Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: prinsese taart en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: prinsese taartSpel > prinsese taart
Andere prinsese taart spelletjes:
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Wat is er nog lekkerder dan chocolade of aardbeien? Wel, een brownietaart met aardbeien natuurlijk! In dit spel leer je een echte brownietaart met aardbeien en nootjes bakken. Gebruik daarna het recept in je eigen keuken.
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
Bak een verrukkelijke Pecan Pompoentaart. Volg de instructies en je kan snel smullen van een heerlijk pompoengebak met pecannootjes.
Kinderliedjes - Taart bakken
Niets is lekkerder dan een frisse citroentaart op een warme zomerdag. Leer in deze gratis kook workshop hoe je dit heerlijk citroengebak kan maken.
Lust jij graag worteltaart? Maak dan een heerlijk gebak met worteltjes in dit spel!
De Sprookjesboom - Reuzentaart
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
Speciaal voor Halloween maak jij een spookachtige taart, versier die ook heel leuk!
In dit spel leer je hoe je een Smurfin taart kan bakken. Let goed op, want dankzij het recept, kan je het gebak ook in het echt maken. Vraag wel eerst je ouders om toestemming!
Versier deze Disney Prinses cake zo leuk en lekker mogelijk!
Ken jij het lekkere gebak met aardbeien al? Het heet Strawberry Shortcake, het is een aardbeientaartje dat jij nu zelf kan maken! Vraag aan je ouders of je mag bakken, vraag hulp bij het recept en verras hen met een...
Maak deze prachtige taartpuzzels van Strawberry Shortcake, Lemon en veel meer vriendinnen!
Bij deze feestdagen past een heerlijk en mooi versierd gebak!
Jij kan in dit spel de prachtigste verjaardagstaart of het mooiste huwelijksgebak versieren. Wil je gewoon een grote cake maken, kan dit ook. Laat je ouders of vriend zien welk bruiloftsgebak jij wil hebben.
Varkentje is jarig en heeft een hele grote en lekkere taart gekregen. Help jij varkentje zijn taart in te kleuren?
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
Het is nog vroeg op de boerderij, maar deze haan kukelekuut er alvast op los! Hij is dan ook de ster van de boerderij, met zijn prachtige en kleurrijke staart. Kleur deze kleurplaat in, zodat de haan fier kan zijn.
Hoe ziet jouw droomgebak eruit? Een verrukkelijke chocoladetaart met extra stukjes chocolade erin en karamel erbij? Of heb je liever een Schwarzwald torte met verse rode vruchten? Laat je fantasie de vrije look en versier...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
Dit meisje is net 16 geworden, maar werd ook betoverd. Voortaan is ze, elke keer ze water aanraakt, een zeemeermin. Gelukkig kan ze zelf kiezen hoe haar staart eruit ziet! Help jij mee kiezen?
Ook Snoopy viert zijn verjaardag! Maak deze leuke puzzel van Snoopy met een heerlijke taart!
Vier je zestiende verjaardag met een Super Sweet 16 feest! Laat de mooiste verjaardagstaart speciaal voor jou maken en kies daarna de meest opvallende jurk om in te feesten!
In dit spel zou Charlotte Aardbei een heerlijk aardbeientaartje willen maken. Help haar om voldoende fruit te verzameln voor een gebak! Je kan fruit krijgen, door minstens drie dezelfde stukken fruit naast elkaar te...
Hoewel de Powerpuff Girls alle drie op hetzelfde moment "geboren" zijn, kan Bubbles gezien worden als de jongste van de drie. Bubbles is kinderachtig en makkelijk bang te maken, maar ze is lief en heeft respect...
Wil jij mee wortels tellen met meneer Konijn? Kijk rechts hoeveel wortels je nodig hebt en klik daarna met je linkermuisknop op de wortels. Wie weet gaat meneer Konijn nadien wel een heerlijke worteltaart maken!
Ben jij jarig of ben jij gewoon een echte bakker of bakkerin? Speel dit spel, bak je heerlijkste en mooiste taarten, snij ze goed en versier het gebak zoals je kan zien! Doe je best om zoveel mogelijk levels uit te spelen.
Smurf dit spel maar eens! Vang zoveel broodjes, koffie, taarten en al het lekkers dat je maar kunt vangen. Niet plopper de plopper de plop, maar smurfer de smurfer de smurf.