Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met mol en beer spelletjes bekom je hier
 
nextJe zocht op: mol en beer spelletjesSpel > mol en beer spelletjes
Andere mol en beer spelletjes spelletjes:
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Kleur deze vrolijke kleurplaat van Beertje Bruin en zijn mama die aan het picknicken zijn in.
Voor Vaderdag gaan Papa Beer en zijn zoontje vissen in de beek. Maak deze mooie puzzel.
Verkleed dit Troetelbeertje en word vriendjes!
Vind de verborgen letters in deze beertjesprent!
In dit spel kan je Witje, het baby ijsbeertje leuk aankleden, want zij houdt van mode!
Welke kleuren vind jij het mooiste voor dit geluksbeertje? geef deze Troetelbeertjes kleurplaat een regenboog van kleuren. <br /><br
Kleur deze mooie Troetelbeertjes kleurplaat in en hang hem boven je bed. Dan zal je elke keer mooi dromen over die lieve slaapbeertjes! <br /><br
Verbind de cijfers en er zal een mooie prent te voorschijn komen! <br /><br
Speel een spel volleybal met deze schattige beren.
Deze Care Bears of Troetelbeertjes zijn hele lieve, zachte en mooie beertjes!
Jij kan deze leuke en mooie Moederdag puzzel maken van Mama Beer en Broertje Beer.
Kleed je eigen Troetelbeertje leuk aan, ze zijn zo lief en mooi!
Verkleed het leuke beertje Winnie the Pooh in Tijgetje, Knorretje of in iets anders voor Carnaval! Pret verzekerd!
Een romantische puzzel met twee knuffelbeertjes die elkaar graag knuffelen. Dit is een iets moeilijkere puzzel. Sleep de stukjes op de juiste plaats met je linker muisknop. Draai de stukken indien nodig door op de...
Dit beertje gaat naar Frankrijk en stapt de meest chique winkel in Parijs binnen. Wil jij het beertje helpen omde juiste kleren samen te stellen?
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
Speel nu online lingo en probeer de hoogste score te behalen!
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Vind de 6 verschillen in deze prentjes van de Lorax, probeer ze zo snel mogelijk te vinden!
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Help die gekke mr Bean om zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Probeer dus de lichte voorwerpen vast te houden!
Help mr Bean om zich een weg te banen door allerlei doolhoven om zo zijn lievelingsbeertje terug te vinden.
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel mee met Peppa Pig en laat haar door de modderplassen springen. Probeer in zoveel mogelijk plassen te springen, alvorens Peppa Pig in bad moet.
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.
Probeer de ballonnen in de vorm van een beertje te laten ontploffen. Doe dit wel heel strategisch, want de rode ballonnen laten de ballonnen ernaast ook ontploffen.
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Beertje Bruin - Beertje Bruin wil een cakeje
Beertje Bruin - Beertje Bruin staat vroeg op
Beertje Bruin wil 2 dezelfde bloempotjes uitkiezen. Kan jij hem helpen?
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Beertje Bruin - Slaap Lekker
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.
Race met je crossmotor tegen andere racers en probeer dit spel te winnen. Je kan kiezen of je het makkelijk, moeilijk of extreem speelt. Verzamel gadgets om sneller te zijn!
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Help Peppa Pig zijn knuffelbeer terug te vinden. Vind je juiste weg in dit doolhof.
In dit Smurfenspel spring je op de wolken en probeer je zo hoog mogelijk te geraken, zonder te vallen. Red Smurfin om je punten te verdubbelen!
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Probeer alle verborgen voorwerpen te vinden in dit online Hercules spel.
Ga vissen en probeer zoveel mogelijk visjes van de juiste soort te vangen om hen uit de vervuilde zee te halen. Let op dat je enkel de juiste visjes vangt! Speel deze variant op Goudzoeker en verdien bonuspunten met de...
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
Een online kleurplaat van de vlag van Andorra! De Andorrese vlag is al iets moeilijker om in te kleuren, omwille van het wapenschild in het midden. Probeer de vlag van Andorra ook eens in te kleuren zonder hulpmiddelen om...
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
Speel bejeweled voor Valentijn. Probeer drie dezelfde voorwerpen op een rij of kolom te krijgen.
Kinderspel? Probeer jij dan maar eens om dit online tetris spel te spelen!
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Kan jij Lola en Lotta helpen om de weg te vinden in dit doolhof? Probeer in het midden te geraken voor Charlie en zijn vriend er zijn.
Kleed alle beertjes van de Berenstain Bears aan!