Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: paarden verzorgen en rijden spelletjes en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: paarden verzorgen en rijden spelletjesSpel > paarden verzorgen en rijden spelletjes
Andere paarden verzorgen en rijden spelletjes spelletjes:
Kattengejank of een prachtig paardengeluid? Klik op de paardjes en laat hen zo mooi mogelijk zingen!
Heb jij het mooiste paard van de wereld? Hier kan je alvast het mooiste paard of de mooiste pony maken en opmaken.
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.
Sinterklaas - Zachtjes Gaan de Paardenvoetjes
Amika doet mee met een paardenrace! Jij bent Merel en je wilt ervoor zorgen dat Amika wint. Vang alle goede punten op, zodat Amika als eerste bij de finish komt!
De pony's van deze prinsesjes willen een make over. Jij mag deze paarden opmaken!
Een prachtige witte merrie staat in de wei. Jij mag deze paarden puzzel maken.
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
Geef Prinses Tiana een volledige gezichtsbehandeling in de Spa! Ze wil er graag goed uitzien voor Prins Naveen!
Geef Tinkelbel het feetje eerst een uitgebreide gelaatsverzorging met gezichtsmaskers en uiteindelijk make-up en leuke kleren!
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Verzorg het haar van Polly Pocket. Was het, droog het en kies een leuk kapsel uit!
Jij hebt een poesje gekregen, maar nu is het wel de bedoeling dat je die ook zelf verzorgt! Geef haar de verzorging die ze nodig heeft!
Help het meisje om de eenhoorns te verzorgen. Geef de eenhoorns eten en drinken en verzorg hen!
Bezoek alle dieren en geef het juiste eten aan de juiste huisdieren!
Kies je favoriete katten ras en verzorg deze kat als je eigen lievelingshuisdier. Zorg ervoor dat de poes voldoende eten, aandacht en beweging heeft. Rechts boven kan je zien hoe blij de poes is. Vermijd dat je huisdier weg...
In dit kapsalon mag jij het haar van Selena Gomez verzorgen. Eerst maak je allerlei producten voor het haar, dan mag je het haar van beroemdheid Selena Gomez verzorgen.
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Lekkere nagels? Je kan hier een melkchocolade manicure geven en je nagels verzorgen. Kies ook een heerlijke ring en armband uit en nog een smakelijke henna tatoeage!
Leer dit kindje haar tanden poetsen. Jij mag de baby verzorgen door haar eerst vrolijk wakker te maken en daarna gronding haar tanden te poetsen.
Help mee om Wobbel uit De Elfenheuvel te verzorgen. Elf Dagmar is hem in het bos vergeten en jij kan ervoor zorgen dat Wobbel blijft slapen tot Dagmar terug is!
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
In dit spel kan je pony's verzorgen. Het is een opvang voor kleine paardjes die je eten, drinken en veel aandacht moet geven. Kijk naar de prentjes en volg de instructies. Verzorg de pony's goed!
Help Barbie allerlei lieve dieren te genezen en te verzorgen. Volg de aanwijzingen.
Deze zangeres mixt stijlvol pop en country en is inmiddels heel beroemd geworden. Jij mag nu de make up van Taylor Swift verzorgen! Als je nog geen liedjes van haar hebt gehoord, beluister ze dan zeker op www.ik.be!
Kabouter Kwebbel heeft mooie bloemen in haar kaboutertuintje bij haar kabouterpaddestoel. Om ze te verzorgen geeft zij die bloemen elke dag water. Help jij haar, kwebbel de kwebbel de kweb?
Probeer alle sterren te bevrijden door de blokjes juist weg te werpen. Denk goed na en het zal lukken!
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Kan jij Caillou helpen om treinbestuurder of machinist te worden? Leg de stukjes van het spoor weer op hun plaats, zodat de trein verder kan rijden.
Prins Philip heeft eindelijk zijn mooie Prinses Aurora kunnen bevrijden. Nu kunnen ze samen een wandeling maken in het bos!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Help Woody de prinses uit de toren te bevrijden. Balanceer heen en weer aan de lasso en laat op tijd los om bij de prinses te komen!
Probeer Edmund uit het kasteel van de Witte Heks te bevrijden. Onder het ijs ligt een sleutel. Werp de stukjes ijs naar het midden, zodat je de sleutel kan bemachtigen.
Je kan meerijden met Polly Pocket om haar vriendinnen op te halen voor een verjaardagsfeestje! Onderweg haal je ook enkele verjaardagspakjes op.
Help de schattige kuikentjes alle andere kipjes te bevrijden en ook Pamela Anderson!
Help mee in de bandencentrale van Guido en Luigi om de banden naar de pomp te brengen. Verplaats eerst de andere banden, zodat je door kan rijden!
Speel dit spel. Denk goed na en leg de blokken op de juiste plaats zodat het treintje kan verder rijden.
Deze Cowgirl heeft een hele mooie merrie. Kies een kleur voor het paardje en kleed dit meisje aan om te gaan paardrijden.
In dit spel is Barbie een goede fee die heel snel al haar kleine feetje moet aanklikken om hen te bevrijden!
Speel dit hele mooie spel waarbij je samen met je peuter een trein kan maken. Kies kleuren, vormen of random voor kleuren en vormen. De treinconducteur zal een kleur of vorm zeggen waarop jij dan klikt. Uiteindelijk zal...
Durf jij mee te rijden in deze spooktrein?
Een romantische avond, alleen met haar droomprins .... Cinderella heeft hier zolang van gedroomd! Plots slaat de klok twaalf uur en moet ze vluchten in haar pompoenkoets! Help Assepoesje goed door de straten te rijden en...
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Help de toeristen om alle gouden munten te verzamelen en hen uit het oude labyrint te bevrijden.
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!