nextJe zocht op: paarden en honden spelletjesSpel > paarden en honden spelletjes
Andere paarden en honden spelletjes spelletjes:
Kattengejank of een prachtig paardengeluid? Klik op de paardjes en laat hen zo mooi mogelijk zingen!
Heb jij het mooiste paard van de wereld? Hier kan je alvast het mooiste paard of de mooiste pony maken en opmaken.
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.
Sinterklaas - Zachtjes Gaan de Paardenvoetjes
Amika doet mee met een paardenrace! Jij bent Merel en je wilt ervoor zorgen dat Amika wint. Vang alle goede punten op, zodat Amika als eerste bij de finish komt!
De pony's van deze prinsesjes willen een make over. Jij mag deze paarden opmaken!
Een prachtige witte merrie staat in de wei. Jij mag deze paarden puzzel maken.
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Op het eiland wordt Russell gevangen gehouden door honden. Weet jij wat er nadien gebeurt? Kleur alvast deze prent in.
Laat je schattige hondjes uit. Ga er mee wandelen, maar let op voor de obstakels. Spring over hindernissen of duik voor objecten in de lucht. Gebruik je pijltjes om dit mooie en leuke spel te spelen. Verzamel ook zo veel...
Vul de maag van Garfield door hem zijn favoriete lasagne te laten eten. Eet ook de pizza's en het andere voedsel, maar pas op dat je zeker geen honden of andere dingen eet, waar Garfield een indigestie van krijgt.
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
ssfs