nextJe zocht op: monsterSpel > monster
Andere monster spelletjes:
Versier je eigen griezelige monster cupcake! Alle ingrediënten zijn er om een angstaanjagend monster van deze heerlijke cupcake te maken!
Leg alle stukjes van deze prent uit de animatiefilm van Disney \"Monsters Inc\" op hun plaats.
Dit is een puzzel van Monsters Inc van Disney. Verplaats alle stukjes tot ze in elkaar passen en enkele vriendelijke monsters laten zien.
Kan jij alle verschillen vinden in dit Monsters en Co spelletje? Als het je lukt, mag je een level hoger spelen.
Speel dit Monsters Inc spelletje met Mike en Sulley en vind alle verborgen letters in deze prentjes van Monsters en Co.
In dit Monsters Inc spel speel je bejeweled. Plaats 3 of meer dezelfde monsters op een rij of een kolom om die te laten verdwijnen. Je krijgt punten hoe meer monstercombinaties je maakt!
Help het kleine meisje Boe uit de animatiefilm "Monsters en Co" de monsters te laten schrikken van zo gauw die hun deur openen. Klik op de monsters wanneer ze verschijnen en Boe zal heel hard "Boe"...
Op het Hotel Transylviana kunnen alle monsters rustig op vakantie komen bij Vampier Dracula en zijn dochter Mavis. Maak de online monster puzzel!
Monster High - intro <br /><i> intro van de serie: Monster High</i>
Herken jij al deze monsters, de vrienden van Dracula, die op bezoek zijn in Hotel Transylvania?
Een nieuwe legpuzzel van de Hotel Transylvania animatiefilm!
Kies een monstertje uit en volg de regenboog zo nauwkeurig mogelijk. Wijk je te veel en te vaak af van de regenboog, dan is het spel gedaan!
Het doel van de Monster Agency is om de problemen met de monsters op te lossen. Daarom gaan Bruce, Matt en Manson vaak op missie!
Matt's Monsters - intro
Versier deze koekjes als de monsters uit Sesamstraat!
Help de vriendjes Monster en Tijger weer bij elkaar te komen. Klik op de witte blokjes die jij denkt de vrienden van elkaar te scheiden.
Help deze mini monstertjes zich te ontwikkelen. Zorg ervoor dat er minstens drie dezelfde monsters op een rij komen te staan, dan zullen ze samen een monster van een andere kleur worden.
China Anne McClain - Calling All The Monsters <br /> <i>uit A.N.T. Farm</i>
Help de monstertjes de cijfers te vinden.
Monster High Puzzeltijd!
Bevrijd je spookvriendjes uit de zeepbellen...
Monster Melodie. Speel het muziekje van Monster High mee. Klik snel op de oplichtende Monster High figuurtjes en volg het patroon.
Speel dit memory spel van Monster High!
Help Scooby Doo en Shaggy hun weg uit het enge museum te vinden. Verzamel allerlei voorwerpen die je kunnen helpen en denk goed na!
Speciaal voor de 40e verjaardag van Sesamstraat! <br /> Een eigen Sesamstraat monster, zou dat niet leuk zijn! In dit spel kan je er een maken en laten bewegen!
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Kleur deze kleurplaat van de vriendelijke monsters Sulley en Mike uit de Disney film "Monsters Inc" in!
De beroemde vampier Dracula is eigenlijk heel lief. Hij heeft een hotel, Hotel Transylvania, waar monsters op vakantie komen. Speel dit Hotel Transylvania spel en maak deze online legpuzzel.
Ghoulia Yelps is het slimste meisje van Monster High. Maar ze is ook een beetje verlegen. Help haar mooi te kleden voor haar afspraakje bij maanlicht.
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
Vind jij alle verborgen letters tussen de plaatsjes van monsters in dit Hotel Transylvania spel?
Monster High\'s Deuce Gorgon komt op de cover van een tijdschrift en jij moet deze ontwerpen...
Maak deze legpuzzel van de hilarische animatiefilm Hotel Transylvania: het hotel voor monsters!
Spectra Vondergeist is het spookmeisje van Monster High. Ze houdt van mooie kleding en er goed uitzien. Help jij haar?
Frankie Stein is nieuw op Monster High. Kleed dit mooi monster meisje voor haar eerste dag op Monster High.
Het is Halloween en alle leerlingen werden in monsters veranderd! Kruip op je stofzuiger en maak je vrienden weer normaal. Verzamel ook elke keer de toverdrankjes.
Cleo de Nile uit Monster High is op reis door haar vaderland Egypte, laat haar er uitzien als een echte prinses.
Samen met zijn buurmeisje Manson en zijn monstertje Dink, viert Matt zijn verjaardag!
Monster High's Toralei wil cool gekleed naar school. Help haar een outfit te kiezen.
Frankie Stein uit Monster High heeft een nieuwe kleerkast voor monsterachtig kledij. Help haar kiezen wat te dragen vanavond...
Samen met Manson, het buurmeisje van Matt, probeert Matt de wereld te redden van stoute monsters!
Dit is een legpuzzel van Matt's Monsters: Matt van den Berg is een jongen die samen met zijn monstertje Dink, zijn buurmeisje en zijn vader op zoek gaat naar monsters!
Dink is het huisdier van Matt en een goed monstertje. Hij praat in een eigen taaltje dat alleen Matt kan verstaan. Hij kan elektrische ontladingen afvuren vanuit de horens op zijn hoofd. Kan jij deze legpuzzel oplossen?
Ga mee op monsterjacht met Dink, Matt en zijn papa van de Monster Agency!
Leg alle puzzelstukjes in deze Matt's Monsters puzzel weer op hun plaats en je zal Matt en zijn huisdier monstertje Dink zien!
Cleo de Nile uit Monster High is de dochter van de mummie. Ze houdt van mooie kleren en schoenen. Help haar aan te kleden als een mummieprinses.
Dit is Draculaura, Graaf Dracula's dochter. Ze is heel populair op Monster High. Kleed dit mooi monster meisje.
Meowlody en Purrsephone uit Monster High weten niet wat aan te doen. Help jij hen een monsterachtige outfit te kiezen?
Monster High heeft een uitwisselingsstudente en dat is Abbey Bominable. Zij is cool en houdt van coole kleren.
Clawdeen Wolf uit Monster High gaat uit met haar vriendje en wil er fantastisch uitzien. Ze vraagt jouw hulp om een leuke outfit te kiezen.
Maak dat Howleen uit Monster High er zo mooi mogelijk uitziet voor naar het bal te gaan...
De stad Townsville wordt aangevallen door gigantische monsters. Help de Powerpuff Girls de wijk Klein Tokyo te beschermen. Versla de monsters met Dynamo, de enorme robot van de Girls.
Draculaura is de hippe dochter van Dracula. Ze wil graag de mooiste, coolste zijn en hoog scoren op de Monster High Coolmeter. Help haar de meest hippe meid op school te worden.
Nefera uit Monster High is op vakantie in Egypte. Kleed haar aan als een coole woestijnprinses.
Ga mee met Spongebob op zoek naar schatten op de zeebodem. Verzamel alle leuke voorwerpen en let op voor de zeemonsters!