Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
piraten namen verzinnen gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: piraten namen verzinnenSpel > piraten namen verzinnen
Andere piraten namen verzinnen spelletjes:
Dit is een online spel van Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Stapel elk tonnetje bovenop het vorige en krijg goudstukken voor je piratenschat!
Piraten gokken graag. Speel dit Piraten gokkast spel waarbij je 1 of 2 muntstukken inzet en iets wint als je de juiste figuren op een rij hebt.
Samson en Gert - Piraten Potpourri <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Piet Piraat - Piratenmedley
De piraten willen alle diamanten stelen. Hou hen tegen door zelf de diamanten zo snel mogelijk te verzamelen. Heb je er genoeg, dan verschijnt er een deur naar het volgende level!
De moedige hond Scooby Doo en zijn beste vriend Shaggy zijn opgesloten op een verlaten piratenschip, een spookschip. Help hen voorwerpen te verzamelen en deze te gebruiken op de juiste momenten. Ontrafel het geheim!
Deze piraat staat op de uitkijk, hoog boven in het kraaiennest. Kleur deze piratenkleurplaat online in!
Laat Scooby Doo ontsnappen uit het piratenschip! Shaggy staat al op hem te wachten!
Ga mee met Spongebob en Patrick op piratenavontuur! In de oesters zitten wapens.
Bekijk deze spannende schermutseling tussen Peter Pan en kapitein Haak. Ze staan op het Piratenschip. Zie jij ook de krokodil? Kies het aantal puzzelstukjes en maak deze Peter Pan puzzel!
Oh nee, de piratenschat van Dora is gestolen. Jij kan haar helpen om de diamanten en het goud opnieuw te verzamelen. De schat ligt verspreid op het piratenschip. Luister goed naar Dora, zo leer je misschien zelf een paar...
Speel dit spannende en avontuurlijke piraten spel. Neem het op tegen andere schepen, vuur de kanonnen af en plunder de schepen. Bezit het meeste goud, je kan zien welke scchepen de grootste schat aan boord hebben. Je kan je...