nextJe zocht op: nieuwjaars spellenSpel > nieuwjaars spellen
Andere nieuwjaars spellen spelletjes:
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
Het wordt een spetterend Nieuwjaarfeest. Je mag hiervoor wel een speciale outfit dragen met glitter en opvallende accessoires. Bekijk in dit spel al wat je wil aandoen.
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Op Nieuwjaarsavond kan je ook feest vieren. Geef Sky Breeze en Laling leuke kleren voor het feestje.
Marco Borsato, Danny de Munck, Sandra Reemer en Sjoukje Smit - Surprise Nieuwjaarslied
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Kleur deze vrolijke Kerstmis- en Nieuwjaarskleurplaten in!
Heb jij tijd om je nog snel om te toveren voor het Nieuwjaarsfeest?
Nog even Kerst- en Nieuwjaarsinkopen doen. Ontwerp de mooiste jurken en neem leuke geschenken mee naar huis.
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!
In dit spel kan je met Caillou leren spellen. Kies de woorden uit die je wilt spellen. Klik daarna op de blokjes met de juiste letters en sleep hen naar de plaats van diezelfde letter in het woord.
Jij moet raden welke zin de bij heeft gemaakt. Klik op de letters om de juiste woorden te vinden.
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.