nextJe zocht op: pet shop nlSpel > pet shop nl
Andere pet shop nl spelletjes:
Kijk goed en haal de verschillen uit de 2 prentjes van de Muppets!
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Speel dit Muppets spel waarbij je alle verborgen cijfers moet vinden!
Kleur online leuke kleurplaten in van de Muppets personages zoals Kermit De Kikker en Miss Piggy. Ook kan je enkele figuren uit Sesamstraat inkleuren, zoals Elmo.
Je hebt 9 seconden om de aarde te redden samen met de Muppets!
Speel memory met De Muppets en onthou waar alle figuren liggen!
Samson en Gert - Repeteren <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Leg de puzzelstukjes in dit spel van de tekenfilm Pinokkio weer op de juiste plaats.
Kleur deze plaat van de tekenfilm Pinokkio online in!
Gebruik je speurzin om de verborgen cijfers in de plaatjes te vinden. Veel succes en veel plezier!
Openingssong van de Muppetshow in een nieuw jasje gestoken door OK GO!
Het is tijd om je zoekvaardigheden te gebruiken om verborgen voorwerpen te vinden in het Muppets plaatje. Vind de verborgen voorwerpen in korte duur voor een hoge score. Als je verkeerd klikt, verlies je 20 seconden. Veel...
Peter Pan moet het opnemen tegen Kapitein Haak in dit spannende spel. Jij kan Peter Pan helpen om de pijltjes in de roos te werpen! <br
Peter Pan en Tinkerbel neemt Wendy mee naar een heel speciaal land: het magische Neverland! Droom weg bij deze puzzel met een elfje en zeemeerminnen!
Kom binnen in de sprookjesachtige wereld van Peter Pan en Tinkerbell! Maak deze prachtige puzzel en geniet van de magie!
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Laat Taz alle hamburgers, pizza's en al het ander eten opeten, maar let op voor de bommen!
Geef Kermit de Kikker allerlei grappige outfits voor tijdens de Muppet Show!
Maak deze online Muppets legpuzzel van Miss Piggy!
Probeer alle Kermit de kikkers te vinden in dit Muppets spel!
Maak deze online Muppets legpuzzel van de populaire Kermit de Kikker!
Bohemian Rhapsody: Hilarische cover van het legendarische Queen-nummer door de Muppets.
Kleur het bekende personage Kermit de Kikker van de Muppets in!
Klik en leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats zodat Gepetto en Pinokkio tevoorschijn komen!
De zweedse kok uit de Muppetshow brengt het culinaire muzieksstuk "Popcorn".
In the Navy, grappige muppetscover van The Village People.
Animal van de Muppets speelt drums en je mag met hem meetrommelen! Voel je het ritme?
Mahna Mahna Mahna uit de Muppetshow
Speel dit Bejeweled spel vol schitterende diamanten. Het is een Disney spel met het feetje van Peter Pas, Tinkelbel!
Geef de mooiste feestkleding aan Sky Breeze. Kies ook de leukste accessoires uit voor een spetterende feestavond!
Het wordt een spetterend Nieuwjaarfeest. Je mag hiervoor wel een speciale outfit dragen met glitter en opvallende accessoires. Bekijk in dit spel al wat je wil aandoen.
Kleed deze meisjes aan om er op Oudejaarsavond nog spetterend uit te zien!
Kleed de coole Tecna op, geef haar eens een spetterende en nieuwe outfit. Geloof het of niet, maar in dit spel kan je de kleding adviseuse van een fee worden!
Bekijk deze spannende schermutseling tussen Peter Pan en kapitein Haak. Ze staan op het Piratenschip. Zie jij ook de krokodil? Kies het aantal puzzelstukjes en maak deze Peter Pan puzzel!
Een van de meest populaire Disney personages is Tinkerbell of Tinkelbel, het feetje van Peter Pan. Nu beleeft ze ook haar eigen avonturen. Maak deze prachtige Tink puzzel! <br /><br
Onthoud de volgorde waarin deze badeendjes op hun trompet blazen. Klik daarna met je muis in dezelfde volgorde op de eendjes. Elke keer komt er een eendje meer bij.
Justin Drew Bieber is geboren op 1 maart 1994. Hij is een Canadese zanger. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren...
Plant en verzorg de mooiste bloemen in de Lente. Geef en water en zorg ervoor dat de konijnen niet opeten.
Het kleine feetje van Peter Pan wil je een vrolijk Pasen wensen! Kleed haar aan op haar paasbest en zorg voor wat versiering.
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Wil jij spetterend vuurwerk zien met Nieuwjaar? In dit spel kan je van een mooie show genieten. Zorg ervoor dat de pijl hoog genoeg geraakt om te ontploffen!
Het ondeugende elfje dat de beste vriendin is van Peter Pan, wil er graag goed uitzien, want ze gaat een avondje weg met haar elfenvriendjes. Kijk jij mee in haar garderobe?
Winx op het strand: geef hen een spetterende zomerse outfit om te schitteren on the beach.
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Maak dit mooie feetje van de Winx Club op; het feetje dat eerst nog op de aarde heeft gewoond, alvorens ze wist dat ze over speciale krachten beschikt. Geef haar nu een spetterende outfit die bij haar nieuwe identiteit past.
Geef Stella van Winx een spetterende outfit die bij haar past. Kies de kleren en accessoires die jij het mooiste vindt en kleed haar in jouw stijl aan!
Www.ik.be wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar met spetterend vuurwerk! Klik snel op het vuurwerk om heel wat moois te zien, wees snel, voor het vuurwerk beneden komt!
Maak nooitgedachtland van Peter Pan en Tinkelbel zo prachtig mogelijk, waardoor nooitgedachtland een waar droomparadijs wordt met elfjes, zeemeerminnen, toverachtige paddestoelen, prachtige bloemen en allerlei...
Ben je verliefd? Ga hier na of er een kans bestaat dat jullie een super relatie hebben. Vliegen de spetters eraf? Hangt er magie in de lucht? Kijk hier na of er love is in the air, dankzij de Bratz Liefdesmeter!
Je hebt een eigen Sandwich zaak en maakt lekkere boterhammen voor je klanten. Lever de bestellingen snel af om meer geld te verdienen en je winkel uit te breiden.
In dit Polly Pocket spel kan je zelf een shopping center of winkelcentrum opmaken. Kies zelf hoe het eruit ziet. Op het einde klik je op de plaats waar je wilt dat Polly Pocket naartoe gaat.
Speel dit leuke Kerstspel en ga shoppen voor Kerstmis. Kies de leukste Kerstoutfit, de mooiste shoenen, funny accessoires en juwelen, ga naar de kapper en neem een fotoshoot van jezelf!
In dit spel kan je een echt dagje uit onder girls mee beleven! Eerst ga je naar de Spa om lekker te ontspannen, daar kies je een mooie bikini uit. Dan ga je naar het wellness gedeelte met je vriendinnen. Je krijgt een...
Niets is lekkerder dan een frisse citroentaart op een warme zomerdag. Leer in deze gratis kook workshop hoe je dit heerlijk citroengebak kan maken.
Bij Ramone's paintshop wordt Lightning Mc Queen weer blinkend gemaakt. Help jij even mee?
Je kan naar de Chihuahua fashion shop gaan met je lieve kleine Chihuahua. Klik overal eens op om de leuke kleedjes en accessoires voor je kleine hondje te kopen. Kies ook een mooie outfit voor jezelf. In je handtas zit...