Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: prinsessen spelletjes en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: prinsessen spelletjesSpel > prinsessen spelletjes
Andere prinsessen spelletjes spelletjes:
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Vind alle verborgen hartjes en cijfers in prentjes van de Barbie film Barbie en de Prinsessenschool (2011).
Deze foto's lijken wel een sprookje op zich. Het zijn de Disney Prinsessen 2011, waarbij beroemdheden zoals Vanessa Hudgens zich als Prinses Aurora verkleed heeft, Rachel Weisz als Sneeuwwitje en Scarlett Johansson als...
Leg de puzzelstukjes op de juiste plaats van deze Disney Prinsessenpuzzel.
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
De prinsessen van Disney zijn enkele van hun favoriete voorwerpen kwijt. Jij kan hen helpen zoeken. Zorg ervoor dat je ze binnen de tijd vindt! De prentjes die tevoorschijn komen, zullen je aanwijzingen geven.
Help prinses Jasmijn en prinses Ariel hun kleur terug te vinden!
Deze prinses heeft een hele rommelige paleiskamer, maar haar vriendinnen komen langs. Help de prinses om haar prinsessenkamer er opnieuw schitterend te laten uitzien.
In dit spel vind je een heel speciaal potlood, het is magisch! Je kan deze prinsessen hun kapsel, jurken en juwelen laten veranderen dankzij het potlood en magie!
Kleed Blair Willows (Barbie) aan voor haar eerste dag in de Prinsessen school!
Alle Prinsessen willen voor Valentijn ook kusjes krijgen. Enkel mogen ze niet in het openbaar kussen, want dat zou onbeleefd zijn. Help jij alle Disney prinsesjes hun prins te kussen zonder dat iemand het ziet?
Dit is een spel van de Disney film Enchanted. Je kan Prinses Giselle opmaken of een andere Prinses. Dit is in feite een Disney Prinsessenmaker waarbij je je eigen Prinses kan toveren!
Kleur alle Disney Prinsessen in in deze mooie Disney kleurplaat online.
Speel dit spelletje Patience of Solitaire. Het is in een Disney Prinsessen versie.
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!