Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
pad man en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: pad manSpel > pad man
Andere pad man spelletjes:
In dit spel kan je zelf de echte, originele Pad Thai klaarmaken. Volg de instructies om Thais eten klaar te maken op strand!
Phineas en Ferb - Gele Pad
Dit is een platformspel van K3 Alice in Wonderland. Help Alice om alle magische paddenstoelen te verzamelen. Let op voor de hindernissen.
Verbind de opeenvolgende cijfers en er verschijnt een mooie paddenstoel!
In de herfst vind je overal paddenstoelen. Er zijn er vaak hele mooie bij. Ook grote, rode paddenstoelen met witte stippen, een vliegenzwam. Wanneer je goed kijkt, zie je misschien wel dat er een kabouter in een...
Vind jij de verschillen tussen deze herfsttaferelen? Je ziet bijna dezelfde plaatjes van paddenstoelen. Weet jij welke dingen er anders zijn?
Zwem mee met Crush de schildpad van de Disney film Finding Nemo. Ga door de hevige stroom en verzamel alle baby schildpadjes. Let op voor de kwallen!
Het Huis Anubis - Het Pad der 7 zonden
Vind de juiste weg voor het aapje in de jungle door in de juiste volgorde op de schildpadden te springen!
Kleed Bloom van de Winx Club zo fantasierijk mogelijk aan. Stel een leuke outfit samen, kies uit haar mooie kleren. Je kan haar ook schminken, haarkleur veranderen en superleuke accessoires geven. Laat Bloom schitteren!...
invoegen http://www.diddl.nl/appgen/index.php?cl=depesche&cp=onlinegames&SESSIONID=54c8211db7049cb390a985d083ffca76&cmd=stfog_c&gat=PADDLDIDDL&SESSIONID=54c8211db7049cb390a985d083ffca76
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Hou jij van Apple producten? Dit meisje wel: ze heeft een iPod, iPhone, iPad, iMac en veel meer van Apple. Daarom wordt ze wel eens iGirl genoemd. Kleed haar aan, zodat ze gezellig in haar kamer muziek kan beluisteren. Kies...
Help Dory om Nemo te vinden. Laat Dory overzwemmen, maar let op voor alle vissen en schildpadden die al in de zee zwemmen.
In Looney Tune land wordt er een grote wedstrijd hordelopen gehouden. In deze wedstrijd gaat Bugs Bunny het tegen Cecil de Schildpad opnemen. Jij moet Bugs Bunny helpen en hem over de hordes laten springen!
Ga mee met Crush de schildpad uit de Disney film Finding Nemo! Verzamel alle zeesterren terwijl je zwemt!
Speel mee met Yoko de dinosaurus in dit platform spel. Verzamel de diamanten en let op voor de paddenstoelen.
Ga je mee op pad voor Halloween samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes?
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Samen met Prinses Bella en haar hondje kan je een fietstocht maken. Je zal wel je best moeten doen om over de paddenstoelen en andere hindernissen over te geraken. Speel alle levels!
Meneer Konijn wandelt op een zonnige dag door het bos, de vogeltjes fluiten en de paddenstoel lacht!
Kabouter Plop en kabouter Kwebbel hebben honger. Help jij hen op de paddestoel te springen, zodat ze de lekkere hapjes kunnen vangen? Klik om Plop of Kwebbel van de paddenstoel te laten springen en probeer zoveel mogelijk...
Maak nooitgedachtland van Peter Pan en Tinkelbel zo prachtig mogelijk, waardoor nooitgedachtland een waar droomparadijs wordt met elfjes, zeemeerminnen, toverachtige paddestoelen, prachtige bloemen en allerlei...
Kabouter Kwebbel heeft mooie bloemen in haar kaboutertuintje bij haar kabouterpaddestoel. Om ze te verzorgen geeft zij die bloemen elke dag water. Help jij haar, kwebbel de kwebbel de kweb?
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas Goedheiligman<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Cody Simpson - Gentleman<br /><i>uit het album: Paradise (2012)</i>
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Speel Pacman met Homer Simpson en eet alle donuts op voor de buren en anderen bij Homer Simpson kunnen komen.
Kleur deze spannende online kleurplaat van Spiderman in!
Bruno Mars - When I was your man<br /><i>uit het album: Unorthodox Jukebox (2012)</i>
Help Spiderman om de finish te behalen in dit spel! Verzamel de gadgets om punten te behalen. Bestuur je bike om het spel te kunnen uitspelen.
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
Puzzel deze online legpuzzel van de Amerikaanse president Obama en de superheld Spiderman ineen!
Hou een race tegen een andere in Kerstman in je slee!
Speel dit Kerst Sudoku spelletjes online. Geef elke Kerstman 1 slee, maar zorg ervoor dat er nooit 2 keer een slee naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar komt te staan. bij elke rij en kolom zie je hoeveel...
De Kerstman heeft een winkeltje waarin hij allerlei lekkernijen heeft. Help de Kerstman om dit snoepgoed aan alle brave kinderen uit te delen. Geef wat de kinderen graag zouden willen!
Sinterklaas - Sinterklaas Goedheiligman
Speel dit leuke én leerrijke pacman spel. De bedoeling is dat je de spookjes met de oplossing van de rekensommen eerst opeet!
Samen met Manson, het buurmeisje van Matt, probeert Matt de wereld te redden van stoute monsters!
Piet Piraat - Bitter Zeemanslied over de Zoute Zee
De piraten willen alle diamanten stelen. Hou hen tegen door zelf de diamanten zo snel mogelijk te verzamelen. Heb je er genoeg, dan verschijnt er een deur naar het volgende level!
Geef de Amerikaanse actrice en model Amanda Seyfried een make over! Je kent haar vast wel uit de films Mamma Mia en Mean Girls!
Dit meisje wil eens met haar mama mee naar het nagelsalon. Kleed zowel de mama als het kindje leuk aan!
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
Help Sneeuwman Jake te maken!
Leg de puzzelstukjes op de juiste plaats en je maakt deze legpuzzel van Popeye!
Dit is echt een romantisch boottochtje tussen Prinses Rapunzel en Flynn Rider uit de Disney film!
Blijkbaar kunnen Mandy en Clover eht niet goed met elkaar vinden. Maak deze Totally Spies puzzel!
In deze manicure of nagel studio kan je leren nagels lakken. Let goed op en doe na.
Voel de Romantiek. Vul 2 namen in en kijk wat er gebeurt.
Probeer binnen de tijd het nodige bedrag aan diamanten en juwelen op te halen in dit goudzoeker spel.
Maak een vrolijke en mooie Sneeuwman door voldoende sneeuwvlokken op te vangen!
De Kerstman wordt vrolijk wanneer hij bij alle kindjes pakjes bezorgd heeft.
In dit spel kan je de Kerstman helpen om zijn pakjes te verzamelen. Schaats rond en let op dat de geschenken niet op het hoofd van de Kerstman komen!