Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
princess ariel spelletjes gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: princess ariel spelletjesSpel > princess ariel spelletjes
Andere princess ariel spelletjes spelletjes:
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.
Geef Ariel een leuke look voor in het water!
Help jij Ariel een leuke outfit uit te kiezen voor het Oceaan - zeewierbal van het jaar?
Prinses Ariel speelt graag in de zee met haar vriendjes!
Een puzzel met Triton, Ariel en de vriendjes van de kleine zeemeermin in de oceaan.
Hoe leuk is het in de zee? Onze kleine zeemeermin heeft alvast veel plezier met haar vriendjes! Het wordt een dag om nooit te vergeten :)
Kijk eens hoe verliefd Prinses Ariel is, ze is vrolijk en blij en wil leuke kleren aandoen die passen bij hoe ze zich voelt!
Overal is er Liefde en Romantiek, kijk maar naar Ariel en Eric. Ben jij nog steeds niet de partner van je dromen tegengekomen? Wees gerust, die komt nog wel! Heb jij reeds diegene gevonden, vergeet dan niet om lief te...
Eric en Ariel de kleine zeemeermin houden van elkaar. Kleur deze prachtige online kleurprent in!
Heb je zin in een mooie vertoning waterballet? Wie zou dit nu beter kunnen dan de geliefde kleine zeemeermin? Kies de mooiste dansbewegingen uit en klik op 'next' om het spektakel te zien.
Kan jij alle puzzelstukjes ineen laten passen? De kleine zeemeermin zal blij zijn!
Ken jij het verhaal van Ariel de kleine zeemeermin en van Eric, haar prins? Hier heb je alvast een mooie plaat om te schilderen!
Ariel de kleine zeemeermin wil graag bij haar prins zijn. Jij kan haar helpen door haar mooi aan te kleden, waardoor de heks haar naar haar prins zal sturen. Doe dus heel goed je best!
Help Koning Triton (de vader van Ariel) om Botje en Melody te redden. Gebruik de magische drietand om de gevaren tegen te houden!
In de Oceaan organiseert Koning Triton, de vader van Ariel de Kleine Zeemeermin, een wedstrijd. Win van je tegenstanders door hen langs boven te raken. Verzamel de zeesterren voor punten!
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
In de oceaan heeft Ariel veel plezier met haar vriendjes. Ze gaan winkelen op zoek naar mooie kleren en nieuwe accessoires. Jij kan Deze kleine mermaid helpen coole dingen uit te kiezen! Wat echt superleuk is aan dit...
Ken jij de grappige krab van Ariel de zeemeermin, schilder snel deze kleurprent!
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Help prinses Jasmijn en prinses Ariel hun kleur terug te vinden!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!