nextJe zocht op: peppa pug zoek de verschilndeSpel > peppa pug zoek de verschilnde
Andere peppa pug zoek de verschilnde spelletjes:
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om de familie van Peppa Pig in een trein te kunnen zien. Je kan zelf het aantal puzzelstukken kiezen in deze Peppa Pig online puzzel.
Kies een kleurplaat van Peppa Pig of George Pig en kleur die mooi in!
Speel 3 op een rij met Peppa Pig en Suzy, je kan ook met 2 spelers (multiplayer spel) spelen, dus zoek gauw een vriendje om dit Peppa spel te spelen!
Luister naar Peppa Pig en onthoud in welke volgorde hij welke muziekjes afspeelt. Hoe goed is jouw geheugen?
Help Peppa Pig zijn knuffelbeer terug te vinden. Vind je juiste weg in dit doolhof.
De vader van Peppa Big en Georges Big leest de krant in zijn luie zetel. Kleur deze kleurplaat van Papa Pig online in!
Speel mee met Peppa Pig en laat haar door de modderplassen springen. Probeer in zoveel mogelijk plassen te springen, alvorens Peppa Pig in bad moet.
nog aanpassen http://www.sproutonline.com/sprout/games/program.aspx?id=a6e81bbd-0c11-4a28-a148-997a018177e0
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Kan jij alle verschillen vinden in dit Monsters en Co spelletje? Als het je lukt, mag je een level hoger spelen.
Vind jij alle verschillen in dit online Hercules spel?
Doe je best en vind alle verschillen in deze leuke en vrolijke Valentijnsprentjes!
Kan jij de verschillen vinden in deze Bolt zoekplaatjes? Duid ze allemaal aan!
Speel dit Wreck It Ralph spel van de nieuwe Disney film!
Speel Balletje Balletje met Zwarte Piet en zoek de pepernoot!
Probeer alle Kermit de kikkers te vinden in dit Muppets spel!
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.
Een romantisch huwelijksaanzoek op het strand bij zonsondergang... Wat draag je hiervoor? Help het meisje en de jongen om een mooie outfit te dragen op deze onvergetelijke avond!
Zoek alle verborgen voorwerpen in dit spel van de Schone Slaapster!
Help Mr. Bean met het zoeken naar zijn verloren spullen!
Het is tijd om je zoekvaardigheden te gebruiken om verborgen voorwerpen te vinden in het Muppets plaatje. Vind de verborgen voorwerpen in korte duur voor een hoge score. Als je verkeerd klikt, verlies je 20 seconden. Veel...
Een belangrijke dag om er mooi uit te zien is de dag van het huwelijksaanzoek. De man wil graag knap zijn, om een goede indruk te maken. Ook de vrouw wil er leuk uitzien. Kleed dit stelletje aan, zodat het een mooi en...
Vind jij alle verschillen in de plaatjes van Phineas en Ferb?
Vind jij de verschillen in deze prentjes van Ratatouille de Disney film?
Zoek je vrienden: vind je vrienden die dezelfde kleur dragen als jij!
Waar zijn alle pompoenen? Let goed op, daarna worden ze omgedraaid. Klik elke keer op 2 dezelfde pompoenen, maar pas op want ze veranderen steeds van plaats!
Zoek mee met Hop het Paaskonijn naar allerlei verborgen speelgoed!
Weet jij waar alle vriendinnen van Strawberry Shortcake verborgen zijn? Vind hen allemaal!
Vind jij de zes cirkels in deze prent?
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
In de verschillende prentjes van Pocahontas zijn er enkele gelijkenissen. Vind deze voorwerpen en speel dit leuke spel uit!
Vind jij de verschillen tussen de plaatjes? Het zijn allemaal prentjes van Smurfen! Behaal een hoge score. <br /><br
Help het konijn de eieren te vinden in het oerwoud.
Vind jij de tovenaar tussen allemaal heksen? Je kan hem herkennen dankzij zijn witte baard!
Sesamstraat - Zoek de Zeep
In dit spel moet je de verschillen tussen 2 leuke zoekprenten vinden. Het zijn allemaal mooie Disney tekeningen!
<b>Behaal de hoogste score!!!</b> <br /><br /> Dit spel is een "snake" variant. Probeer zoveel mogelijk kaas te eten, maar let op voor de muizenvallen die verschijnen! <br /><br...
Speel dit leuke en educatieve zoek spelletje met Nijntje het schattige konijntje, bekend van televisie. Leer samen met Nijntje, in het Engels Miffy, het juiste eten zoeken. Je hoeft hiervoor geen Engels te kennen, het enige...
De Kerstman strooit ook graag met snoepjes. Ga ernaar op zoek en maak jezelf en de Kerstman gelukkig.
Je krijgt verschillende leuke prentjes te zien. Elke keer zijn de twee platen een beetje anders. Kan jij de verschillen vinden?
Als je van 'zoek de verschillen' spellen houdt, zal je zeker van dit spel houden! Het is volop zomer en op het strand is er precies al veel sfeer!
Help Sinterklaas en Zwarte Piet de vijf verschillen te vinden in dit prentje.
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
De schattige Paashaas is eigenlijk een hele goede danser! Help hem om een coole dans outfit uit te zoeken, zodat hij een speciale Paasdans kan maken!
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.
Vind de verborgen voorwerpen in dit zoekspel van de film "Rise Of The Guardians" of "De Vijf Legendes".
Ga vissen en probeer zoveel mogelijk visjes van de juiste soort te vangen om hen uit de vervuilde zee te halen. Let op dat je enkel de juiste visjes vangt! Speel deze variant op Goudzoeker en verdien bonuspunten met de...
Speel allerlei giraf spelletjes in dit giraffen avontuur! Je kan minispelletjes spelen zoals rekenen, kleuren per nummer, dokter Bibber, voorwerpen zoeken en puzzelen.
Herken jij al deze monsters, de vrienden van Dracula, die op bezoek zijn in Hotel Transylvania?
In dit Transformers spel ga je op zoek naar aanwijzingen om de sleutel vrij te kunnen maken. Verzamel alle energie onderweg en elke aanwijzing. Doe dit door je te transformen, zodat je zowel in de lucht, op de baan als...
De vlag van Albanië is niet zo moeilijk om in te kleuren, zolang je maar weet welke kleuren je nodig hebt! Kan jij de Albanese vlag inkleuren zonder de kleuren op te zoeken? <br /> <i>uit de reeks...
Help de Pinguïns van Madagascar om de olifanten te voederen alvorens ze uitbreken. Mik de pinguïn zo dat hij de pindanootjes uit de zak van de bezoeker kan halen. Klik daarna op de olifanten om hen eten te geven.
Ondertussen zijn Tarzan en Jane 1 jaar samen. Daarom wil Tarzan haar verrassen met diamanten. Hij gaat op zoek in de jungle, tussen allerlei gevaarlijke dieren en op spannende plaatsen. Help Tarzan om zoveel mogelijk...
Dit kleine meisje wil graag leren golfen. Help haar alvast met leuke golf kleding uit te zoeken!
Speel dit Dumbo spel waarin je alle letters van het alfabet moet zoeken in enkele prentjes uit de Disney tekenfilm Dombo.