Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
potten en pannen spel gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: potten en pannen spelSpel > potten en pannen spel
Andere potten en pannen spel spelletjes:
Beertje Bruin wil 2 dezelfde bloempotjes uitkiezen. Kan jij hem helpen?
Dit meisje bakt graag potten! Geef haar kleren voor tijdens haar hobby!
Het beertje Winnie de Poeh moet alle honingpotten verplaatsen alvorens Janneman Robinson weer terug komt. Wees gerust, Konijn zal wel zeggen waar de potten moeten staan. Let wel op voor de bijen!
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.
In het bos probeert Knorretje zoveel mogelijk potten honing te verzamelen. Hoeveel zal Knorretje aan Winnie de Pooh kunnen geven?
Het meisje wil graag honing verkopen om schoolboeken te kunnen geven aan de school. Hoeveel potten honinh kan jij maken en verkopen? Doe je best en produceer steeds meer.
Bak de lekkerste pannenkoekjes in dit spel. Volg de instructies en voor je het weet heb je een stapel heerlijke pannenkoeken voor je neus!
In dit spel kan je de heerlijkste pannenkoeken met bosbessen bakken. Maak eerst het beslag door de aanwijzingen op te volgen. Daarna kan je de pannenkoeken in de pan bakken. Tenslotte serveer je ze aan tafel. Smakelijk!
Kinderliedjes (BabyTV) - Een Pannenkoek
In deze flipperkast zal je een spannend avontuur ontdekken, het avontuur van Bolt, de superhond!
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Superleuk is de zomer! Ga een dagje naar het strand, doe je favoriete bikini, badpak of strandkleding aan en ga zonnen in een luie stoel. Nog een heerlijke cocktail erbij en het wordt een ontspannende dag!
Kleur deze spannende online kleurplaat van Spiderman in!
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Ondertussen zijn Tarzan en Jane 1 jaar samen. Daarom wil Tarzan haar verrassen met diamanten. Hij gaat op zoek in de jungle, tussen allerlei gevaarlijke dieren en op spannende plaatsen. Help Tarzan om zoveel mogelijk...
Geef Polly een leuke look om in haar kamer wat te ontspannen, met vriendinnen uit te gaan of in de tuin te relaxen.
Geef de meiden van Witch een leuke outfit voor hun spannende avonturen!
Maak Prinses Mérida uit de Disney tekenfilm "Brave" klaar voor haar spannende avonturen!
Geef de dappere Prinses Rapunzel en haar kleine kameleon Pascal een nieuwe outfit voor hun spannende avonturen!
Speel dit leuke mahjong spel met speelgoed. Elke keer als je het spel speelt, worden de blokken in een andere vorm gezet, wat het spel spannender maakt!
Dit is een spannende race met je speedboot rond een zonnig eiland!
Help Arthur uit de Disney film "Merlijn de Tovenaar" in dit spannende avontuur!
Help Indiana Jones doorheen dit spannende grotavontuur! Let op dat je niet valt en spring!
Op de boerderij kan je ook spannende avonturen beleven! De kuikentjes zijn ontsnapt en Strawberry Shortcake gaat ze zoeken. Ze springt op haar paard Honey Pie en kijkt rond voor je kipjes! Help jij Strawberry met zoeken? ...
Kleed dit baby draakje aan, zodat hij of zij klaar is voor spannende avonturen.
In een land hier ver vandaan wordt een kasteel aangevallen door een draak. Kleur deze spannende kleurprent in.
Asterix en Obelix staan elke keer klaar voor een nieuw en spannend avontuur. Ook Panoramix, die maakt dan het toverbrouwsel.
Beleef opnieuw het spannende avontuur van Carl en Russell in de Disney film UP door deze puzzel te maken!
Speel samen met Vic de Vitaminevreter en leer in dit spel wat een evenwichtige voeding is. Beleef meet met Vic dit spannende vitamine avontuur!
