Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je mooie kerst letter met r? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: mooie kerst letter met rSpel > mooie kerst letter met r
Andere mooie kerst letter met r spelletjes:
Geef deze mooie, lieve heks een leuke makeover!
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
In dit puzzelspel vind je een mooie foto van de Golden Gate Bridge in San Francisco, je kan zelf het aantal puzzelstukjes kiezen!
In Griekenland vind je het mooie Santorini met de witte huisjes en blauwe daken. Via deze legpuzzel kan je Santorini online bewonderen.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Verzorg je klant met een wellness behandeling met groene cosmetica: gezichtsbehandeling en nadien een ader kapsel en mooie make up.
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
In dit spel kan je online een mooie helikopter inkleuren.
Vang alle mooie paaseitjes op, behalve diegene met enkel streepjes!
Dit meisje heeft een date voor Valentijn. Help haar om er schitterend uit te zien voor haan geliefde! Geef haar mooie make-up, een leuke jurk of broek en prachtige accessoires!
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
Spectra Vondergeist is het spookmeisje van Monster High. Ze houdt van mooie kleding en er goed uitzien. Help jij haar?
Kleur deze mooie en vrolijke kleurplaatjes van allerlei diertjes in. Als je echt alles hebt ingekleurd, krijg je een fijne verrassing!
Geef Ugly Betty een magische makeover! Verzorg haar gezicht, haar haar, geef haar een leuk kapsel en mooie kleren!
Speel dit leuke winterspelletje en maak een mooie sneeuwboom. Laat je sneeuwboom steeds groeien en verzamel onderweg zoveel mogelijk pakjes!
Verbind alle cijfers in de juiste volgorde en je krijgt een mooie Sinterklaas prent te zien!
Geef Paris en haar hondje een mooie outfit om naar een bal te gaan!
Laat deze mooie prent van de Leeuwenkoning verschijnen door de online puzzel te maken!
Op deze online legpuzzel staat een mooie prent van de familie Flintstone, die jij ook kan zien, wanneer je de puzzel weer heel maakt!
Speel dit mooie en leuke memoryspel vol diertjes: nijlpaard, giraf, kikker, beertje, walvissen en nog veel meer!
Leg alle puzzelstukjes waar ze horen zodat je een mooie puzzel van Assepoester krijgt!
Speel piano in de bar voor mooie vrouwen! Druk de juiste toesten in om mooie muziek te krijgen. Je kan ook zelf een liedje spelen, het opnemen en opnieuw beluisteren!
Cleo de Nile uit Monster High is de dochter van de mummie. Ze houdt van mooie kleren en schoenen. Help haar aan te kleden als een mummieprinses.
Maak deze mooie puzzel van Prinses Aurora en haar paard Samson.
Maak deze mooie legpuzzel van Prins Philip en Prinses Aurora (Doornroosje).
Prins Philip heeft eindelijk zijn mooie Prinses Aurora kunnen bevrijden. Nu kunnen ze samen een wandeling maken in het bos!
Een romantisch huwelijksaanzoek op het strand bij zonsondergang... Wat draag je hiervoor? Help het meisje en de jongen om een mooie outfit te dragen op deze onvergetelijke avond!
Op een bruiloft is het ook belangrijk om verzorgde nagels te hebben! Kies een leuke kleur uit, mooie stickers en uiteraard een prachtige ring om het geheel perfect te maken. Kijk naar de punten die je krijgt!
In de oceaan heeft Ariel veel plezier met haar vriendjes. Ze gaan winkelen op zoek naar mooie kleren en nieuwe accessoires. Jij kan Deze kleine mermaid helpen coole dingen uit te kiezen! Wat echt superleuk is aan dit...
Gezellig zitten Belle en het Beest zich op te warmen in het kasteel. Om voor een leuke verrassing te zorgen, wil Barstje een foto nemen als herinnering aan het mooie moment, maar hij weet niet goed hoe het moet. Daardoor...
In dit online spel kan je de mooie Rapunzel met de lange, gouden haren aankleden en opmaken. Je kan zelf haar kleren ontwerpen. Het is een leuk spel dat de echte sfeer van het sprookje van de Gebroeders Grimm weergeeft.
Maak Pony Bella op voor haar show in het circus. Kies mooie kleren, accessoires en make-up. Als het opmaken te lang duurt, kan je best even naar de verzorger bellen!
Sneeuwwitje is blij met haar Prins en haar zeven dwergen en wandelt in het bos. Jij kan deze mooie puzzel maken.
Op deze mooie puzzel van Bambi zie je heel wat verliefde stelletjes!
Maak deze mooie online Disney legpuzzel van de romantische tekenfilm Lady en de Vagebond!
Kleur deze mooie plaat van Nijntje online in!
Kleed de mooie Disney Prinses Giselle van de film Enchanted (2007) aan. Je kan haar haar ook veranderen en accessoires geven!
Speel mee in de herfstbladeren! Kleed je wel eerst warm aan in mooie herfstkleding.
Kleur alle Disney Prinsessen in in deze mooie Disney kleurplaat online.
Geef dit mooie zeepaardje een leuke make over voor in de oceaan!
Jij kan deze mooie prent van Dizzie en Titus weer ineen knutselen!
Een hele nacht lang kan Assepoester met de prins van haar dromen blijven dansen, maar plots moet ze weg. Het enige dat de prins van haar overhoudt, is een glazen muiltje en Assepoester heeft enkel een mooie foto...
Vind de juiste koker met het mooie meisje in en krijg een kus! Let goed op waar de koker heengaat.
Het feetje Tinkelbel en haar vriendinnetjes hebben veel plezier. Maak deze puzzel en bekijk de mooie feetjes.
Voor Vaderdag gaan Papa Beer en zijn zoontje vissen in de beek. Maak deze mooie puzzel.
Jarenlang heeft het meisje Rapunzel in een torenkamertje geleefd. Ze heeft wel mooie bloemen aan haar raam en uiteraard heeft ze zelf prachtig lang, blond haar.
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Decoreer dit Paasei voor een mooie Paasversiering!
In het land waar Strawberry Shortcake woont, Aardbeienland, lijkt het wel een paradijs. Je vindt er heerlijk fruit, goed ruikende bloemen en mooie vlinders. Probeer jij mee vlinders te vangen met Strawberry Shortcake?
Kleed deze mooie Prinses en haar lieve Eenhoorn aan.