nextJe zocht op: pace manSpel > pace man
Andere pace man spelletjes:
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas Goedheiligman<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Cody Simpson - Gentleman<br /><i>uit het album: Paradise (2012)</i>
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Speel Pacman met Homer Simpson en eet alle donuts op voor de buren en anderen bij Homer Simpson kunnen komen.
Kleur deze spannende online kleurplaat van Spiderman in!
Bruno Mars - When I was your man<br /><i>uit het album: Unorthodox Jukebox (2012)</i>
Help Spiderman om de finish te behalen in dit spel! Verzamel de gadgets om punten te behalen. Bestuur je bike om het spel te kunnen uitspelen.
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
Puzzel deze online legpuzzel van de Amerikaanse president Obama en de superheld Spiderman ineen!
Hou een race tegen een andere in Kerstman in je slee!
Speel dit Kerst Sudoku spelletjes online. Geef elke Kerstman 1 slee, maar zorg ervoor dat er nooit 2 keer een slee naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar komt te staan. bij elke rij en kolom zie je hoeveel...
De Kerstman heeft een winkeltje waarin hij allerlei lekkernijen heeft. Help de Kerstman om dit snoepgoed aan alle brave kinderen uit te delen. Geef wat de kinderen graag zouden willen!
Sinterklaas - Sinterklaas Goedheiligman
Speel dit leuke én leerrijke pacman spel. De bedoeling is dat je de spookjes met de oplossing van de rekensommen eerst opeet!
Samen met Manson, het buurmeisje van Matt, probeert Matt de wereld te redden van stoute monsters!
Piet Piraat - Bitter Zeemanslied over de Zoute Zee
De piraten willen alle diamanten stelen. Hou hen tegen door zelf de diamanten zo snel mogelijk te verzamelen. Heb je er genoeg, dan verschijnt er een deur naar het volgende level!
Geef de Amerikaanse actrice en model Amanda Seyfried een make over! Je kent haar vast wel uit de films Mamma Mia en Mean Girls!
Dit meisje wil eens met haar mama mee naar het nagelsalon. Kleed zowel de mama als het kindje leuk aan!
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
Help Sneeuwman Jake te maken!
Leg de puzzelstukjes op de juiste plaats en je maakt deze legpuzzel van Popeye!
Dit is echt een romantisch boottochtje tussen Prinses Rapunzel en Flynn Rider uit de Disney film!
Blijkbaar kunnen Mandy en Clover eht niet goed met elkaar vinden. Maak deze Totally Spies puzzel!
In deze manicure of nagel studio kan je leren nagels lakken. Let goed op en doe na.
Voel de Romantiek. Vul 2 namen in en kijk wat er gebeurt.
Probeer binnen de tijd het nodige bedrag aan diamanten en juwelen op te halen in dit goudzoeker spel.
Maak een vrolijke en mooie Sneeuwman door voldoende sneeuwvlokken op te vangen!
De Kerstman wordt vrolijk wanneer hij bij alle kindjes pakjes bezorgd heeft.
In dit spel kan je de Kerstman helpen om zijn pakjes te verzamelen. Schaats rond en let op dat de geschenken niet op het hoofd van de Kerstman komen!
Kleed de vrolijke Kerstman aan voor Kerstavond!
Kinderliedjes - In de Maneschijn
Met Pasen kan je prachtige Paasmandjes maken als versiering of om een leuk mandje te hebben bij het rapen van paaseieren. Hier kan je alvast oefenen!
In dit spel speel je pacman met Sonic! Verzamel de bolletjes en pas op voor de spookjes.
Maak samen met je peuter een sneeuwman. Kan hij of zij al zeggen hoe de sneeuwman gemaakt kan worden en hoe hij zich moet aankleden?
Wil jij deze smakelijke puzzel van het Peperkoeken mannetje maken, ook wel Gingerbread Man of Weckman genoemd!
Een spel vol glitter en diamanten: eerst moet je punten verdienen met een soort van diamanten memory spel, daarna kan je juwelen gaan kopen en gaan winkelen voor je lievelings Bratz. Laat haar schitteren voor een speciaal...
De Kerstman wil op tijd aankomen in het dorpje in het dal om pakjes uit te delen. Een spannend avontuur, slee je mee?
Help Charger de eenhoorn te ontsnappen uit de manege. De bedoeling is dat je in dit spel aanwijzingen en voorwerpen zoekt, zoals een sleutel, die je nadien kan gebruiken. Je moet op dingen klikken om andere voorwerpen te...
Plopper de Plopper de Plop! Wat zit er allemaal in het bos van kabouter Plop? Speel deze kabouterversie van het populaire en superleuke spelletje Pacman. Fan van zowel kabouter Plop als van Pac man? Dan is dit een echt spel...
Pacman Platform is een pacmanspelletje in de vorm van een platform. Goed vergelijkbaar met een mario bros of een soorgelijk platform spelletje. Het grootste verschil: Pacman speelt hier de hoofdrol.
Let it snow, let it snow, let it snow.... Een nieuw jaar en witte sneeuw: het moment om prachtige sneeuwpoppen te maken! Hier kan je alvast oefenen.
Kleur deze mooie plaat in met de Kerstman erop die met Rudolf het rendier en zijn slee pakjes gaat bezorgen aan lieve kindjes in de sneeuw!
Hij komt eraan in zijn slee met rendieren! Santa Claus is coming to town, dus wees maar braaf en geef hem een leuke outfit!
De Kerstman brengt pakjes bij de kinderen op kerstavond. Door de sneeuw sleurt hij zijn zware zak vol speelgoed. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent te zien van de Kerstman. Je kan de puzzel moeilijker of...
Britney Spears - Womanizer
Vuur de kerstman zo ver mogelijk af. Je hebt verschillende raketten die je kan gebruiken. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen, dit doe je door verder dan je tegenstander te vliegen.
Bomberman speel je tegen elkaar of tegen de computer. De bedoeling is dat je bommen legt (op DEL knop drukken) en je tegenstander probeert uit te schakelen. <br /><br />
In dit spel moet de Kerstman heel wat spruiten eten om voldoende winderigheid te veroorzaken om boven de daken te kunnen vliegen.
De Kerstman heeft een eigenaardige hobby, hij laat af en toe eens graag met zich werpen of gooien. Gooi de Kerstman zo ver mogelijk weg en behaal op die manier zoveel mogelijk punten
Een bubble bobble variant met de kerstman. Alle slechterikken moet de kerstman weten te overwinnen om op tijd alle pakjes te leveren.
In dit spelletje beleef je heel wat sneeuwpret samen met Diddl. Diddl gaat schaatsen en wil een sneeuwpop maken. Vang de sneeuw op, de handschoenen en andere dingen om de sneeuw man te maken. Pas op voor de kikkers. Speel de...
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....