Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
prins zes - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: prins zesSpel > prins zes
Andere prins zes spelletjes:
Kleed dit meisje aan als een echte sprookjesprinses en laat haar droom uitkomen.
Puzzel deze prent van de kleine Prinses Sofia opnieuw heel!
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Aladdin - Prins Ali
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
In dit spel kan jij je lievelings Disney prinsesje maken! Kies het kapsel, de jurk, de juwelen en de make-up zelf uit!
Kies een kapsel en kleren uit voor deze Disney prinses in haar paleis!
Kleed deze magische prinses uit het Eenhoorn rijk aan!
Versier deze Disney Prinses cake zo leuk en lekker mogelijk!
Geef Prinses Pocahontas nieuwe kleren en maak een look waarvan jij vindt dat die bij haar past!
Maak Prinses Mérida uit de Disney tekenfilm "Brave" klaar voor haar spannende avonturen!
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Maak deze Disney Prinses legpuzzel van Doornroosje!
Kleed Blair Willows (Barbie) aan voor haar eerste dag in de Prinsessen school!
Geef prinses Mulan een makeover!
Heb je gezien hoe vrolijk Prinses Sneeuwwitje vandaag is? Ze heeft voor het eerst haar prins ontmoet, de prins van haar dromen!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
Vind alle verborgen hartjes en cijfers in prentjes van de Barbie film Barbie en de Prinsessenschool (2011).
Speel mee met Dora en Diego. Bevrijd Diego uit de toren van de heks. Spring over alles heen!
Geef de Prinses uit het Sprookje "de Prinses en de Erwt" leuke kleding!
Dit is een spel van de Disney film Enchanted. Je kan Prinses Giselle opmaken of een andere Prinses. Dit is in feite een Disney Prinsessenmaker waarbij je je eigen Prinses kan toveren!
Kleur alle Disney Prinsessen in in deze mooie Disney kleurplaat online.
Luister hier online naar het sprookje van de Prinses op de Erwt met prentjes erbij.
Wie is Flynn Rider van de film Rapunzel eigenlijk? Weet jij het? Maak alvast deze Disney puzzel weer heel!
Deze foto's lijken wel een sprookje op zich. Het zijn de Disney Prinsessen 2011, waarbij beroemdheden zoals Vanessa Hudgens zich als Prinses Aurora verkleed heeft, Rachel Weisz als Sneeuwwitje en Scarlett Johansson als...
Kleed deze mooie Prinses en haar lieve Eenhoorn aan.
Vind hier kleurplaten van de Disney film de Prinses en de Kikker, geef ze kleur!
Dit is een spel over de Disney film Rapunzel. Kleed de prinses aan!
Dit is een legpuzzel van de Barbie film de Prinses en de Bedelaar.
Leg de puzzelstukjes op de juiste plaats van deze Disney Prinsessenpuzzel.
Bekijk dit spel, zoek de verschillen en krijg steeds een hoofdstuk van het verhaal van de Prinses op de Erwt te lezen.
Dit is een puzzel van Barbie als Eilandprinses uit de film Barbie the Island Princess.
Speel dit spelletje Patience of Solitaire. Het is in een Disney Prinsessen versie.
Kleed Fiona van Shrek heel mooi aan, want ze wacht tot haar Shrek thuiskomt.
Kijk eens hoe verliefd Prinses Ariel is, ze is vrolijk en blij en wil leuke kleren aandoen die passen bij hoe ze zich voelt!
Deze Disney Prinses is verliefd. Ze is verliefd op Aladdin en vraagt Geest om hulp bij haar outfit. Geest heeft prachtige kleren, accessoires en schoenen voor Prinses Jasmijn, maar hij weet niet welke de beste zouden zijn...
De pony's van deze prinsesjes willen een make over. Jij mag deze paarden opmaken!
Onze Oosterse prinses is vrolijk en verliefd en weet niet goed wat ze moet aandoen om haar lieve Aladdin te zien. Jij kan haar wel helpen en laten schitteren!
Ongelooflijk blij is Assepoester dat ze naar het bal mag gaan! Nu kan ze zoveel nieuwe kleren uitproberen, het wordt een beetje moeilijk, daarom heeft ze graag jouw hulp!
Kijk eens goed, zie je hoe deugenietachtig Prinses Aurora kijkt? Ze is vast iets van plan! Wisten we maar wat .... In elk geval mogen we wel kleren uitkiezen voor haar uitstapje!
Doe de quiz en ontdek wie jij bent, ben jij van karakter een strijder of eerder een prinses?
In een wonderlijk land hier ver vandaan is er een eenhoorn prinses. Je kan haar steeds bij haar eenhoorn vinden. Jij mag de jurk en accessoires voor deze fee kiezen!
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Jij kan deze prachtige My Little Pony puzzel maken van de film the Princess Promenade. Het is een film in de Lente van de My Little Pony's waarbij een draak Pony Wysteria verandert in een prinses.
In dit spel kan je Prinses Tiana opkleden uit de film The Princess and the Frog. Kleed Tiana aan als een hele mooie prinses!
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Het is Carnaval en dit meisje wil zich verkleden, ze weet enkel nog niet in wat. Probeer jij enkele dingen uit, een prinses, Assepoester, Tinkelbel of iemand anders en kies de leukste verkleedkleren voor haar!
Wil jij leuke plaatjes van de film over de Prinses en de Kikker bekijken? Je kan ze hier vinden en alle stukjes weer op de juiste plaats krijgen.
Een mooie puzzel over het sprookje van de Kikkerprins en het sprookje van Rapunzel!
Samen met Prinses Bella en haar hondje kan je een fietstocht maken. Je zal wel je best moeten doen om over de paddenstoelen en andere hindernissen over te geraken. Speel alle levels!
In dit spel kan je wegdromen naar de tijd van de Grieken. Kleed deze prinses aan in de prachtige kleren van toen!
De prinsessen van Disney zijn enkele van hun favoriete voorwerpen kwijt. Jij kan hen helpen zoeken. Zorg ervoor dat je ze binnen de tijd vindt! De prentjes die tevoorschijn komen, zullen je aanwijzingen geven.
Vrolijk en blij denkt Belle aan haar leuke momenten samen met het Beest, vanavond heeft ze opnieuw een afspraakje met hem. Even kijken wat ze zal aandoen.
Prinses Aurora, de Schone Slaapster, wandelt in het mooie bos om na honderd jaar slapen opnieuw al haar vriendjes te bezoeken.
Deze regenwoudprinses heet Forestia en woont ergens in het regenwoud. Niemand weet waar ze juist woont, maar als je heel goed kijkt, kan je haar zien dansen in de lucht en spelen met de vlinders en vogels!
Deze prinses woont in een prachtig sprookjeskasteel en heeft vele mooie kleren. Bekijk ze eens en droom weg in een sprookjesachtig verhaal!