Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
my little pny en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: my little pnySpel > my little pny
Andere my little pny spelletjes:
In dit spel kan je samen met je favoriete My Little Pony in de achtbaan gaan, ondertussen kan je vlinders vangen. Hoe meer vlinders, hoe meer punten.
Carly Rae Jepsen - Tiny Little Bows<br /><i>uit het album: Kiss (2012)</i>
Kleur Chicken Little van de film in!
Help Little Miss Magie of Little Miss Magic bij haar magische trucs. Klik op de voorwerpen om ze van vorm te veranderen.
Hannah Montana en Sheryl Crow - Need A Little Love <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Dit is een My Little Pony puzzel met echte My Little Ponys.
Geef deze superpeciale pony een make over. Dit is namelijk een pony die van kleur kan veranderen. Er zijn ook accessoires, dus maak van deze magische pony de mooiste die je hebt gezien! <br /><br
Kleur deze plaat van Chicken Little in met Chicken Little, Abby Mallard, Runt of Litter en Fish out of Water!
Hier vind je een puzzel van alle My Little Pony's. Een vrolijke prent!
Puzzel deze Disney prent ineen van Chicken Little die een spannende honkbal wedstrijd speelt tegen Foxy Loxy en Goosey Loosey!
Deze kleine pony wordt omgetoverd in een prachtige eenhoorn of My Little Pony, jij kan kiezen!
Kleur deze My Little Pony heel mooi in
Dit kleine kuikentje wil honkbal spelen, jij mag Chicken Little helpen om het spel te winnen!
Onthoud alle prentjes, zodat je steeds twee dezelfde kan aanklikken. Vind je alle vriendjes van Chicken Little en zet je dezelfde bijeen?
Maak de prachtigste pony en klik op show.
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!
Een heel kleurboek vol prentjes van Stuart Little, little high, little low! Kies rechts een leuke plaat en begin te kleuren!
Stuart Little's Crazy Drive, als je dit spel speelt, kan je er snel achter komen, waarom het zo heet. Race mee met de lieve muis en win deze spannende racewedstrijd!
Vind jij wat er anders is in deze - op het eerste gezicht 2 dezelfde - prentjes van My Little Pony?
Cheetah Girls - Have Yourself A Merry Little Christmas <br /> <i>uit het album Disney Channel Holiday</i>
Maak nu je eigen Mr. Men of Little Miss!
Kleur het huisje van de My Little Ponys in Pony village in!
Speel detective Stuart Little en vind de verborgen cijfers in de prenten. <br /><br
Klik op elk cijfer dat je tegenkomt in de plaatjes van de film Chicken Little en speel dit spel uit! <br /><br
Vier mee met de My Little Pony's! Er is een dansfeest en de pony's willen dansen. Klik op de pony's die je op het podium wil zien, daarna kies je de danspasjes en uiteindelijk klik je op play!
In Ponywereld vind je overal lieve Little Pony's. Samen spelen ze allerlei spellen, drinken lekkere ponycocktails en eten heerlijke pony ijsjes. Neem een kijkje in Ponyland en versier hun wereld.
In Ponyville waar alle My Little Pony's leven, is het feest. Overal vind je versieringen -, voor een verjaardag en voor het jaarlijkse Vriendschapsbal. Onze Pony's vieren dan feest omdat ze goede vrienden zijn. Ook jij...
Jij kan deze prachtige My Little Pony puzzel maken van de film the Princess Promenade. Het is een film in de Lente van de My Little Pony's waarbij een draak Pony Wysteria verandert in een prinses.
Je kan samen met de lieve pony's van My Little Pony een kamer klaarmaken voor een prachtig verjaardagsfeestje! Je kan je ballonnen, gebak, stoeltjes en feesthoedjes kiezen.
Vlieg mee met Stuart Little in zijn eigen vliegtuigje, verzamel energie en batterij, maar ontwijk de andere dingen en vogels in de lucht.
Help Stuart Little om heel het parcours af te leggen en de obstakels te vermijden.
Nu zit Chicken Little in de ruimte en hij moet alle panelen in alfabetische volgorde verzamelen. Wanneer hij alle panelen heeft, moet hij op het platform landen om naar het volgende levl te gaan.