Hou een spannende sneeuwballenwedstrijd. Probeer te winnen van je vriendjes te winnen!
Bekijk deze spannende schermutseling tussen Peter Pan en kapitein Haak. Ze staan op het Piratenschip. Zie jij ook de krokodil? Kies het aantal puzzelstukjes en maak deze Peter Pan puzzel!
Kleed Tinkelbel uit de film Lost Treasure leuk aan voor spannende avonturen!
In de spannende avonturen van de Incredibles zijn er letters verstopt en jij mag ze zoeken! <br /><br
Peter Pan moet het opnemen tegen Kapitein Haak in dit spannende spel. Jij kan Peter Pan helpen om de pijltjes in de roos te werpen! <br
Heb jij al eens een spannende badeendjes wedstrijd gezien? Klik zo snel mogelijk met je muis op jouw gele badeendje zodat het kan winnen!
Speel deze spannende wedstrijd airhockey tussen Garfield en Odie, wie wint hangt ook van jou af.
Jij kan deze spannende Lego puzzel van Lego Universe ineen puzzelen. <br /><br
Maak dit spannende tafereel weer heel. Waar zit Sneeuwwitje een verhaal te vertellen aan haar zeven Dwergen en waar verstopt de heks zich? Jij kan nu kiezen hoe het sprookje eruit ziet!
Kleur deze spannende kleurplaat van Scrat en Diego uit de film Ice Age in.
Puzzel deze Disney prent ineen van Chicken Little die een spannende honkbal wedstrijd speelt tegen Foxy Loxy en Goosey Loosey!
Romeo wil bij zijn Julia geraken. Hiervoor zal hij door Shakespeareland moeten. Gelukkig ben jij er om hem door dit spannende avontuur te helpen.
De Kerstman wil op tijd aankomen in het dorpje in het dal om pakjes uit te delen. Een spannend avontuur, slee je mee?
Het lijkt wel alsof deze keer Mystery Inc niet op het spoor van een spannend mysterie zit, maar eerder wil genieten van een lekker ijsje.
Mickey en zijn vriendjes gaan een spannende wedstrijd racen! Kies je favoriete Disneyfiguur en de leukste auto die je mooi kan maken en vertrek!
In dit spel kan je een echt dagje uit onder girls mee beleven! Eerst ga je naar de Spa om lekker te ontspannen, daar kies je een mooie bikini uit. Dan ga je naar het wellness gedeelte met je vriendinnen. Je krijgt een...
Deze kleine smiley en het sterretje zijn verliefd. Help de pacman zijn vriendinnetje te redden en doe mee met dit spannende avontuur!
Sonic de egel is klaar voor een nieuw en spannend avontuur, maar eerst moet deze puzzel gemaakt worden! Kan jij dit raadsel oplossen?
Een super spannende race! Een aantal experimenten lopen los op het eiland, kan jij Stitch deze op tijd helpen verzamelen alvorens Kapitein Gantu het kan?
Het moedige hondje Bolt wil Penny redden, help jij hem in dit spannende avontuur?
Een spannend avontuur in het Oosten. Ben je er klaar voor? Ga met Aladdin op zoek naar de lamp! Klik op de meest rechtse scarabee om te beginnen.
Help jij Sylvester zo veel mogelijk vissen te vangen? Duik in de oceaan en beleef een spannend avontuur!
Een spannende rolschaatswedstrijd tussen Hello Kitty en haar vriendjes, doe mee en win de race!
in dit spannende avontuur moet je Aladdin verder helpen door de verschillen te zoeken. Let wel op de tijd!
Speel dit spannende bordspel van de Flintstones in Bedrock. Je kan het spel met meerdere mensen spelen. Het is in het Engels, maar je zal de meeste dingen wel begrijpen. Zo leer je misschien nog meer Engelse woordjes :)
Beleef een spannende dag in het winkelcentrum met de meisjes van Totally Spies, verzamel alle voorwerpen die je kunnen helpen!