nextJe zocht op: nagels verzogenSpel > nagels verzogen
Andere nagels verzogen spelletjes:
Geef je nagels een artistieke look voor Halloween! Kies je voor een manicure of een pedicure, het maakt niet uit, je kan al je nagels er even griezelig laten uitzien voor Halloween!
Lak je nagels in vrolijke kleuren en laat ze er leuk én lekker uitzien. Je kan kiezen tussen snoepmotiefjes en -kleuren en ook snoeperige accessoires!
Lekkere nagels? Je kan hier een melkchocolade manicure geven en je nagels verzorgen. Kies ook een heerlijke ring en armband uit en nog een smakelijke henna tatoeage!
Kies de leukste nagellak met mooiste effecten uit, speciaal voor dit huwelijk!
Je hebt een Hollywood beauty salon en er komen heel veel beroemdheden langs. Nu blijkbaar actrice Vanessa Hudgens (High School Musical). Geef haar een perfecte manicure!
Jij hebt een nagelsalon en Victoria Justice wil een manicure van jou! Doe je best en geeft actrice en zangeres Victoria Justice de beste nagel verzorging die je kan geven!
Op een bruiloft is het ook belangrijk om verzorgde nagels te hebben! Kies een leuke kleur uit, mooie stickers en uiteraard een prachtige ring om het geheel perfect te maken. Kijk naar de punten die je krijgt!
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Creëer de coolste slippers voor deze zomer om ze op strand te kunnen dragen! Ook kan je nog je nagels lakken voor een complete zomerse look.
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Geef Lydia een volledige makeover: verander haar kapsel en haarkleur, geef haar schmink, lak haar nagels en geef haar een leuk jurkje voor een plezante avond met vrienden of een afspraakje.
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
In dit spel kan je de bruid en bruidegom helemaal aankleden, een mooi kapsel geven, nagels lakken en zelfs een prachtige ring uitkiezen voor hun huwelijk!
Dit meisje wil eens met haar mama mee naar het nagelsalon. Kleed zowel de mama als het kindje leuk aan!
In deze manicure of nagel studio kan je leren nagels lakken. Let goed op en doe na.
In dit spel kan je het meisje volledig glam maken! Gebruik bling, glinsters en sprankels en laat ze schitteren. Je kan nagels lakken, kapsels maken, opkleden en schminken.