nextJe zocht op: pink brown french toile accent throw pillow decoraSpel > pink brown french toile accent throw pillow decora
Andere pink brown french toile accent throw pillow decora spelletjes:
In dit Pink Panther spelletje mag jij als Inspecteur Clouseau de bom ontmantelen. Knip snel alle blauwe draden door voor de tijd op is!
Ariana Grande - Pink Champagne
Wat is er nog lekkerder dan chocolade of aardbeien? Wel, een brownietaart met aardbeien natuurlijk! In dit spel leer je een echte brownietaart met aardbeien en nootjes bakken. Gebruik daarna het recept in je eigen keuken.
Bak de heerlijkste chocolade brownies helemaal zelf! Wil je het recept ook in het echt maken, vraag dan even eerst toestemming aan je ouders.
Bak de heerlijkste brownies helemaal zelf in dit spel!
In de stripverhalen van Peanuts vind je Charlie Brown het baasje van Snoopy.
Speciaal voor Charlie Brown wil Snoopy voor een Kerstboom zorgen, jij kan hem helpen deze boom te versieren!
Snoopy is de hond van Charlie Brown en kennen we van de Peanuts stripverhalen. Kleur deze leuke Snoopy kleurplaat in.
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!