nextJe zocht op: peil en boog spelletjesSpel > peil en boog spelletjes
Andere peil en boog spelletjes spelletjes:
In dit spel leer je de lekkerste regenboogkoekjes maken.
Dit paardje is eigenlijk een magische regenboog eenhoorn! Met zijn hoorn kan hij de mooiste regenbogen tevoorschijn toveren. Maak deze magische eenhoorn stralend op!
Kies een monstertje uit en volg de regenboog zo nauwkeurig mogelijk. Wijk je te veel en te vaak af van de regenboog, dan is het spel gedaan!
Help Jef zijn boog goed te leren gebruiken en schiet in de roos!
Help dit hondje met boogschieten en mik in de roos!
Help Robin Hood te oefenen met boogschieten, zodat hij nog beter de armen kan redden van de rijken!
Help dit aapje om de verschillende kleuren kauwgom samen te leggen.
Het is Lente en de zon schijnt. Er is een regenboog en Sanne gaat bloemen plukken voor haar vriendin.
Het lijkt een beetje op boogschieten, maar eigenlijk probeert Shrek hier met een katapult alle vazen te breken. Lukt het jou ook?
Span pijl en boog en probeer alle ballonnen te raken voor zoveel mogelijk punten!
De film Brave gaat over een prinses, Merida, die dolgraag boogschutter wil worden. Na een ruzie met haar moeder neemt ze een roekeloze beslissing die het koninkrijk in gevaar zal brengen. Om haar fouten recht te zetten maakt...
Probeer online zo veel mogelijk ballonnen te doorprikken of beter gezegd, schieten met behulp van de boog. Maak er een knalfeestje van!
Welke kleuren vind jij het mooiste voor dit geluksbeertje? geef deze Troetelbeertjes kleurplaat een regenboog van kleuren. <br /><br
Met je jeep door het oerwoud met een hoop papegaaien om je heen! Geef deze prachtige papegaai een regenboog van kleuren!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.