van de boerderij, met zijn prachtige en kleurrijke staart. Kleur deze kleurplaat in, zodat de haan fier kan zijn.
Hoe ziet jouw droomgebak eruit? Een verrukkelijke chocoladetaart met extra stukjes chocolade erin en karamel erbij? Of heb je liever een Schwarzwald torte met verse rode vruchten? Laat je fantasie de vrije look en versier...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Dit meisje is net 16 geworden, maar werd ook betoverd. Voortaan is ze, elke keer ze water aanraakt, een zeemeermin. Gelukkig kan ze zelf kiezen hoe haar staart eruit ziet! Help jij mee kiezen?