Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
nijntje eten zoeken spelletjes - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: nijntje eten zoeken spelletjesSpel > nijntje eten zoeken spelletjes
Andere nijntje eten zoeken spelletjes spelletjes:
Kleur deze mooie plaat van Nijntje online in!
Hier kan je een konijntje dot-to-dot spel spelen!
Nijntje - Lief klein konijntje
Het konijntje Kumagoro wil alle worteltjes verzamelen. Let op voor de andere dieren!
In dit prachtige spel kan je lieve, schattige en mooie Paashaasjes helpen om aan de overkant te geraken. Vang de paaseieren ook op, maar denk eerst aan de konijntjes!
Speel met Nijntje, het lief, klein konijntje dit leuke spel. Je moet goed luisteren (in het Engels, maar als je geen Engels kan, lukt het spelletje ook, want het is elke keer hetzelfde) en zeggen of je hetzelfde aantal ziet....
Maak deze schattige puzzel van Nijntje het konijntje.
Speel dit leuke en educatieve zoek spelletje met Nijntje het schattige konijntje, bekend van televisie. Leer samen met Nijntje, in het Engels Miffy, het juiste eten zoeken. Je hoeft hiervoor geen Engels te kennen, het enige...
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.
In deze schattige Disney puzzel vind je Bambi, Bloem het Stinkdiertje en Stampertje het konijntje die vrolijk samen spelen.
Help deze 2 schattige konijntjes de paaseieren op te vangen, zodat zij ze kunnen verstoppen.
Kleed dit schattig konijntje heel leuk aan!
Speel dit spel waarin Guust Flater konijnen voedert met een wortelgeweer. Mik goed en geef die lieve konijntjes heerlijke worteltjes.
Een schattig konijntje springt door een bloemenveld. Geef deze natuur kleurplaat veel kleur!
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
Help zwarte Piet bij zijn klus om de juiste pakjes op tijd in de juiste schoorsteen te steken. Lukt het jou?
Speel Bowling mee deze Zwarte Pieten en probeer zoveel mogelijk speculaas poppen omver te gooien!
Help Robin Hood te oefenen met boogschieten, zodat hij nog beter de armen kan redden van de rijken!
De werkpieten willen graag nog een race houden alvorens ze de Club van Sinterklaas afwerken. Probeer te winnen!
Luister naar de muziek van deze band van Pieten!
Maak van het eten een leuk gezichtje! Je kan alles kleiner of groter maken, draaien en spiegelen.
Weet jij hoeveel Pieten er zijn?
Doe stunts met Zwarte Piet op de Stoomboot van Sinterklaas en verzamel pakjes.
Speel pool met de Zwarte Pieten!
Deze populaire poes houdt van ongezond eten. Wanneer je het gezonde voedsel ook opvangt, zal hij niet goed gezind zijn!
Onze Zwarte Pieten zingen graag vrolijke liedjes. Jij onthoudt de volgorde waarin de Zwarte Pieten zingen en daarna geef jij de volgorde opnieuw aan. Probeer zo ver mogelijk te geraken in het spel!
Maak samen met het bekende televisieduo Lilo en Stitch een overheerlijke sandwich. Probeer allerlei lekker eten op te vangen op je boterham. Beweeg met de pijltjes op je toetsenbord en vang zo tomaten, augurken, paprika,...
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
Kleur deze leeuw in, zodat hij verder kan genieten van de warme middagzon.
Van winkelen krijg je wel honger! Wat wil jij graag eten: fastfood of kleine hapjes? Hoe dan ook, doe het in stijl in je mooiste outfits.
Zin in een lekker en snel gerechtje? In dit recept kom je te weten hoe je een heerlijke omelet met courgettes klaarmaakt.
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
In dit spel kan je zelf de echte, originele Pad Thai klaarmaken. Volg de instructies om Thais eten klaar te maken op strand!
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
Laat Taz alle hamburgers, pizza's en al het ander eten opeten, maar let op voor de bommen!
Help de Pinguïns van Madagascar om de olifanten te voederen alvorens ze uitbreken. Mik de pinguïn zo dat hij de pindanootjes uit de zak van de bezoeker kan halen. Klik daarna op de olifanten om hen eten te geven.
Help deze lieve puppy's door hen op tijd eten en drinken te geven. Verzorg hen goed, zodat ze niet beginnen huilen!
Help Chelsea en Raven om zoveel mogelijk te verdienen in de Chill Grill. Maak de bestellingen binnen de tijd! Klik op het eten en het drinken dat je bovenaan ziet afgebeeld om het aan de klanten te geven. let op voor het...
Help mee om Wobbel uit De Elfenheuvel te verzorgen. Elf Dagmar is hem in het bos vergeten en jij kan ervoor zorgen dat Wobbel blijft slapen tot Dagmar terug is!
Help Sinterklaas en de Zwarte Pieten met het sorteren van de pakjes.
Het Grote Boek van Sinterklaas ligt in de kluis, maar Sinterklaas is de code vergeten. Kan jij de code vinden in de kast?
Op een exotisch eiland, heel ver is Taz terecht gekomen. Hij wil graag ontsnappen! Hiervoor moet hij alle beelden kapot maken. Dit kan hij enkel door de hesp te eten. Wees snel en let op dat niemand Taz opnieuw gevangen...
Ga met je hondje naar het park en gooi een frisbee. Zorg ervoor dat je onderweg ook het eten verzamelt voor bonuspunten!
Help het meisje om de eenhoorns te verzorgen. Geef de eenhoorns eten en drinken en verzorg hen!
Vang alle kokosnoten op voor Taz om hem eten te geven. Let op dat je er geen 10 laat vallen, want dan heeft Taz een gigantische honger!
Leer snel typen dankzij dit leuke en leerzame spel! Geef de hongerige inktvis zo snel mogelijk eten door op de juiste toetsen te drukken.
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
Het lijkt een beetje op boogschieten, maar eigenlijk probeert Shrek hier met een katapult alle vazen te breken. Lukt het jou ook?
Geef je voetjes de leukste zomerse look voor aan strand, of ga eens een dagje naar een spa of wellness-centrum om je voeten echt te verwennen!
Help dit hondje met boogschieten en mik in de roos!
Doe deze quiz en kom te weten wat jouw droomhuis is!
In dit spel moeten de meiden van Witch hun tegenstanders verslaan. Kies een kracht uit en mik op tijd!
Meowlody en Purrsephone uit Monster High weten niet wat aan te doen. Help jij hen een monsterachtige outfit te kiezen?
Ook Tom en Jerry moeten de klas opruimen! Probeer voor de schoolbel gaat alle voorwerpen weer op hun plaats te krijgen. De spullen die er niet thuishoren, mogen in de prullenmand.