nextJe zocht op: naaien sneeuwmanSpel > naaien sneeuwman
Andere naaien sneeuwman spelletjes:
In dit spel kan je allerlei leuke figuren voor Valentijn borduren. Kies het leukste prentje uit en maak kruissteekjes!
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
Hier kan je prentjes van het schattige poesje Kitty White en haar vriendjes, zoals een kikkertje, naaien. Je kan zelf kiezen welk plaatje je maakt!
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Help Sneeuwman Jake te maken!
Maak samen met je peuter een sneeuwman. Kan hij of zij al zeggen hoe de sneeuwman gemaakt kan worden en hoe hij zich moet aankleden?
Let it snow, let it snow, let it snow.... Een nieuw jaar en witte sneeuw: het moment om prachtige sneeuwpoppen te maken! Hier kan je alvast oefenen.
In dit spelletje beleef je heel wat sneeuwpret samen met Diddl. Diddl gaat schaatsen en wil een sneeuwpop maken. Vang de sneeuw op, de handschoenen en andere dingen om de sneeuw man te maken. Pas op voor de kikkers. Speel de...
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Maak een vrolijke en mooie Sneeuwman door voldoende sneeuwvlokken op te vangen!
Deze mooie puzzel toont een winterlandschap met een sneeuwman en vogels en eekhoorntjes die eten. Geef de diertjes in de winter eten, maar let op dat je hen geen brood geeft wanneer het vriest, want dat is gevaarlijk! Je...
Help meneer Sneeuwman zichzelf te verdedigen. Gooi wortels naar de pakjes die naar beneden komen. Let op dat meneer Sneeuwman niet door de pakjes geraakt wordt!
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Kies hoe je eigen gemaakte sneeuwman er zal uitzien en waar hij mag staan: in een romantisch winterlandschap of ergens op een tropisch eiland.